Najdi forum

Pozna kdo gospoda ki objavlja na omrežju Facebook zapise o Arkonih, zmajih itd … Pod psevdonimom Vojc rv?

ga kdo osebno pozna? meni ne deluje normalen. ali pač ….

blokiral me je, gleda pa preveč fantazijskih filmov. brezveze.

še en ki misli da je pameten s tem ko prepisuje od nekod te nebluze.

Jao jao …. nekje si mora dvigat ego. Tipa poznam, zagrižen navijač olimpije. Pameten da bo pregorel. Bral sem enkrat njegovo pisanje ja, saj psihiatrijo Polje ima zraven? če še stanuje tam, nisem zihr.

obrekovanje ni lepo. poznam pa se raje vzdržim.

so pa lepe zgodbe če že drugo ne štima

samo berem pri njem drugač pa itak same cvetke komentirajo. takle si dviga rang.

le kako izgleda, če in ko ga spoznajo v živo … Bog pomagi vsem …skrivanje za nekimi božjimi krili pa mi tud ni glih fer .. sto ljudi sto čudi.

Poznam poznam … nisi na zgubi, če ga ne.

Je kdo kupil knjigo od njega? Računa jih po 25 e, meni je to res preveč dat za zvezek, ki ga  naredi sam?  Dobre knjige s trdimi platnicami so po 20. Ima pa čudovite mandale, to pa, samo tudi vse podobne med seboj.  Ne vem pa cene. Služi lepo, po mojem mnenju.

Rada sem ga brska, samo zadnje čase pa je res hudo kar piše. Ni normalno no.

ni edini.

Pač ne kupiš. Rešeno.

Kje bi ga lahko našla, ker mene te teme zelo zanimajo.

Piše ti. Na FB. Raje si sposodil v knjižnici basni. 🙂

če najdeš kje stran o arkonih in podobnem šitu ti bo jasno da gre za delne prepise. ko voli, izvoli.

Kako pa izgleda ta gospod, ima profilno ne najdem ga.

Ne, samo krila 😁 tako ga najdeš.

Mogoče pa ni tako slabo. So po spletu taki ki ti eno seanso računajo po 300e. In taki, ki eno knjigo preberejo in so že neki mojstri raznih vej duhovnosti. Tak da knjige nima drage. Sicer pa vsak zase ve.

Tip se naj najprej prizemlji.

tisto pisanje je tako črno in negativno da te mine vse.

samo nekakšne prikrite grožnje med vrsticami. sicer ne zanikam,da nima nekaterih stvari prav je pa več kot pol  fantazije. Dec se ima za Boga. daleč od tega je .

ne samo za boga, če kaj po svoje komentiraš mu ni prav. Ne daj Bože  daj da kaj napišeš, svojem mišljenje

mogoče mi nismo normalni.

Ego. Visok. In takim ni pomoči

rumena slika, krila, angel. Zanimiv avatar. Vtipkaj vojc rv

poznam, kar v redu. piše tekoce teme in tudi pogovarja se rad. Meni je veliko svetoval. Sama se ukvarjam z reikijem, pa takoj zacutim energijo.

le glej da ti jo da v pravo smer … 😉

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close