vibratorji

Živjo!

Ali kdo ve koliko pride vibrator in kakšne vrste sploh obstajajo?
Kakšen je občutek?
Kaj pa oralni z vibratorjem?

lp

Če ga boš uporabljala oralno, pazi na zobe!

Se vidi da je danes polna luna 🙂)))

PRIPOROČAM OBISK SEXSHOPA

Verjetno misliš analni z vibro!

Za oralni sex so posebni vibratorji, ki imajo tanke “pore” in pa gumb, ki sproži umetni orgazem. Sam vibrator ni tako drag, draga pa je umetna sperma, ker je v njej tudi žafran. Poleg natur pa jo imajo tudi z jagodnim, vanilijevim in čokoladnim okusom. Imajo pa tudi School blow job dildo for learning. Ta stane okrog 15.000 !
Ima pa vgrajen program za mačote, reperje, šminkerje, rokerje, rejverje…. Dodatno pa moraš nastaviti še leta. Ko si izbereš, se lahko učenje začne. Čim boš to umetno maso goltala drugače kot to ustreza izbranim kriterijem, začne piskati.
Nisem povsem siguren, ampak mislim, da ima tudi ta vgrajeno dizo za pljunke.
Pri tem moraš paziti, da si pravilno “naštelaš” pritisk, da ti ne vzame sapo.

Jest imam enga zobarja, ki ima tako močno vrtalno mašino, da so mi zadnjič skoraj vse plombe popadale iz ust, ko mi je vibriral po žnablih. Prvega vprašanja pa nisem čisto razumel …”koliko pride vibrator”… A to misliš, koliko stane, al koliko globoko pride, al kako pride vibratorju (na to zadnjo verzijo bo najboljši odgovor dal kak strojni tehnik).

Kake face, ANALNO sem mislila 🙂

Meni je noro iti v sexshop in se tam pozanimat kakšne vrste v se obstajajo, a ve mogoče kdo!

Kaka fora pa je to nastaviš si ali hočeš občutek skaterja, raverja, šminkerja,….pa še kako močen je lahko curek…🙂))

lp

Se pravi imajo različni stili oblačenja različne občutke???? Ja najbolš da kr sprobam vsakega 🙂)))

Jst ti svetujem, da uporabiš kar skin-head varianto… bo še najbolj naraven občutek 😉)))

Hm med oralnim in analnim je vsaj pol metra razlike…

lp ajs

http://users.volja.net/tim2000/trgovina/index.htm

LP MATEJ

Menda prodajajo tudi knapovske verzije, take zasavske. Primeš ga kot ročaj od lopate, potem pa zamahneš… Delajo pa na normo.

heheeeee…. po 8 ur, ane? 😉)

Če ga nameravaš zelo pogosto uporabljat lahko vzameš tistega na fotocelice, da ne rabiš menjavat baterij, samo slaba lastnost je, da v temi ne funkcionira, mislim pa da obstaja tudi verzija za oralnega s “kulinaričnimi” dodatki, Buk bo verjetno več vedel o tem.. Baje obstajajo tudi taki, ki imajo voice command za sprožitev orgazma, vedar je za večje užitke pač potrebna debelejša denarnica.
Če ti je nerodno obiskati sexshop, lahko vzameš kar mobilni telefon, npr. Motorola timeport P7389, lahko tudi T260, sta zelo dobri imitaciji falusa, pa še močno vibro imata, vendar ga prej ovij v kondom, da se seveda ne zmoči. Sicer pa se v Salomoncu kakšen v okvari in ki mu vibra še dela dobi za drobiž, pa še nobene zadrege ne bo.

LP DeBill

New Report

Close