Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje Vizarsin 50

Vizarsin 50

Spoštovani,
prosim vas za vaše mnenje, ali je možno da po samo zaužitih dveh tabletah že čutiš oz. dobiš stranske učinke?
Je možno da od tega že dobiš tinitus?
Ali pa bi moral zaužiti že veliko več teh tablet, da se šele lahko razvije stranski učinek?
Hvala !

Spoštovani,

stranski učinek se seveda lahko pojavi takoj, po eni sami tableti.

Svetujem vam, da se obrnete na vašega osebnega zdravnika, da se pogovorite kako naprej. Hkrati lahko z zdravnikom prijavita tudi pojav neželenega učinka v sistem spremljanja stranskih učinkov zdravil.

Lahko pa neželeni učinek prijavite tudi sami na sledeči povezavi: https://www.jazmp.si/humana-zdravila/farmakovigilanca/porocanje-o-nezelenih-ucinkih-zdravil/, oziroma meni napišete osnovne podatke: inicialke imena in priimka, starost oz datum rojstva, telesna masa, na kratko opišite neželeni učinek, ki se vam je pojavil, napišite kdaj se je pojavil neželeni učinek in napišite sočasno terapijo, ki jo uporabljate. Je neželeni učinek še prisoten ali je izzvenel.

Vsekakor vam primarno svetujem obisk zdravnika.

Lepo vas pozdravljam,
Boštjan

asist. dr. Boštjan Martinc, mag.farm., spec. PE Lekarna Mirje Trg MDB 2 Lekarna Ljubljana

New Report

Close