VPRAŠANJE ZA FANTE
Midva z ženo sva oba izgubila nedolžnost po poroki, ko sva bila še starejša kot ti (pa to ni tako daleč nazaj, da ne boš mislila, da sva iz srednjega veka), in sicer po skoraj sedmih letih “skuphodenja”. Tega sva oba zelo vesela in nama veliko pomeni; sploh pa v teh časih. Kar tako naprej, ne bo ti žal. Lepo pozdravljena.
hy
ko boš našla pravega mislim da nedolžnost sploh nima nekega pomena .kar pa ne pomeni da je s tem kaj narobe .pomembno je to da poslušaš sebe in svoje želje ne glede na družbo okoli sebe .več modrih ljudi je že pisalo o tem .da ko se ti zdi večina ljudi okoli tebe norih si na pravi poti. ostani to kar si in boš vedno ok
lp
Ni treba sekirancije.Okrog mene je tolk foka oz. punc, ki so se dol dajale že v 8 razredu al pa še prej in da ne boš misla da so zdaj kaj več vredne.
Jaz sem se nekaj časa zaradi tega sekirala,ampak sem rekla da naj bo kar hoče-počakala bom na “pravega” in to bo to.Pred mojim zdajšnjim fantom sem jih imela kar nekaj,ampak nikomur nisem dala svoje nedolžnosti,saj se mi nobeden ni zdel vreden tega(če lahko tako rečem).
Še veš ne kako sem zdaj srečna zaradi tega ,ker sem spoznala fanta,za katerega bi naredla vse in v ta”vse” je vključena tudi izguba nedolžnosti.Fantu sem povedala ,da je to zame prvič in ne moreš si predstavljat kako je bil tega vesel-nebi verjela.Zato…..sej veš….kr čakej na tapravega:))
Draga mariborčanka,
naj ti povem, da niti malo nisi čudna še manj pa zastarela. Delaj tako kot ti veleva srce in to ti bo že “dalo vedeti” kdaj bo pravi trenutek. Če ti bo kaj v tolažbo: jaz sem “nedolžnost” izgubila pri 25-ih. To je bil moj prvi fant, prvi, s katerim sem se poljubila, objemala,… Mislila sem, da je to tisto pravo. Pravzaprav je zame tudi bilo in ni mi žal. Na žalost nisva bila dolgo skupaj. Od takrat je minilo 5 let in jaz še vedno iščem pravega s katerim bi zopet delila lepe trenutke. Čeprav sem že prekoračila 30, lahko na prste ene roke preštejem, kolikokrat sem spala z moškim. Vendar se nikoli ne sprašujem, če je kaj narobe z mano, ampak sem nasprotno glede tega zelo samozavestna in ponosna na sebe. Mislim, da si mi na nek način zelo podobna. Zame sexa brez prave ljubezni NI! Na žalost pa se mi dogaja ravno nasprotno. Zaradi mojega izgleda (večina mi pravi, da sem lepa – prava “mačka”, čeprav sama ne občutim tako) se “lepijo” name moški, katerim je samo do avanture, sexa,… Tisti “ta pošteni” pa se me očitno bojijo ali pa me že na prvi pogled ocenijo kot takšno, ki je nestalna. To ni zraslo na mojem zelniku, saj mi ljudje to, potem ko me pobliže spoznajo, to povedo. No, sedaj sem še jaz malo potarnala, čeprav to ni bil moj namen. Še enkrat, draga mariborčanka: naj ti ne bo mar, kaj veleva sodobna družba. NAJ TI VELEVA TVOJE SRCE!!
Ko bo prišel pravi, boš vedela. Želim ti, da bi se to zgodilo čimprej. Pa ne zaradi tvojih (22) let, ampak zato, ker je ljubezen nekaj zelooo lepega in dragocenega.
Srečno
jagoda
Jaz sem pa zacela pri 13/14 letih. Imela pa zgolj dva resna partnerja in vsakim bila vsaj 4 leta in se mi z zgodnjim seksom ne zdi nic narobe.
Verjetno se ne bi dolg sparala, ker je to neki lepga. Seveda pa ce ne bi imela tako ljubecih fantov, ki so bili z mano (eden je se zmeri z mano), ne bi sla v to. Ljubezen in seks sta idealna kombinacija.
Ce pa nimas takega cloveka… Pol pa pac ne gres v to… Malo grdo povedano…