Pozdravljeni!
Nevem na koga naj se obrnem,zato bom prosila za vase mnenje.
Stara sem 25 let,nisem porocena,zivim s fantom 5 let in nimava otrok.Sem zaposlena.V zivljenju vem kaj si zelim in sem polna optimizma.S fantom se dobro razumem,vendar pa tukaj nastane problem,ki mu nisem kos.Po dolgem casu sem
srecala znanca,ki pa se neznansko privlaciva in med nama ni bilo nikoli nic.On ima svoje cilje, jaz svoje.Ne vem,ce me boste razumeli,ker se sama ne razumem.Skratka,nisem si mislila,da obstaja tako neznanska privlacnost,ki jo cutim do te osebe.Razum mi govori,da tega ne smem storiti,zaradi mojega fanta,srce pa spet drugace.Zelim si z njim v posteljo,pa ceprav za samo enkrat.Nevem ali bom lahko zivela s tem in prikrivala svojemu fantu resnico.Toda tega nikdar ne bom zvedela,ce ne bom storila,ne?Ali naj ne storim in naj v miru zivim naprej in se hkrati tepem celo zivljenje zakaj tega nisem storila,ko pa sem si tako mocno zelela?
Nevem,ce moja tema spada v vaso rubriko, vas pa lepo pozdravljam in se ze vnaprej zahvaljujem za odgovor!

Nika

Spoštovana Nika,
zvestoba ni zdravstvena kategorija, še posebej pa ne odgovornost zanjo.Privlačnost je pogosto na videz iracionalna, čeprav novejši izsledki pravijo, da je v osebnem vonju tisto, kar erotično vzburja, ostali dejavniki naj bi bili šele drugotnega pomena.S tem sevada ni mogoče razložiti zaljubljenosti izključno preko elektronskih medijev, kar se dandanes vse pogosteje dogaja.
V vaši zadevi morate pretehtati možno daljnosežno škodo enem ali drugem primeru,vendar ste polnoletna lastnica svojega telesa in svojih odločitev ne morete naložiti drugim.

Lep pozdrav!
Priznam, da sem danes prvič na tej strani, pa ne morem mimo, ne da bi povedala svoje. Sem tik pred varanjem svojega fanta. Skupaj sva dobrih pet let in se kar razumeva. Problem se začne, ko je na vrsti intimnost. Na žalost me ne privlači in me nikoli ni. Je moj prvi fant in prvi spolni partner, tako da se moje nezadovoljstvo že dolgo vleče. Vem, da to on občuti in se trudi na vse načine, da bi se to spremenilo. Pogosto se sprašujem, kako bi bilo z drugim, ki bi me privlačil. Vem, da je to čisto moj osebni problem in se bom morala sama odločiti za svoja dejanja, vendar me zanima, če je kdo že preskočil to mejo in prevaral svojega izbranca, ter bi svoja občutja delil z mano.

New Report

Close