Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost vprašanje-tistim,ki je uspelo 2

vprašanje-tistim,ki je uspelo 2

Živjo punce,

vprašanje namenjam predvsem tistim, ki ste bile večkrat v postopku. Zanima me, ali ste kaj spremenile med postopki, preden vam je končno uspelo zagledati plusek? Ali ste pač “počele” vse isto in se je pokazala tista magična črtica 🙂

Avgusta grem v 5. postopek in me malo matra, ali lahko še kaj naredim (pred kakšnim letom sem spremenila prehrano, gibanje je dnevno na sporedu – )…ali pač plusek enostavno pride, ko je “namenjen”?

Lp vsem in veliko pluskov :))

Zdravo!

Jaz sem od dr. Reša, kjer sem imela tri ivf-e (vsakič druga terapija) menjala kliniko in šla na GK LJ, kjer sem imela zopet drugačen postopek, in nam je uspelo. Včeraj je bila punčka stara 10 mesecev.

Ostalo nisem nič spreminjala prehrane, …

Srečno. Bata

Jaz sem pred in med petim postopkom hodila na refleksno masažo stopal in je uspelo. Verjamem, da je to pomagalo, morda pa je bilo tako pač usojeno. Tega ne bomo nikoli vedeli.

nova
Uredništvo priporoča

Prve 3 postopke, sem menjavala samo terapijo+ aglurab, seznanila sem se pa tudi z karmen (nikoli prišla do ET- noben videnega napredka). Nato sem začela raziskovat in se pred 4 postopkom seznanila z dodatki, vitamini, matični, algea, aspirin, refleksna, nekaj malega prehrana, menjava stimulacije+rasni hormon+DHEA. 5 postopek dodatki, strožja prehrana, refleksna, pitje gline, algea, akupunktura, homeopatija, bioenergija, bioresonanca, aspirin, stimulacija ista ( v tem postopku bi še krastačo pojedla, če bi mi kdo rekel, da pomaga). 6 postopek še strožja prehrana, refleksna, menjava stimulacije ( v tem postopku pa sem ostale stvari opustila, saj sem verjela v samo to).
Pri meni je največ pomagla prehrana in refleksna, vse ostalo so nianse:-). Kakovost oz napredek pa se je iz postopka v postopek izboljševala. Iz totalne nule, brez celic, brez zarodkov, do večjega števila slabših celic-slabših zarodkov, do odličnih blastocist in uspeha.

Samo ne obupaj, če kaj misliš da pomaga vsaj malo, še bolj zaostri, še dlje izvajaj… ne glej druge, ker smo si vse različne, spremljaj sebe in si zaupaj. JAZ SEM vse informacije našla na internetu, samo čas rabiš in voljo, potem se še te informacije dobila potrjene s strani homeopatov in zdravnikov.

Aja v petem psotopku sme se seznanila tudi z jogo za izboljšanje plodnosti ter papuga vaje. Izvajala sem le nekaj vaj, ampak pri teh vztrajala tudi v 6 postopku.
Pa sigurno sem še kaj pozabila, men s ezdi da sem sprobala vse živo, sam da mi je na uho pršlo- JBG, če pa mi je le to dajalo optimizma in voljo
Men so kitajci na akupunkturi rekli, da oni neplodnosti ne poznajo, samo pravo stvar moraš najti- pa sem iskala:-)), jim kar verjamem, glede na njihovo rodnost.-)

Punce, najlepša hvala za odgovore! Uživajte s svojimi malčki 🙂

Aneri jaz pa sem kar na lastno pest 3 mesece pred postopkom kontracepcijske tablete jemala. Me je vprašal Reško, da kaj sem delala. On me je že na drugo kliniko podil.

New Report

Close