vprašanja
Pozdravljeni!
Zadnjič sem po Tv gledala oddajo, kjer so govorili o zdravilstvu in omenili so da je treba zjutraj zavret limonin sok oz rezino limone in potem to spit. To bi naj pognalo jetra v delo. Kaj vi mislite o tem?
Drugo kar me zanima, pa ne vem ali je v vaši moči, da mi daste odgovor. Na drugem forumu sem zasledila, da je eni punci rekel ginekolog, da je problem v njeni neplodnosti vodna postelja. Čudi me, da je to rekel ginekolog in čudi me zakaj bi lahko bila kriva vodna postelja. Sama namreč tudi uporabljam vodno posteljo in mam probleme z neplodnostjo. Vzrok so nezrela jajčeca, ki nočejo dozoret, pod nobenimi pogoji. Tu se pojavi tudi moje tretje vprašanje, ali mi lahko kako svetujete kako to pozdravit (sem mlada, suha, zdrava, aktivna).
najlepša hvala
Limonin sok ni čudežno sredstvo, kot to mislijo nekateri. Je bazičen (čeprav je kislega okusa!), zato pomaga pri razkisanju telesa. Zjutraj je bolj pomembno to, da spijemo najmanj pol litra čiste vode. To bo telesu zelo koristilo pri izločanju strupov, ki so jih organi za razstrupljanje predelali ponoči. Tudi jetra spadajo v to skupino.
Če želite pomagati jetrom, jejte hrano, ki ima malo strupov, naredite čiščenje jeter (3x) in vsak dan spijte 2 jedilni žlici lanenega olja, ki je bogato z omega 3 maščobnimi kislinami.
O povezavi med neplodnostjo in vodno posteljo še nisem slišal. Sem pa načeloma proti vodnim posteljam, saj so problematične zaradi sevanj (elektrosmog, vodne žile, geopatska). Če je v bližini vodne postelje katerikoli vir sevanj, jih vodna postelja izredno ojača, kar nam seveda škodi.
Če je pa to v vašem primeru primarni vzrok za neplodnost, pa ne morem povedati. Obstaja še veliko drugih dejavnikov, vendar bi bilo najprej potrebno testiranje z bioresonanco, šele potem, ko bi našli vzroke, bi vam lahko povedal, kako zdraviti.
LP