varna hiša
pozdravljene uporabnice foruma!
danes sem po nakljucju nasla to spletno stran, ko sem brskala za informacijami o varnih hisah. cisto sem bila sokirana, ko sem ugotovila, da je pri nas v sloveniji toliko nasilja v druzinah. groza, kaj vse se dogaja za domacimi vrati!
no, zakaj v bistvu sploh pisem….sem studentka fakultete za upravo in za diplomsko nalogo mi je bila dodeljena tema “varne hiše v sloveniji”. ker bi situacijo v sloveniji rada cim bolje spoznala se obracam na vas v zelji, da bi mi svetovale na koga se lahko obrnem, kje lahko dobim cim bolj natancne informacije o varnih hišah (seveda ne o naslovu), uporabnicah teh zavetišč (če je katera od vas ze bila v zatočišču) načinu dela, v bistvu o vsem kar je povezano z zatočišči za ženske, ki so utrpele nasilje.
vesela bom kakršnihkoli informacij-lahko mi odgovorite na forumu ali na mojem elektronskem naslovu. vsem se ze v naprej najlepse zahvaljujem!!!
punce bodite močne!
lp, klavdija
Pozdravljeni Klavdija!
Mislim, da bi najbolj natančne informacije v zvezi s temo vaše diplomske naloge dobili na centrih za socialno delo ali pa če vzpostavite telefonski ali elektronski kontakt neposredno z varnimi hišami.
Kliknite na spodnjo povezavo, morda vam bo kaj v pomoč:
Želim vam uspešno pisanje diplomske naloge!