vaše mnenje o…

Čez vikend se mi je zgodila zanimiva izkušnja in me zanima kaj si vi o tem mislite.
Bilo je takole. Nek kolega, ne ravno dober prijatelj, bolj znanec, naju je s kolegico povabil na en privat žur. Ker nisva imeli kaj bolj pametnega za počet, sva šli. Žur je bil kar OK, mal pijače, mal plesa, mal flirtanja… Neki folka sva poznali, nekatere samo na videz, ene sem vidla prvič… Skratka nič posebnega, ampak OK. Potem pa tole: nas sedi za mizo par komadov, kar pride tip in vpraša punco zraven mene dobesedno: “A greva fukat?” Mene je skor kap in malo je manjkalo, da ga nisem treščla. Potem pa je sledil še večji šok, punca vstane in gre z njim v spalnico. Halo??? S kolegico sva samo debelo gledali, in, ker nisva imeli nobene želje, da bi kdo kaj takega vprašal naju, sva hoteli kar takoj oditi. Še prej sva kolegu, ki naju je povabil, povedale zakaj odhajava. In njegova razlaga: Vaju ne bo noben tega spraševal, ker sta tukaj za družbo in za žur, tista in še nekja drugih pa so tukaj zaradi fuka. Halo, prosim, pa kaj je s temi puncami. Naj še povem, da je bil ta žur bolj študentski, fuk punce pa so bile vsaj po moji oceni nekaj mlajše, verjetno srednješolke. Nama se je vseeno vse zagabl in sva šle. Potem sva še dolgo debatirale o tem ali sva midve naivni, ali je to splošna praksa na žurih, pa tudi vse najine znance, ki so bili na žuru zdaj gledava malce drugače.
Se je kaj takega pripetilo tudi vam, tudi vi prirejate take žure?

Ali se casi spreminjajo, ali pa nikoli nisem imel “take” druzbe.

EJ, JAZ SEM ČISTO ŠOKIRANA. GROZNO!!!!!!!

Ej, dejstvo je, da se to, kar si opisala, dogaja. Kar pogosto! Se folk napije in gre sexat. Drug dan je pa @!#$. Ali pa tudi ne. Vem, da enih mojih par znank to prakticira. Tocno to, kar si ti opisala. Pa tudi npr. grejo na morje, se napijejo, plesejo kot bi ble direkt f**kjene, take bljak plese, pol pa imajo vsak dan drugega tipa. Ti povem, da to obesanje po tipih za sex grozno zgleda. Pac vstanejo pa grejo. Cist tk easy.

Jaz ne vem noo, a res nimajo eni malo sramote???

Šokirana? Ko da nisi vedla da se to dogaja 🙂 Kje pa se bo če ne na privat zurih, menda ne sredi lokala:) Meni so take ženske čist bedne..nimam kaj za dodat.

LP, miki

Joj kako je mladina napredna. Mi pa smo se še tako vrtel okrog deklet, kot maček okrog vrele kaše. Zakaj se nisem kasneje rodil.
Lp

To se tud jaz sprasujem.

Ma kaj, saj ni prepozno, pejta na tak zur.

Ideja ni slaba. Le sedaj sem že toliko star, da mi res ni za sex na tak način.
Leta nazaj pa ne rečem, čeprav tudi dvomim o tem. Prej sem se malo pošalil.
Lep pozdrav SR

Ljudje dostikrat recejo, zakaj se nisem kasneje rodil. Ha kaj vse bi potem zamudil…. 🙂)
lp ajs

Ja veš v mojih mladih letih so dekleta dala še nekaj nase. Danes pa prebiram tukaj take stvari, da se mi že fantje smilijo.
Ali pa jaz nisem takih poznal. Vse je mogoče.
LP

Meni se samo zdi, da se ni toliko govorilo o teh stvareh, pocelo se jih je pa.

lp ajs

Vrag, kje sem bil jaz, da o tem ne vem nič:::)))))))
LP

To se je tudi včasih počelo,samo eni so bli “frajerji”,drugi pa ne 🙂

To si pa ful lepo napisal. Danes manjka dostojnosti, samospostovanja,… Ja, po resnici povedano, se meni tudi veliko fantov smili, ko jih gledam, kako jih punce tako vrtijo okoli prsta, da jim jasno ni. Bogi! Punce smo prevec zvite! 🙂))

LP! Demie

Se mi je zdelo, da sem bil preveč zadržan.
LP

res.

Niste le punce zvite, saj v glavnem poznamo tiste s katerimi se družimo. Tudi mi smo preveč neumni. Še posebno pa če ti je ena res všeč. V takih slučajih pa se tako fantje in dekleta prepričujemo, da bo drugače, kot vidimo do sedaj.
LP

Ja zaupanje sa da ful izkoristit. In eni to pocnejo. Prasci.

LP
ajs

Niste bolj zvite. To je še ostalo iz časov opic, tam tud one izbirajo 🙂

New Report

Close