Najdi forum

Kakšne ženske imate radi? Ne mislim po izgledu ampak po karakterju, po obnašanju?
Zvečer greste ven z prijatelji, zunaj je en kup žensk…..katera vas bo TAKOJ pritegnila?????
Zadržana, sramežljiva, arogantna, tečna, glasna, vzvišena, nedostopna, nasmejana….povejte vaše mnenje 🙂
Ali je res potrebno, da je postavna lepotica?
Zunaj smo z družbo opazovali, da moški najprej poskusite pri tistih TOP bejbah, šele nato ko vidite, da ni uspeha, se jih večina komaj, da privleče do tistih povprešnih punc. Nekak smešno izgleda tole 🙂

Luunnaa, med kateri tip žensk ti spadaš? Samo vprašam, ker imam občutek da te nekaj frustrira, glede na to da si napisala Nekak smešno izgleda tole.

Ne maram arogantnih in vzvišanih, nedostopna je pa tek nedostopna 🙂

V javnosti se obnaša kot dama.
Ko sva sama kot najboljša prijateljica.
V postelji pa kot kurba.

In slišalo se narobe ampak: da ve kje ji je mesto in da je ženska in ne moški. Ne narobe razumeti, tudi moški mora vedeti kje je njegovo mesto.

Hey,


Tam nobena, čeprav odvisno od pretoka ljudi, čistosti zraka, itn. Če grem tja s kolegi (igrat kakšno partijo biljarda), grem tja, da se bomo mi zaj**aval (sploh, če se po dolgem času nismo videli). Četudi bi se kdo izmed klape “kaj odlepil”, sam ne bi sedaj ali sledil zaradi črednega nagona drugih ali zaradi res nekega dobrega genetskega subjekta. Bilo bi preprosto preveč nespoštljivo do svojih “XY zgag”. Sicer pa ohlapno zastavljena hipotetična situacija.


Osnovna higiena mora biti urejena, bi sam rekel, vendar na današnje razmere, lahko kateri tudi tukaj “zmanjka”, tako da ne sodim. Vendar recimo eden minimum. Glede ličil in tega – najraje brez (marsikatero sr**je je itak rakotvorno). Drugače pa itak velja rek, da ne želi si tistega-o, ki si ga/jo želijo vsi (recimo). Gre se tudi za ekonomsko vprašanje v splošnem, ker tam kjer je “ponudba kakovostna”, je večja verjetnost, da bo povpraševanje večje in zatorej postopek eliminacije bolj strogo sprogramiran (na strani ponudbe) kot pa obratno oz. kjer je ponudba dovolj generična. Tukaj spet ni finta (da ne bi eni začeli na polno analizirati) nizke samozavesti, pa blah blah blah, temveč zgolj računica in poznavanja sebe in prihajajočih-se bitk oz. vojne (Sun Tzu Umetnost vojne pride na misel). Če si pa še bolj škrte narave, potem pa itak ni nobenih nadaljnih ugovorov glede tvojega teorema. 😀


Mind control, j*bi ga. 😀
Saj če so pobje pripravljeni nevem koliko energije spustiti v enem večeru, da lovijo labode po TNP, prav, samo “TOP bejbe” imajo ponavadi tudi velike zahteve (do fantov) – avto, nevem kakšen mobitel, bla bla bla. Seveda se itak obnašanje posameznika v skupini precej razlikuje kot nekje v intimnem ambientu, pa vendar. Imaš tudi “grde račke”, ki se držijo “pavov” zato, ker mislijo, da bodo od simbiozno-mikoriznega odnosa s prej omenjenim dobile (zaradi filozofije “lepo privlači lepo”) tudi one kakšne “TOP fante”, ki jih zaradi svojih atributov drugače ne bi mogle, čeprav same niso takšne kot njihove sovrstniške kokoške, vendar ta utopija jih privlači.
Sicer pa naj kar “palijo” na High-end strojčke, več povprečnih igračk za ostale. 😛

Jst največ gledam na videz. Se pravi, če je punca pod 6/10 me ne bo zanimala, ker mi že tako in tako ne bo dovolj privlačna. Karakter mi prav tako veliko pomeni, če je npr nasmejana, komunikativna, velik energije, je prava zame. Ja top ženska je to potem. Če se bo pa ona prav tako zanimala zame, je pa vprašanje, lahko da bo, lahko da ne bo. Vredno je poskusiti :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Koliko moških, toliko okusov in toliko mnenj. Sprašuješ po nekem univerzalnem okusu, ki bi ga lahko posplošili na predstavnike določenega spola. Pod drugo, določene osebne oz. značajske značilnosti ne moremo razvrščati glede na spol, npr. komu je recimo všeč aroganten moški ali ženska, tečen moški ali ženska?

Luna, čim manj se obremenjuje s tem, kakšna bi morala biti v očeh drugih, posebej v očeh moških, ker potem boš le nenaravna (to, kar nisi ti) in vedno nezadovoljna s sabo, ko boš hotela zadostiti določenemu vzorcu vedenja, za katerega meniš, da bi moral “vžgati” pri nasprotnem spolu. Pri takšnih stvareh ne smeš upoštevati in podleči mnenju drugih (vrstniki, mediji in tabloidi…). Najlepše so ravno tiste ženske, ki se ne naslanjajo na mnenja drugih, kakšne bi morale biti nazven, kako bi se morale oblači, kako delovati v interakciji z moškimi, ampak ki enostavno so zadovoljne s sabo natančno takšne, kakršne so, ker to so one. Ker ravno iz te drže črpajo žensko samozavest, ki jih dela privlačne in prijetne osebe.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pametna, razgledana. Samo taka se ponavadi bolj skriva.

Arogantna, tečna, vzvišena ali nedostopna zagotovo niti pod razno ne spada v ožji izbor. V preteklosti sem imel priliko pobližje spoznati eno zelo urejeno, vizualno dokaj privlačno žensko, ki je imela vse izmed zgoraj naštetih lastnosti. Lahko iz prve roke povem obup. Z njo ne bi zdržal niti en dan skupnega življenja, saj je bilo že delo z njo eno samo mučenje. Ob takšnih karakternih lastnostih mi fizična lepota enostavno zbledi. Kaj ti pomaga lepa ženska v lepi obleki urejena od nog do glave, če se z njo ne moreš normalno pogovarjat in si neprestano na tem da se boš skregal, istočasno pa se obnaša kot prepotenten japi. Kaj kmalu sem ugotovil, da nimam samo jaz takšnega mnenja o tej osebi. Prav tako me razne, t.i. super intelektualke, ki pametujejo in nenehno iščejo napake tudi odbijajo, ker pri njih dobiš občutek da te neprestano analizirajo in karkoli narediš ni dobro, vedno kritizirajo ter izražajo njihov pogled in lasten prav še posebej pred drugimi. Pri tem seveda ne mislim da mora bit ženska trapasta, plehka ali puhloglava kimavka, da bi bila všečna, ne, daleč od tega. Še kako cenim dobro argumentirano mnenje in ženski pogled iz njene perspektive, ker se zavedam da nisem edini, ki bi lahko o vsem sodil sam.

Glede zadržanosti bom rekel sledeče, če osebo ne poznaš težko sodiš, ko pa jo povabiš ven in ti npr. na kaki kavi deluje zadržano in rezervirano zase zagotovo dobiš tisti neprijeten občutek hladnosti, ki postaja vse bolj mučen. Naj za konec mojega nakladanja dodam še to, da me tudi mačistično zatežene, jezikave ali bolj grobe ženske in tiste, ki popivajo kot kak star dec nekako odbijajo. Enostavno mi ne delujejo ženstveno.

New Report

Close