vika ali danica?

kaj menite, katera ima več posluha za mlade družine in socialo nasploh? katero boste volile?

Mene je groza katerekoli izmed njih.

Dragi firbec,

niti eno niti drugo. Pri nas smo volili Jožeta.

Maxi iz podeželja

Prav tako tudi jaz pravim, niti eno niti drugo, vendar bo vseeno potrebno voliti, zato sedaj Danico, če ne drugače mogoče bo spremembo.

Danico! Mi bomo sedaj rodili in rabimo pediatrično bolnico, na Grad znamo pa peš!!

LP

Nobene!!!!!

Danico, čeprav se mi zdi, da je postala zelo medla – ampak se mi zdi, da bo zadevo vseeno vzela bolj “zares” od Vike, ki je po mojem mnenju vse preveč samozadostna…

Pa je Danica kdaj omenila, da bo kaj naredila za novo pediatrično kliniko? Morda sem to spregledala, ker nisem dovolj pozorno spremljala obljub kandidatov za župane.

Danico, zato ker ima Vika dovolj….naj še kdo drug tam “greje” stolček

Upam, da pediatrične ne boste nikoli potrebovali-ne stare ne nove…
LP

Danica mislim, da je Trojanski konj-poudarja socialni vidik, pa skrb za starejše in mlade-Vika pa bo imela globalen pristop tudi s socialno noto, ki se mi zdi primernejši.

Iz enega od intervjujev sem spoznala, da je Danica bolj bla, bla-Vika pa se loteva stvari sistematično in s pravega konca- ukvarja se s postopki, ki se jim ne more izogniti, upošteva lastništvo itd. Predlogo, da bi razlagala. Vendar menim, da bo srednjeročno Vika bolje poskrbela za mesto in s tem tudi za mlade kot pa danica.

Trenutno se seveda zdi, da ima Danica v tem prednost. Vam povem, da je le Trojanski konj.

Lp, Marjana

Je pa koncu koncev čisto vseeno, ker sta obe iz iste stranke.

no, iz iste stranke ravno nista! jaz viki kljub vsemu mnogo bolj zaupam. če prav vem, ima v programu tudi novo zaprto igrišče za otroke. danica bo spet na novo izumljala toplo vodo – prvi mandat bo porabila za “ugotavljanje stanja”, in bomo spet na istem.

Tudi mene je groza te izbire. Najraje bi obe prečrtala, a kaj ko bo vseeno ena izvoljena. Pa tale vidik tudi ni zanemarljiv. Danica ima menda tri otroke in vse je dala v rejništvo, bila je 3xporočena, govori kako podpira mladinske organizacije (na TV je bilo govora o Skali), v mestnem svetu pa je glasovala proti, v bloku kjer živi je že leta na seznamu neplačnikov… Vika vsaj za hčerko poskrbi sama (pa sem drugače 100% proti njej). Kaj mislite o tem?

Marija

kaj posebej urejenega družinskega življenja tele političarke gotovo nimajo, se mi pa zdi tole zgornje o danici malo huda. no, rekla-kazala varianta, ki seveda najbolj ljubi pikantnosti (in seveda vsak, ki pove naprej, doda še kakega moža, otroka v rejništvu ali podobno). kar seveda ne pomeni, da podpiram danico – nasprotno; vika me je že davno prepričala in sto procentno verjamem, da dela dobro. čeprav se tudi o njej širijo vsakovrstne laži in natolcevanja.

Ja, bog se usmili, no!!!

Lep pozdrav vsem,

odločila sem se da še jaz malo pripomnem in dodam kaj jaz mislim o obeh:)) Za viko nimam besed, osebno mi nič slabega ni naredila, vendar iz prve roke vem, ker poznam osebo ki dela z njo, da je živ hudič!!! Za danico, pa ponovno vem (sicer je bilo res da par let nazaj cca 4) je pa bila gospa s 3-čki (umetna oploditev) in ker sta z možem mislila da bi imela enega so se pa trije prijeli, nista imela dovolj velikega niti primernega prostora za živet, se je danica osebno zavzela in na koncu zrihtala družinici stanovanje, kjer lepo živijo.
Verjeli ali ne, samo jaz osebno bom volila za danico.

LP Maja