Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Vaše mnenje

Vaše mnenje

Spoštovani,

Lepo bi vas prosila za vaše mnenje, ker vas zelo cenim in sem že večkrat dobila prave informacije.

V septembru bosta hčerki stari ena 3 leta in druga 11 mesecev. Starejša je sedaj v privat varstvu, kjer uživa, vedno ima družbo še enega otroka, večina pa ko so zunaj pridejo še 2 – 3 je otroci. Veliko rišejo, pojejo in se igrajo. Imela sem jo namen vpisati s septembrom v vrtec, vendar se je sedaj pojavil problem. Ali gresta obe v vrtec ali obe ostaneta privat. Žal ena v vrtec in ena privat ne gre zaradi razdalje. Sedaj pa vprašanje, kaj se vam zdi da je boljše za otroke, počakamo eno leto in gre v vrtec s štirimi leti in 3 meseci, mlajša s dvema letoma in se na tak način izognemo verjetno velikemu številu bolnišk (kasneje ne bo problema dati v vrtec ker bo že babi servis na razpolago v primeru bolezni), ali dati obe v vrtec in upati da ne bosta ves čas bolani. Torej kolebam med zdravjem in pa razvojem otroka v vrtcu med tretjim in četrtim letom. Si pa zaradi narave dela v službi oba z možem težko privoščiva bolniške.

Najlepša hvala

Pozdravljeni, Nejkica,
s stališča zdravja otroka je najbolje, da sta to leto še v zasebnem varstvu. Kar se tiče socializacije in učenja vedenja v skupini za starejšo punčko bo čisto dovolj časa. Verjetno bo vsem tako lažje in boljše, razvojno pa bo tudi v redu.

lp (še vedno) Tanč Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih. Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!! http://med.over.net/forum5/search.php?46

New Report

Close