vprašanje
Razšla sva se po 12 letih.Zelo me je prizadelo.On je hitro našel drugo, jaz pa sem še vedno sama.Nisem ga prebolela.Trudim se.Vendar je težko, ko me še vedno vsak dan kontaktira.Prosila sem ga že naj to več ne počne…pa je nekaj dni vredu, potem pa je zopet vse po starem.Pravi, da me pogreša….Na tak način ga nikakor ne morem preboleti.In vsakih toliko časa mi predlaga, da bi poskusila znova…kljub temu, da je zaljubljen v drugo.Vse traja že dve leti.Nečesa tukaj ne razumem…kako mi lahko predlaga, da bi poskusila znova, ko pa ima drugo?Sama ga imam še vedno rada, ampak…
Kaj naj naredim? Kako naj zaživim na novo?
Dunja,
sedajle bi bil pa rad zelo nesramen.
pošlji ga nekam in to grdo, kajti če nima toliko j…., da se odloči za eno žensko, potem te že ni vreden in je veliko bolje, da si najdeš drugega in mu rečeš, da soory, ne bo nič imaš drugega.
Edino to bi ga znalo strezniti.
Oprosti, sem napisal tako kot sem čutil ob tvojem sporočilu. Ali se igra s abo ali pa ne ve kaj bi rad.
primož
Zdravo,Dunja…
12 let je dolga doba in upam si trditi,da je nekaj stvari z njegove strani pristnega.A žal mislim da je vse rezultat navezanosti,navade…Ja…ima drugo,a si kljub temu želi ostati ikona,ki jo ne moreš pozabiti in si jo želiš imeti ob sebi.
Rad bi imel stvari,ki so mu bile na tebi všeč še naprej, istočasno pa bi rad obdržal njo,ki mu nudi tisto kar je ob tebi pogrešal.Rad bi imel obe,prepričana sem…ali vsaj…rad bi združil najboljše lastnosti obeh v eno samo osebo.A to ne gre…
Spoštuj se!Ne dovoli,da si na dosegu roke,ko idila z njo mine…
Ignoriraj telefon,sporočila.Daj mu vedeti,da zmoreš življenje brez njega.
S tem bo Tvoja cena rasla.Verjemi.
Kaja B.