Vedno potreben
Je katera ženska, ki ji sex veliko pomeni, je kadilka, tudi kaj spije, je pripravljena se ljubiti tudi z parom, z žensko, ali dvema ali več moškimi, ima dovolj časa, ne samo na hitro, rada raziskuje v spolnosti, je tudi kinky, se rada igra z spermo, hrano, zelenjavo, in vse razen grobosti, ima rada tudi nežno, dolgotrajno ljubljenje, skratka, iščem eno tako, tudi za resno vezo, lp
Pozdravljene še enkrat, drage ženske, po 70 ogledih moje objave, je čas , da objavim tudi kontakt, kamor morebitne kandidatke lahko pišete za nadaljnje morebitno spoznavanje, kjer bom lahko povedal več o sebi, se predstavil, ve pa tudi. Torej, pišete lahko na —-su277273afna.com, tam se pomenimo več, je pa to mišljeno samo za ŽENSKE, ki so resne, se zanimajo za tovrstno druženje, ne pa za tipe, da se razumemo, je pač tako, da včasih lažje in diskretneje navežemo stike preko elektronike, kot pa v živo, prosim za razumevanje. Glede mojih želja, kakšna naj bi bila ženska, leta niso pomembna, status načeloma tudi ne, raje bi samsko, lepotice tudi ne iščem, bodi povprečna, lahko si vitka ali močnejše postave, zaželjeno je da si iz 03 območja, glede aktivnosti, ki sem jih navedel v začetku so OPCIJE, ni pa to nujno, lahko se druživa samo midva, sem pa diskreten, resen in prilagodljiv tvojim željam. Čisto malo o meni- sem srednjih let, privlačen, z svojo hišo, prevozom, poštiman v glavi, sem pa precej odprte in pohotne narave, ampak zame je ženska -ŽENSKA, tako bom tudi ravnal s tabo, no, če je kateri všeč, kar sem napisal, naj se javi,lp
✨ V vsakem odnosu se skriva zgodba … Kaj pa v vajinem? ✨
Maja, Marko in Nina se znajdejo v zgodbi, ki raziskuje meje intime, zaupanja in nežnosti. 💫
Njihovo srečanje odkriva, kako lahko iskreno raziskovanje želja v pravih okoliščinah poglobi odnose in prebudi spečo strast.
❤️🔥 Si želite v vajino intimo vnesti več domišljije?
💬 Obiščite vzbudi.me in odkrijte zgodbo, ki vabi k razmisleku, pogovoru in povezovanju.
🔒 Diskretno. Elegantno. Navdihujoče.
#ZgodbeKiVzbujajo #Intimnost #Domišljija #Ljubezen
Še vedno iščem žensko za prijetna, srastna druženja pri meni, če znate brati, boste vedele kaj iščem, sedanjih par kandidatk se ni obneslo, torej, preberite prosim dobro moje kriterije v prejšnjem zapisu, kjer lepo piše obrazložitev, dodajam še enkrat, žensko osebo, ki rada raziskuje, in ima dosti prostega časa, ki ni v zvezi, ne rabim, da ji vsake par minut zvoni mobi, kje je, kdaj bo prišla, ,….. če si ženska zrelih let, zrelega obnašanja in veš, da si lahko vzameš čas, da imaš rada v sexu marsikaj, seveda v mejah normale, potem se javi, če si iz okolice Celja, do Zidanega mosta, Hrastnika, če si brez prevoza, lahko pridem po tebe, lahko prespiš, lahko si pri meni čez vikend, ne javljajte pa se za razne proti usluge, takih se najde ,….torej še enkrat, če ustrezaš, si dobrodošla, drugače pa raje obvoz, bodi zrelih let, 45+, do 65, smrklje me ne zanimajo, postava ni pomembna, no, to naj bo dovolj, lep pozdrav
Ponovno iščem eno tako, kot sem opisal zgoraj, pa malo resnosti prosim, lepo sem napisal, kaj iščem, poročene, v vezi in take za razne nagrade me tudi ne zanimajo, torej berite počasi in z občutkom, pišete pa lahko na – [email protected], nisem noben manijak, sem resen, diskreten in poštiman v glavi, leta in postava mi nista pomembni, imam svojo hišo za srečanja, imam prevoz, ter željo po pestri spolnosti, brez nasilnih dogajanj, da se pa rada prepuščaš domišljiji, pa da se rada tudi cartaš z nekom, ki te bo sprejemal takšno kot si, z vsemi željami vred, to pa vsekakor, torej en lep pozdrav vsem ženskam, če se katera opogumi!
Lepo pozdravljene, mislim- ŽENSKE, če prebirate mojo prvotno objavo, še vedno velja, da si želim spoznati ŽENSKO, ki bi ji bilo všeč, kar sem v uvodu napisal, kar je navedeno, so OPCIJE, seveda pa za tiste, ki si to želite, lepo sem napisal- poročene NE, postava, leta -ni pomembna, imam željo spoznati njo, ki bi ji ustrezalo srečevanje na diskreten način, samo to, veliko igric, BREZ NASILJA, brez vsakršnih protiuslug, srečevanje pri meni, blage perverznosti, morda si jih želiš, prihajajo toplejši dnevi, bi se rada poigrala v naravi, tudi fetiši zaželjeni, je pa res, da vsakemu ne morete zaupati svojih morda perverznih želja, meni jih lahko, bom spoštoval vaše želje, ohranil diskretnost, če je vaša želja po take vrste druženju, lahko pišete na- [email protected], pa se več tam pogovoriva,lp
Res ne vem, kaj je pritegnilo nekih 602 obiska ob moji objavi, verjetno to, da sem res skoz potreben, ampak, kot predvidevam, se večina ogledov vrsti samo iz zanimanja takih oseb, ki jim moja objava NI namenjena, že veste, kaj sem objavil in to tudi iščem, iščem točno tisto, kar sem napisal, torej, ŽENSKO, ki bi ji bilo všeč druženje pod zgoraj navedenimi pogoji, bom pa spremenil kriterij, da ste tudi ŽENSKE v zvezi, poročene, mlajše, postava in leta ne igrajo vloge, ker imam možnost, da se srečujeva pri meni, sem resen, diskreten, spoštujem tvoje želje, imam svoj prostor za srečanja, lahko te gostim po dogovoru, ni mi samo do praznjenja mojih polnih jajc in čez pol ure adijo, želim si tudi zadovoljiti žensko, ki ima morda kakšne posebne želje, ni nujen sex, lahko tudi samo druženje, pogovor, ne sprejmem pa takih za proti usluge, kakršnih ponudb sem dobil že,…ne bom našteval, želim žensko, ki išče ZADOVOLJITEV, kakršnih koli želja, zato še enkrat napišem svoj mail, na katerem sem [email protected], če bi se katera našla, dobrodošla
Iskrena hvala vsem za 700 ogledov moje objave, res ste pridni, želim vam lepo branje še naprej, ugotovil sem pa, da razen žensk, ki bi sexale za denar in verjetno 90 % moških, ki to preberejo in mislijo, da sem tu zaradi hitrega praznjenja jajc,…..NE, nisem za to tu, moških ne maram, ne tako, ne drugače, bi pa rad spoznal žensko, ki se najde v zgornjih objavah, lep pozdrav vsem ženskam, ki imate svoje želje in fantazije, pa jih uresničujete same s sabo, več pa si ne upate, ker imate pač slabe izkušnje z tistimi, ki so vam obljubljali marsikaj, a z njimi niste bile zadovoljne, sicer bi želele kaj več, a vas izkušnje od tega odvrnejo, vas razumem, če bi pa katera vseeno me kontaktirala, pa imate mail napisan v prejšnjih objavah, lp