Najdi forum

Vedno padam na enake moške

Pozdrav,

do sedaj sem imela nekaj neresnih kratkotrajnih zvez in eno resnejšo. Vmes, ko sem bila samska pa sem imela razne simpatije. Trenutno sem samska. Vse zveze in simpatije so splavale po vodi. Vedno sem naletavala na enak tip moških: čustveno otopeli, hladni, egoisti, samovšečni, narcisti, hitre jeze … Na začetku so imeli vsi nek poseben šarm s katerim so te privlekli, potem so pa počasi začele padati maske. To se mi stalno ponavlja. Ko pa spoznam kakšnega prijaznega, milega, sočutnega fanta, ki vem da mi nebi zlomil srca, mi pa le ta ni všeč nič več kot samo prijateljsko. Kaj je narobe z mano? Zakaj padam vedno na ene in iste tipe moških, pa še to so bad boys? Kako naj spremenim tip, ki mi je všeč?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Nekaj je kar te privlači in kaj ti daje tisto potrebno sigurnost,. Če si tip človeka, ki se hitro naveliča zna to biti problem, ker potem boš težko srečna v dolgotrajni zvezi, razen če bo ta temeljila na takšni dnevni ali tedenski bazi ko bosta drug drugega prcala in dražila, da bo ostalo zanimivo ker bosta kozi na meji da gresta narazen in se delata ljubosumna. Če pa imaš težavo s tem, da ko nekoga “osvojiš” in ti zaradi tega postane takoj nezanimiv ker ga “imaš” je pa velik problem.

No seveda vedno obstaja perfect match ali pa vsaj blizu tega in najdeš svoj jang. Samo obupatinne smeš in predvsem znati povedati kaj želiš od razmerja in tega te ne smi biti strah. Bodi in upaj si biti kar si 😉

Tako da padanje na napačne moške je isto kot padanje na napačne punce….vedno pademo na tisto kar nas prvotno privlači….enkrat bo že prišel pravi paket 😉

Upam da najdeš kar isces

Še zdaleč nisem tip dekleta, ki bi hitro izgubila zanimanje ali ki bi ga izgubila takoj ko bi nekoga osvojila. Rada imam pristne in ljubeče odnose. Saj jih na začetku s temi moškimi tudi imam (vsaj tako se mi dozdeva), in ko že mislim da gre vse lepo kot po maslu se začnejo kazati kakšni so. No saj so že na začetku malo nakazovali na pretirano samozavest, kar me je vbistvu tudi privlačilo. Potem pa se vedno izkaže da je bila to tista nezdrava samovšečnost, katere nisem prepoznala. Ostali fantje pa se mi zdijo dolgočasni. Tisti, ki se bojijo naresti prvi korak, ki si te ne upajo gledati v oči, ki so tiho in čakajo da ti vzdržuješ pogovor ipd, to me res ne pritegne. Ne vem a sploh obstajajo moški, ki bi imeli zdravo mero samozavesti, pa hkrati ne bi bili napihnjeni pavi?

nova
Uredništvo priporoča

Seveda so ampak jih je očitno manj. Tako kot obratno tudi. To so takšni ki nimajo problemov z EGO hkrati pa so zadovoljni sami s sabo in se ne obremenjujejo z morebitnimi pomanjkljivostmi in tako naprej. V glavnem ni jim potrebno igrati. Podobno kot ženske ki mnoga pogosto na zabavah, zmenkih predstavljajo cisto drugačno sebe (make up, ki ga drugace ne nosijo, predrzna oblacila, in se kaj kar drugače ni njihova narava…) potem pa so moški razočarani kasneje ali pa kar oba.

Je pa veliko odvisno pri katerih letih poteka to tvoje spoznavanje. Pri 20ih ima malokdo razdelano osebnost zato je tam več “igranja” in iskanja v ramerju. Potem to sčasoma pri večini zbledi in pri 30ih že vedo kaj so in kaj hočejo. Tam pri 40 ih pa jih je že dosti več takšnih ki so enostavno takšni kot so in ni pol presenečenj.

Meni naprimer nikoli niso bila preveč simpatična na prvo žogo plaha dekleta, nise pa tudi iskal takšnih ki jih je bila polna soba ter so preglasile vsakega in govorile samo o sebi. Tako da so mi bile na kožo pisana bolj inteligentna dekleta, ki so bila navidez mirna, preudarna a po drugi strani so na trenutke znale pokazati svojo igrivost, seksualnost in so imele tiisto nekaj v sebi ko veš da so strastna ko je treba. Hkrati pa se je dalo z njimi dejansko pogovarjati o normalnih stvareh, to je še posebej plus dolgoročno. Tako že v štartu lahko tudi pri moških ločiš kdo nima nič v glavi, takšni so ponavadi skoraj vedno samo površinski in brez globjih čustev ter čistvene inteligence. In z leti se mi zdi da je bilo vedno več takšnih oziroma jih je bilo lažje prepoznati in kasneje ni sledilo razočaranje da so nekaj drugega kot sem ali pa bi pričakoval.

Ima pa vsak primer seveda svojo pot in univerzalnega nasveta ali pa odnosa nikoli ni. Zapomni pa si da pogovor, pogovor in pogovor ter iskrenost so najboljša rešitev.

Tako že v štartu lahko tudi pri moških ločiš kdo nima nič v glavi, takšni so ponavadi skoraj vedno samo površinski in brez globjih čustev ter čistvene inteligence. In z leti se mi zdi da je bilo vedno več takšnih oziroma jih je bilo lažje prepoznati in kasneje ni sledilo razočaranje da so nekaj drugega kot sem ali pa bi pričakoval.

Tega je ogromno! Takih tipov, ki nimajo osnovnega spoštovanja ne do mame ne do vseh ostalih žensk.

NeVemVec

Nisi čudna ali nenormalna, in za svoj “tip” se ne “odločiš” ampak pač čutiš.
Kaj se “da storiti”? Načeloma nas privlači tisto kar smo videli doma ali pa obratno tistemu doma.
Npr. Sinček, ki je rasel z mami, ki je bila tip “ameriška gospodinja iz 50ih” – vsako nedeljo piškotki, šla plevel pleti našminkana, smatrala da so za ženske samo ženski poklici, vsak teden na trajno … Takšen sinček bo nagnjen k iskanju partnerke, ki je podobna ali nasprotna – ena, ki ga bo crkljala kot otročka s piškotki; eno, ki bo Alfa samica in norela, da ne bo priklenjena na štedilnik; ali pa eno, ki bo “babica” pred 20im letom; ali eno Emo-Chick, ki bo predstavljala vse nasprotno od koncepta ameriške gospodinje iz 50ih.

Razčisti zakaj ti je ta vzorec tako privlačen. In mislim res “butasto” zakaj, kot če bi se odločala zakaj ti je en Dacia terenc, ki si ga ne moreš privoščiti bolj “všeč” kot vw golf, ki ti je cenovno dostopen: …joj, D je tako velik močen avto – G pa tako majhen, vedno se jezim okoli parkirišč, z G je tako lažje parkirati, a sem res tako nesamozavesten da potrebujem velik avto, da se ne počutim šibko in ranljivo. Saj avto rabim za uporabljati: pa je bencin, pa parkiranje, saj se samo po mestu vozim, zakaj bi rabila 4×4 pogon pa avto za po makedamski cesti, se 3 nisem šla izven mesta v zadnjih 5letih z avtom. Butasto se počutim, da mislim, da je velikost avta in moč motorja dokaz moje osebne moči – kaj bi lahko naredila, da bi se počutila bolj samozavestno in bolj močno v svojo koži”

In ja, sliši se butasto, ampak dejansko je prav, da pri sebi razčistiš zakaj
Kaj te privlači na hladnih kolerikih – na kaj in koga te spominjajo, a si imela očeta kolerika in občudovala kako miren je kakšen učitelj pa skupaj podzavesti spackala “hočem hladnega moža, ki mu ne bom pomenila nič zato, da me ne bo strah narediti napake tako kot pri matematiki v OŠ pri mr.A , hkrati pa kolerika, ki mi bo izkazoval ljubezen s tem ta boksa v steno in kriči psovke vame tako kot očka, ker če imaš nekoga ali nekaj rad te ta oseba zelo ujezi, ker ti je mar – če je premalo sira na pici in natakarja psuješ in se v restavraciji dereš, potem pa med vožnjo tolčeš po volanu in kričiš kako boš vse pobil in razbil – to je DOKAZ KAKO RAD IMAŠ PICO.”
In vem, da je takšno (^) pisanje bolj kot ne za na psihiatrijo – so pa to ti butasti podzavestni zaključki, ki si jih vcepiš kot majhen otrok in se kar vlečejo naprej, če jih ne razčistiš.

Naredi seznam (na papir) za vse te tvoje partnerje katere malenkosti so te tako očarale in začarale s primeri (spet bom not padla 😉 )
XY : bil je tako značajsko močen človek, ko je natakar prinesel kapučino je samo en požirek naredil, se namršil, ga z močnim hladnim izrazom pogledal in samo z roko zaukazal naj pride, ko je natakar prišel pa s strogim tonom povedal, da ne bo plačal ker ni primerno razmerje kave, mleka in pene – novega prinesi, in natakar mu je kar novega prinesel wauu… Tako varno sem se počutila, tako varovano, tako zaščiteno…
Potem pa je začel z menoj tako delati.
Pa mi obleka ni pasala, pa je bil odtenek šminke čuden, pa mu ni bilo všeč da nosim modro, pa je rekel da mi roza bolj paše naj se preoblečem; pa sem prišla od frizerja pa je rekel,da je grdo in me odvlekel nazaj v salon in zahteval drugo frizuro, pa so bile brisače narobe zlikane in zložene, pa sem narobe skuhala krompir, pa je besnel, da ni sprejemljivo in ga ne maram in naj zginem crkniti na cesto kot odslužena kur*a ničvredna in sc*t na track kot goneča se psica… In po vsakem prepiru in besnenju je postal hladen, če sva se kregala v avtu je vedno uspel biti očarljiv pred prijatelji in sosedi, jaz sem pa vsakič kot histeričen kup objokanega dr*ka z razpackano maskaro kislo čakala da greva domov in premišljevala kaj sem naredila, in kaj bi lahko naredila, da bi bilo vredu. In nikoli ni nič delovalo. Pa ne vem zakaj sem to delala… Ni bilo čisto prvič, da sem se takole vedla… (Pa pojdi nazaj po korakih).

Čustev ne moreš kontrolirati, lahko pa jih razumeš in krotiš do neke mere.
Veliko sreče in lp

Tipično žensko, ko srečate moškega s katerim bi si lahko ustvarili vse, biti ljubljene, takrat najdete tipične ženske odgovore: “joooj ti si tak fajn, samo veš jaz še trenutno še iščem, ker nevem kaj bi rada v življenju”, samo nočem te izgubiti… in potem pride en hud macho, ko postanete cele vlažne takoj ko ga vidite in Vas izkoristi od glave od pet. Potem pa gremo na forum odpirat teme “Zakaj so vsi moški isti…” “A obstaja še pošten moški” ali pa čez pet let s takšnim moškim v zvezi “Imava 2 otroka, kako naj se ločim” “Moški me vara, kako naj mu dokažem?”

Ko boste pripravljene cenit vse stvari, ki so vam jih moški pripravljeni dat, ko boste pripravljene vrnit vsaj 20% kar dobivate, potem ne boste odpirale takših in drugačnih tem na temo o takšin moških.

Avtorica si še v fazi razvoja, ko boš pripravlene na novo zvezo boš gledala na vse drugače kot opisuješ, da pa dobiš nasvet, da raziskuješ svojo otroštvo oz. kaj si mela ali kaj si pogrešala, o tem se pa raje pogovori za to izobraženo osebo, ne piši si listkov ali raznih youtube videov ker boš še vse skupaj bolj zakomplicirala. Ni nujno, da vse stvari iz otroštva točno tako vplivajo, lahko tudi kontra, točen pomen vsega pa dobiš najhitreje pri psihoterapevtu.

cao ,javi se na [email protected],,,,kavica?

Ja naredi tako kot en del populacije, oženi mirnega, prijazenga in delovnega, in imej za ljubmica enega takega kot jih loviš :). Mal heca, ali pa tudi ni. Očitno vedno itak obvisiš v fazi nekih simpatij, strasti, ne greš pa naprej v fazo neke ljubezni, spoštovanja, osebne rasti. Zdaj ne vem če ni to tudi samo tvoj domet.. težko ocenim.

Pa saj to vse dogaja. Ko človeka še spoznavaš, ne veš o njem nič in si lahko o njem slikaš idealno predstavo. Ker pa noben ni idealen, se nam zdi, da smo bili prevarani a na koncu si moramo priznati, da je za to odgovorna tudi naša idealna predstava oziroma nerealna pričakovanja do drugih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hej! Zanimaš me, če ti je mi lahko pišeš na [email protected], Lp

Vidva sta navadna simpa. Jaz vama svetujem, da se z ženskami, kot je naša avtorica, raje ne zapletata. Sami red flagi v teh njenih par stavkih!

Iskreno, v tebi je problem. Sploh če se lepiš za bad boyse, saj to so taki, ki jih normalen že na daleč zavoha, da so problem na dveh nogah. Ko si boš priznala, da padaš na kretene in da se moraš o moških še veliko naučiti, da te bo privlačilo kaj drugega kot neuravnovešenost, ki jo imaš za šarmatno, boš pa lahko mogoče gradila s kom pametnim kaj pametnega.

Dokler ne nehaš fantazirati o princu na belem konju, ki je hkrati tudi un na črnem, si ga oplela, ne morš sedet na dveh stolih hkrati. Tko k deci, k si dam pripeljejo tako, ki se jim zdi primerna za mamo, pomanjkanje sexa pa okoli skuša kompenzirati.

New Report

Close