Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca vaše mnenje

vaše mnenje

Prestal sem kar težko operacijo aorto byfemoralni bypass.z številnimi stranskimi učinki(počeni šivi,ponovna operacija,nedelovanje črevesa,težave z dihanjem)med drugim so se porušile tudi vrednosti ščitnice,ki so se počasi normalizirale,ostal pa Je TSH 5.15,zanima me če me lahko od tega nenormalno mrazi toplo stanovanje oblečen,pa še termofor pa me še vseeno zebe,pa ne zmeraj,sem pa tudi nenormalno zaspan in brez moči-kakšno je vaše mnenje-hvala

Zgolj od TSH vas ne mrazi, koristno bi si bilo izmeriti telesno temperaturo
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Je normalna.

Sicer ni nemogoče, da težave povzroča ščitnica, je pa občutek mraza zelo nespecifična težava in je lahko za njo še marsikaj drugega, ne nuno bolezenskega.
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close