Pozdrav. Zanima me, koliko vam puncam pomeni, da se s fantom počutite varne, torej da vas je sposoben zavarovati pred raznimi vsiljivci. Je to pomemben faktor pri izbiri fanta?

Bi razmišljali o košarici, če bi vaju kdo oropal in se fant pri tem ne bi pogumno branil, ampak bi le izročil denar..? Kaj pričakujete v taki situaciji: Se mora fant postaviti zase, ali naj se izogne grožnji?

Lp, andrej

lepo je, ce ves da bi te fant znal in mogel braniti (fizicno) pred kaksno nevarnostjo.
pac, pocutis se varno.
vendar znam sama zase tudi poskrbeti, tako da na to ne dam prevec…
o kosarici niti najmanj ne bi razmisljala v tvojem primeru, ki si ga napisal… fant pac zna oceniti situacijo, in oceni, ce je vredno se upirati oz. postaviti zase, ali pa se izogniti.
Vcasih pamet pomeni vec kot misice (ceprav so mi le-te v mejah normale vsec).
cim manj pretepov!
🙂
cau

Ej, pa sem raje sam in živ, kot pa s punco in komaj živ!

Čakaj malo…
Če te hoče nekdo oropat, to pomeni, da ti grozi z orožjem, da sta vsaj dva (ki bi te nalomila ko zajca), itd… na koncu itak daš, kar imaš pri sebi!
NO WAY… Nej ma tist dnar! Samo, da punci in meni nič ne naredi… Če pa me punca pusti zaradi tega, ker nisem nič naredil, potem pa tudi če nisem z njo…

Sem že imel nož na vratu in verjemi mi, ni lepo! In vse to zaradi enega cigareta, ki ga nisem hotel dati!

Sigmund

Ciao Andrej,

Če bi fant pri ropu izročil denar in se ne bi pogumno branil, to pomeni, da ima v glavi vsaj nekaj pameti in mu ni vseeno za varnost obeh. Zakaj bi s svojim pogumom spravljal v nevarnost oba, če pa lahko izroči denar in jo tako oba odneseta brez kakršnih koli drugih posledic. Kazanje poguma ni vedno najboljša rešitev.

Če veš, da te ima nekdo rad in mu zaupaš, se ob njem tudi počutiš varno. Dejstvo pa je, da te fant vedno ne more braniti pred vsiljivci. Glavno, da ima dobro srce in da me ima rad, pa je.
takšno je moje mnenje.

Lp.

tako kot Ribica

Se strinjam s tabo! Zelo je odvisno od situacije!
V mojem primeru (ki sem ga omenil), mi je grozil (nož na vratu) nek mali 15-letnik … Ja OK, jest bi se ga že rešil, ampak kaj ko je bilo zraven še ene 5 njegovih (ki so ga sicer mirili).
Tiho sem bil, gledal sem ga v oči in razmišljal, kaj bi naredil, če bi slučajno potegnil z nožem.

Sigmund

P.S.: še vedno pa pravim, če je šansa, raje bežim, kot pa da se tepem (dolge noge press)!

Pozdrav andrej!
Meni osebno je ful vsec ce moski ma misice, da vem da bi lahko natepel kakega vsiljivca ce bi mi gusil.Ne vem to mi je kar pomembno.

no jaz ga sigurno ne bi izpostavljala,samo zato da bi se loh dokazu pred mano.To je ful neumn,ampak dost zensk prav to pricakuje.

Jaz bi naprimer 100x rajse dala kes tistemu norcu,kot pa da bi mojemu dragemu se kej naredu al pa kej! Za dnar pa res ni treba vsega na kocko postavit a ne?

Vem pa,da bi naredu marsikaj, ce ne vse za mene,tko kot jaz zanj.

pozdravcek!

imela sem fanta-bodibuilderja, saj si predstavljate, gora visoka 2 metra in široka 1,5 m. Ob njem sem se logično počutila še preveč varno( tipi so, kar 1meter stran hodili, ko so naju videli).A vseeno to ni bilo to. In kljub varnosti, sem bila nad njim razočarana z drugih pogledov.Pač, varnost ni vse

mishka totalno se strinjam s tabo. Lepo je slisat da saj nekatere zenske ne dajo tok na misice, kaj cmo pol mi revezi, k se nismo taki rodil, pa tok delal da mamo ne vem kaksne misice. Pa sej obraz se tako ali tako zapomnis, pa ce se mu hoces mascevat ga lahko najdes. Sploh ni problema… mascevanje je sladko pravijo 😉

Ja sej problem je, da ti ponavadi ne grozi eden sam, ampak za njim stoji še cela horda. Tak se je meni zgodlo, da je neki mali, debeli cigan (za glavo manjsi od mene) hoto dnar. In ko sem reko, da ga nimam, je pa reko “grema ena na ena”. Problem pa je bil, da je za njim stalo par malo večjih komadov in to bi blo res “ena na ena” potem…tisti, ki pa vete kak je s cigani pa tak vete, da en zakašlja pa se jih še petdeset nekje vun vsipa (to je blo namreč blizu lenta). 🙂

lp, muteman

hvala za vse odgovore. če iskreno povem sem pričakoval, da vam puncam taka varnost pomeni več, kot ste tu priznale.

lep pozdrav, andrej

Pozdravljen Andrej!

Odvisno je od situacije, če bi naju s fantom napadli 3 moški,(no ni važno koliko) močnejši od mojega fanta in naprimer z orožjem, ni pomembno s katerim, bi seveda samo molila, da naj jim izroči denar in da naju pustijo pri miru.Nesreča nikoli ne počiva in denar oziroma kar koli drugega ni pomembno v taki situaciji.
Če pa bi meni v lokalu nek primitivc dobesedno težil, si pa seveda želim da se moj fant postavi zame.
Priznam, da se fantov, ki ti nekako pokažejo neko varnost, raje oklepam kot fantov, ki tega niso zmožni, kajti najmanj potrebujem, fanta, ki bi me pustil samo pred kakimi težaki.
Tako je moje mnenje.

Lp