Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja vaše izkušnje s Playmobilom

vaše izkušnje s Playmobilom

Enemu otroku bi želela za rojstni dan kupiti darilo nekaj od Playmobila. zanima me, je to v redu, oziroma kaj mi svetujete, kateri model? lp

Glede Playmobila imam mešane občutke: ob kupovanju lahko bankrotiraš, vendar otroci zraven sedijo po več ur, tako da….
Playmobil kupujemo že 5 let, imamo že ogromno vsega, od kmetije, konjske farme, bolnice, živalskega vrta….ves kotiček v sobi smo namenili tem igračam, da lahko ostanejo sestavljene. Otroci se jih nikoli ne naveličajo, sicer kdaj kak mesec abstinirajo, potem pa spet navalijo za dva meseca. Vsi obiski se igrajo izključno s tem – tudi starejši fantje.
Je pa drag špas, ampak neuničljiv, lahko pohodiš, povoziš…nikoli ne polomiš.

Glede modelov pa boš morala izbrat sama, saj je že katalog 2008 kar debel in če upoštevam še vse za nazaj, prevelika izbira.

Mislim da ne moreš falit s takim darilom, moj sin bi bil zelo vesel, pa tud meni ja Playmobil zakon…

Kje pa dobim katalog?

Za sodoben Pleymobil ne vem, vendar kot otrok sem se igrala s Pleymobil farmo oz. ranč + bolnica. Otroci smo vse dele pomešali, bilo je super! Glavno je bilo, da smo imeli nekaj kar je označevalo hišo (preproga), kjer smo jo potem opremili, ranč je imel itak ograjo za živino. Imeli smo figure različnih generacij – kar nam je bilo super!!!

Super igračka za 5-100 let! Men je bila bolj všeč kot lego.

Cena dandanašnjih je pa UUUUUUUUU preveč!!!

Imamo kar nekaj kompletov in so res super igrače, kvalitetne in nudijo ogromno možnosti za igro.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close