Ne bi rada kaj prevec shujsala, mogoce za kaksne 4, 5 kg. Tole sem vceraj pojedla:
Zajtrk ob 7.00- pest ovsenih kosmicev z navadnim jogurtom, lanena semena, aronija, robide
Malica ob 10.00- dve jajci na oko (samo beljak), 4 majhni paradizniki, koscek polbelega kruha
Kosilo ob 12.00 – manjsa filana paprika, brez krompirja, za sladico kos domacega jabolcnega zavitka
Malica ob 15.00 – pusta skuta z breskvami
Vecerja ob 18.00 – sataraz (2 paradiznika, cebula, ena rumena paprika, eno jajce)
Vem, da sem se pregresila s kruhom in zavitkom, a je sele prvi dan in bi bil prevelik sok za moje telo.
Gibanje: zjutraj sprehod pol ure, zvecer na kolo za 15 min, kaj vec se mi v tej vrocini ne da
Stara sem 30 let, 168 cm, 62 kg
Jaz sicer ne hujšam, ker mi ni treba, ampak v tej vročini mi sploh ne paše jest. Med tednom ne zajtrkujem in sem tudi včeraj pred odhodom v službo spila samo belo kavo, prej še kozarec vode.
V službi sem si naredila sadni čaj in zraven pojedla 4 “piškote za zajtrk”. Okoli 12h sem malicala 1 kajzarico, camembert, 2 narezana in samo posoljena paradižnika in hruško. Domov sem prišla okoli 16:45, totalno prekuhana, ker sem šla izjemoma z vlakom, možu se ni dalo kuhat in je šel po kebab, pojedla sem ga točno pol, več nisem mogla. Pa proti večeru še 3 kepice sladoleda in zvečer še velik kozarec mleka iz hladilnika.
Sem ravno včeraj stopila na tehtnico in sem šla dol cca 2-3 kg, odkar je tale vročina in ne morem normalno jest.
Zajtrk ovseni kosmiči z riževim mlekom in jogurtom.
Dodatki so pa po želji..banana,namočene rozine,laneno seme, sezam, kokosova moka, žlica marmelade, žlica koruznih kosmičev, nektarina,..odvisno od dneva..vsak dan si dam v kosmiče kaj drugega.
Malica je sadje in voda in kava.
Kosilo veliko sezonske solate in 2 tortilji z puranjim mesom in sezonsko zelenjavo (paprika, buča, jajčevec, paradižnik,…)
Popoldan kava z mlekom
Zvečer cca ob 18ih solata s tuno.