vreden greha!
Premisli preden narediš karkoli:
1. ali imam dovolj moči, da me slaba vest pozneje, ko bom z družino, ne bo totalno sesula (lahko se zgodi, da te bo stvar tako matrala, da boš v morah ponoč na glas kaj nepotrebnega povedala 🙂
2. če nimaš slabe vesti ali pa je ta čisto mirno prebavljiva in jo lahko nosiš v sebi do smrti (kajti, če ti je do moža in družine mu valda ne boš svoj strastni podvig zaupala, ane?), potem pomisli kaj lahko sledi:
– ta mehanik je lahko tako noro dober, da boš enaostavno ugotovila, da MORAŠ vso zadevo še enkrat ponoviti in v tem primeru, uresničena fantazija in nora enkratna aferica postane afera in potem se ti pa lajf definitivno zaplete oz. podre oz. družina se ti bo po vsej verjetnosti lepo sesula (odvisno kako dolgo boš lahko živela dvojno življenje, odvisno koliko si poštena in iskrena oseba predvsem do sebe in odvisno koliko ti sploh pomeni nezlagano življenje, odvisno koliko sploh ljubiš človeka s katerim živiš in imaš otroka..btw ali si KDORKOLI, ki te ljubi zasluži, da ga prizadeneš?);
– druga varianta pa je, da bo ta mehanik tako zelo brezvezen, da ti bo ostala sesuta fantazija, občutek sramu v stilu: ”Kakšna budala, kaj mi je bilo to treba!”;
-tretja varianta pa bi lahko bila podobna drugi, le da bi recimo on totalno znorel za tabo in te ne bi več pustil na miru, in bi te začel klicat, celo zasledovat ali pa če bi bil pokvarjen in obupan, ker bi ga zavrnila, bi lahko poklical ali pa povedal tvojemu..
Če si bolj človek, ki ravna po nagonih (kar pa mislim, da nisi, ker potem ne bi sploh tega tukaj pisala ampak bi ga že zdavnaj namamila in naskočila), potem boš tako in tako skočila in potem rekla ”ups!”, če si pa malo bolj razvito bitje od živalskega sveta pa boš verjetno malo še razmislila preden skočiš in si DEFINITIVNO spremeniš sebi in drugim lajf tako ali drugače..
Veliko sreče, karkoli že narediš!
Lp, Laura
No ja jaz mislm da se je ze vsakmu od nas zgodil da so nam hormoni podivjal in smo srecal tist moment eno osebo k nam je bla drgac cist simpaticna ampak to je blo tud to..v tistem momentu k nam divjajo hormoni pa nas je ta oseba cist zmesala in oh in sploh…pol cez nekaj casa nas je pa to minil in to je blo to. Mogoce je tud pr teb tko in v tem casu k ti mi tle odgovore pisemo si ze misls moj bog kaj mi je blo.
Lahko pa da te je ta tok zmesu ker neki skripa s fantom in je to tko podzavestno ven prslo.
Tud mene zanima kaj se je zdj zgodil …
Ne vem čisto slučajno sem zašla na to stran in kar ne morem verjet kaj vse ljudje pišejo. Ne vem ali sem tako staromodna ali pa preveč zadovoljna s svojim možem, ki imava 15 mesecev starega fantka in sva še mlada oba pod 30 let, ampak mi še enkrat na misel ni prišel kakšen drug moški ne vem ne predstavljam si a ti boš takole učila tudi svojo hčerkico, bo imela družino pa bo eden prišel mimo ji zmešal galavo in ti boš rekla ja punči moja, če je vreden greha ti kar daj, kaj pa vest a jo nimaš?
Lp Mateja
Ej,
ženska vas sprašuje, KAKO osvojiti tipa, mu dati vedeti, da ji je všeč in si ga želi. Ni iskala modrovanj in moraliziranj o tem, kako je to nespodobno zaradi družine ipd.
Naj že kdo kaj pametnega pove, tudi jaz se večkrat znajdem v taki situaciji, pa ne vem, ali kar navalit, počakat, povedat, odmislit?
Svetujte, ne modrujte!
“Naj že kdo kaj pametnega pove, tudi jaz se večkrat znajdem v taki situaciji, pa ne vem, ali kar navalit, počakat, povedat, odmislit?”
Hehe, a ji niso svetovali tazadnjega, ODMISLIT?!
Teja, večkrat kar navališ? 😉
Če si v močnji skušnjavi, pa nimaš zadržkov ( nisi vezana, niti on), tudi ne moralnih, potem sploh ni problemov. Zgrabi ga in izkoristi!
Samo potem ne stokaj, ko bi hotela od njega kaj več od seksa mimogrede ( na primer čustva, spoštovanje ), ker tega ne boš dobila.
Moški ženske, ki se ponujajo in rade dajo in to takoj, seveda izkoristijo, zakaj pa ne, jih pa niti malo ne cenijo!
To je pač posledica, ki jo moraš vzeti v zakup.
mimi, daj že uredi si svoje življenje, da se ne boš videla v vsaki moji besedi, to ti je svetovala že pred enim mesecem tudi dr. Košičkova. Reva nesrečna, sama si moraš pomagati, pa ne tako kot to delaš sedaj ! Ali pa si resnično le mazohistka …zato ti BOG pomagaj, ko pride tvoje “sladko” skrivanje možu na ušesa !!!