vprašanje za fante in dekleta

Za oboje je isto vprašanje:

ČE BI VAM PRIJATELJICA POVEDALA, DA JE LEZBIJKA, KAKO BI REAGIRALI??

Ma ne mi zdaj tu natrosit kup strpnih (”Še naprej bi jo imel/a rada in za svojo prijateljico”) ampak čisto resno.
Ponavadi fantje lažje sprejmejo kot dekleta, ker se dekleta počutijo ogrožene. Je to res?

Prijateljica mi je povedala, da je doživela ogaben comming out pred prijateljico in zelo cool comming out pred prijateljem. Je to odvisno od osebe ali od spola?
Mnenja…

Mam enga kolega ki je bi…
Rekli so da so ga vidli kak se je z enim tipom lizal…najprej sem bil valda šokiran ampak nisem ga čist nič spraševal, naj dela kar hoče itak se me to ne tiče (manj vem boljse je haha)…pol nam je enkrat sam vsem povedal…ma ni se ČIST NIČ spremenilo, še naprej smo res dobri kolegi…res pa je da kaj takega nebi niti v sanjah pričakoval…no zdaj ma punco ze kar lep čas, mislim da dve leti:)

Če ti omenim , da je najbolj zaželjena seksualna fantazija moških opazovati dve ženski pri igračkanju in potem zraven tudi sodelovati, ti bo takoj jasno, zakaj je bil prijatelj tako cool. Moški sanjajo o tem, da bi z dvema naenkrat!! Jim je ponavadi vseeno, če sta lezbijki, ali ne – just let it happen!

Sama bi na prijateljičino priznanje odreagirala z razumevanjem. Držim se načela, da živimo le enkrat in če nas kaj veseli, osrečuje, zakaj pa ne?? Če bi me prosila, da obdržim informacijo zase, bi jo in je nebi razglašala kot atrakcijo naokrog.

By the way – kaj pa če je bila ona druga prijateljica, ki ji je tvoja prijateljica povedala, da je lezbijka, razočarana, ker ni morda izbrala nje?? Could be… Vsaka ženska, pa če si to prizna ali ne, tudi zelo rada pogleda drugo žensko, pa ne samo s kritičnega vidika…..

Lila

No, če si predstavljam, da bi mi moja dobra prijateljica to povedala, ni jo v prvem trenutku verjetno debelo pogledala, nato bi jo pa vprašala, kdaj in kako je to ugotovila, ali ve to že od zmeraj…Ne vem, jaz sprejmem človeka takega kot je. In najino prijateljstvo se ne bi končalo, razen, če bi mi povedala, da je zaljubljena vame (saj veš, da je težko biti samo prijatelj z nekom, v katerega si zaljubljen, bi bila muka zanjo, zame pa tudi, ker bi se v tem primeru počutila ogroženo).

Jaz imam sodelavca, ki je gay. Pa se čisto cool razumeva, čisto normalni pogovor, normalna zafrkancija in čisto normalno!
Pa tudi eno znanko, ki je lezbijka, in tudi nobenih težav.

Saj veš “delaj z drugimi tako, kot želiš da delajo s tabo”

Men bi najprej pol ure hard disk v glavi šrotal, ka zdej nardit. Sem pač bl počasne sorte… Pol pa… Ka pa vem.
Lahko se človek trudi ostat kul in sprejet lepo, pa je vseglih šokiran.
Je pa spet tko (posebej vela to za punce): če ni prej opazila, da je njena prijateljica ‘usmerjena’ v isti spol, je ta prijateljica OČITNO zelo dobro skrivala. In, če ji ne reče lih, da je zatreskana vanjo, pol se itak nima česa bat. Mislim, ta oseba je čist ista kot je bila, preden je povedala, da ima rada punce. V čem je torej štos? Zakaj bi samo vedenje nečesa TAKO spremenilo odnos.
Ena punca, ki je istospolno usmerjena pet let, je čist enaka šesto leto, čeprav vmes pove eni prijateljici.
Tko je pomojem tud pri ostalih stvareh. Samo ljudje dostikrat reagiramo tako, kot da se je nekaj zgodilo (ali se dogaja) od tistega trenutka dalje, ko mi za to vemo. Če je prej človek funkcioniral normalno (posebej, če je to opravil tako dobro, da niti nismo nič opazili), bo tudi potem.
Je pa za moj okus taka izpoved zelo lep znak zaupanja.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Imam prijateljico lezbijko. Zelo aktivno v nekih njihovih gibanjih. Ko sem izvedel za to, sem bil najprej skoraj jezen.

Nase!

Ker kljub vidnim znamenjem nisem tega že prej opazil sam. Nisem pa imel nikakršnih drugačnih občutkov do nje. Morda sem nekaj časa celo čutil nek čuden ponos v stilu: “… uau.. jaz pa poznam eno lezbijko…” 🙂)))

to je res čist odvisno od posameznika, kako bo to sprejel… sama v tem res ne vidim nobenega problema, imam pa recimo kolegico, ki večkrat pove, da se ji to gnusi in moram reči, da me je zelo negativno presenetila s tem svojim pogledom, saj sem jo prej imela za bolj strpno… ampak, ker sva sicer dobri prijateljici, pač nisem zdaj zaradi tega prekinila stikov z njo, saj nihče ni popoln…
če bi meni to katera povedala? hm, če bi mi bila simpatična, bi jo mogoče celo zapeljala… 😉))
sicer pa se strinjam z mousom v tem, da bi v bistvu bila ponosna, da se mi nekdo tako odpre in mi zaupa!

čakaj malo, a nisi ti enkrat pisala, da ti je ena profesorica bila všeč, a si to ti? kaj si potem naredila s to profesorico?? 🙂

Ma, Ginica, kaj bi zdaj rada slisala “cisto resno” ?
Ne bos verjela, ampak cisto resno bi jo imela se naprej rada…
Ja, tud cudaki smo na svet, a ne?

Doživela in sprejela. Sem že dolgo sumila, pa sem potem mislila, da si domišljam (je bila s fanti).
Malo mi je bilo čudno na začetku, sem mislila, da zdaj bo pa čisto druga oseba, pa ni.
Mi je popolnoma vseeno, kaj je, saj je kot oseba zelo kul. Bolj mi je zoprno, da jo ljudje gledajo kot čudakinjo ali nevemkaj zaradi njene usmerjenosti. In grdo mi je tudi to, da si ne more najti stalne partnerice (ali so luftarke ali pa poročene), ampak tu imamo ženske s potrebami po moških enake težave.

A se tu res oglašamo sami ta strpni, al je to idealiziranje??
Jaz zase priznam, da ne morem predvidet svoje reakcije, ker se mi kaj takega še ni zgodilo. Ja, trudiš se sprejet kul in ostat miren, ampak ko nekaj takega v resnici slišiš… ne vem, no.
Ne da imam predsodke, sploh ne, ampak pomoje mora bit šok, posebej, če nisi niti sumil. Drugo je, če se nekdo že obnaša tako in itak samo čakaš, da ti prizna to, kar ti že dolgo veš. Drugo je pa, če butne ko da bi z lufta priletelo.
Vsaj prvi trenutek si šokiran!

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Če si heteroseksulana in imaš tudi moške prijatelje, pa se ne počutiš ogroženo, zakaj bi bilo prijateljevanje z lezbijo dručano? Glede na njena nagnjenja do žensk jo samo obravnavaš tako kot vsakega moškega prijatelja. Zelo preprosto.

JAZ PA MISLIM, DA JE TREBA VSE GEJE IN LEZBIJKE POSTRELIT

Moja prijateljica je bila celo življenje nesrečna z moškimi, potem pa je srečala ta pravo žensko in zdaj je happy. Jaz sem ji rekla samo, hvala bogu, da te je srečala pamet. Nobenega ni ekstra obveščala, da je lezbijka. Pač predstavila nam je punco in to je bilo to. Vsi smo bili veseli zanjo.

Zakaj bi se dekleta počutila ogroženo zraven ene lezbijke, zraven take količine moških pa ne? Če že namiguješ na grožnjo s teženjem in žicanjem, je stvar preprosta. Al ti je všeč ali ti pa ni. Ne glede od katerega spola prihaja. Če pa kdo sovraži ali ne prenaša lezbijk in gejev, je pa to njegov problem, ne pa od človeka, ki ima pravico živeti v skladu s svojo naravo. Seveda je žalstno če koga takega odkriješ v svoji bližini. Ampak ljudje znajo neprijetno presenečati tudi na drugih področjih.

Seveda, svizec!

Js bi jo vprašal bi bi bla mogoče v katerem primeru za v troje. 😉

Drugače pa me to ne moti. Bolj bi me motlo če bi imel v svoji okolici kakšnega gay-a ki bi gledal za mojo ritjo. Hmmm to bi se pa počutil ogroženo.

Lp oliver

Včasih slišimo:

Škoda, da takih fantov ne “delajo” več…

Ne bi jo obsojala. Mene čisto nič ne motijo geji in lezbijke in me tudi absolutno ne zanimajo. Skratka, o njih ne maram slišati, ker se vedejo prepotentno na svojih demonstracijah, kjerkoli po svetu. To me pa odbija.

joj, kaj pa če bi rekla, da najraje seksa v misijonarskem položaju?!…al pa da časopis vedno bere odzadaj naprej?!…al pa da iz mandarin olupi prav vso kožico?!…who cares!!…če je človek Človek, lahko zaradi mene seksa tud s sesalcem (prosto po S.M.), če ga/jo to osrečuje…🙂…dokler pri tem nihče ne trpi, jasno (otroci&druga nemočna bitja)….

Imela sem prijateljico, ki je čutila enako do fantov kot do deklet.
Sama sebi je priznavala, da je Lezbika – a v družbi je bilo vse drugače.
Bala se je Comingota – da je potem ne bodo več gledali tako kot je.
Sicer pa – se skoraj vedno držijo svojega kroga, če le morajo.

In *gina

Upaj na to; da boš Srečna v svojem krogu.
Da ga najdeš.
Kajti vem in razumem, da ga je zelo težko najti.
Ni veliko lezbik ali gejev, ki bi se kot taki predstavljali: ampak vedi, da Tak kot je občutek, ko osebo spoznaš – Tako jo tudi nosiš v sebi.

Reakcija pa je odvisna od vsakega posameznika in to kakšen je njega pogled na svet.

Imej se lepo

New Report

Close