Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Voziček Quinny – pomoč

Voziček Quinny – pomoč

Nameravam kupiti voziček Quinny 3XL comfort + lupinica CabrioFix na sončkovi spletni strani.
Piše, da se pri tem vozičku hrbtišče namesti v vodoraven položaj.
Ali mislite, da vseeno potrebujem še košaro?

Rok imam avgusta.

Lp.

mi smo imeli zimsko vrečo

Mi smo bili pri prvem brez košare, rojen je bil pa septembra. Tud kolegica, ki je košaro imela, je rekla, da je to samo ena šara, če se lahko tako izrazim. Ne vem, pa v resnici kako je, če maš košaro, ker je res nismo imeli in je tudi nismo pogrešali. Lupinica je bla res ful uporabna. Tudi v stanovanju jo maš lahko namesto gugalnika, tko da je super.

nova
Uredništvo priporoča

Imam isti voziček. Se spusti skoraj v vodoravni položaj. a ni problema – malo podložiš pri nogah in je.
Jaz nimam košare (malček rojen marca). Imela sem zimsko vrečo (od drugega vozička). Sedaj je pa tako ali tako pretoplo za vse… Mislim, da bo tudi tebi vse pretoplo.
Skratka, brez košare se da, je pa tvoja odločitev ali jo boš imela.
Aja, pa še to, v lupinicah naj bi dojenčki bili omejeno št. ur / dan! Ker ni zdrava drža za otroka.

jaz sem bila tudi v dvomih ali kupiti,ali ne. rodila bom junija.
odločila sem se ZA in jo kupila iz druge roke,zelo lepo in zelo,zelo lepo ohranjeno.
ker nameravam hoditi na dolge sprehode iz pirana v portorož,sem se odločila,da bo bebici bolj komot v košari,kjer bo spala kot v posteljici.seveda si lahko tudi brez košare. kot so že povedale-odločitev je tvoja.kupi iz druge roke na enem od forumov.srečno

sigurno gre tudi brez košare…za tiste, ki nimajo prostora, je tudi sedežna ok za nočno spanje…ampak ni ga čez udobno posteljo, v prosoru, ki je namenjen le temu a ne :)))

tudi sama sem jo kupila iz druge roke, kot novo in tudi od mene je šla kot nova…za isto ceno 🙂 torej, samo dobro naložen denar za 5 mesecev…naš baby je bil julijček…cele dneve zunaj “kot v posteljici”, dovolj zračno, udoben material, kar se za športni del ne more rečt (ga je treba vedno nekaj podlagat in zalagat, zaščiten pred soncem, če je bilo treba, ob večerih (tudi čez dan seveda) med spanjem pod drevjem pa tudi z mrežo varen pred insekti in podobnimi “zverinami”…ni bilo problema z ležiščem pri babicah, prijateljih, na morju…spečega smo lepo prenašali s sprehoda v sobo ipd. …ma se sigurno obrestuje (govorim za rabljeno, nove so res drage)

po moje imaš na tržišču že toliko rabljenih dreamy košar, da se bo sigurno našla tudi barva, ki vam odgovarja, prav tako kraj prevzema in vse kar sodi zraven…cene pa so nekje 100 eurov…za toliko jo boš sigurno prodala dalje (sploh, če slediš komentarjem, da se pozimi bolj rabi, kot poleti (?) )…priporočam 🙂

New Report

Close