Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina vprašanje

vprašanje

Pozdravljen g.doktor!
Stara sem 40 let in se že drugi mesec zdravim za sarkoidozo.Zadnjih par dni me špika v pljučih,ko vdihnem,a je to normalno,ali pa moram predčasno nazaj k pulmologu?Pa še to,zaradi medrola moram jemati ultop 1 na tešče.Zelo se mi je spremenila prebava.Prej sem imela dobro prebavo,zdaj pa ne več.Je zaradi zdravil?Hvala!

Spoštovani!

Če imate pljučno obliko sarkoidoze, je nekaj neobičanih občutkov s strani pljuč del bolezni.

Ultop in medrol lahko spremenita prebavo.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close