Najdi forum

Jaz bom pa sama sebe skritizirala do konca.
Poročena sem 5 let. Že drugi mesec po poroki sem se zapletla v drugo razmerje in sicer z moškim, ki bi lahko bil moj oče. Sicer je bilo to bolj razmerje zaradi golega seksa, saj me resnično zadovolji. Medtem, ko z možem je bolj tako, tako.

Zdaj imam hčerko (z možem, sigurno), ki je stara 1 leto in pol, moje razmerje s starejšim moškim pa še kar traja in traja. Razlika je le v tem, da sem se tudi čustveno navezala nanj. Kažin! Tudi on čuti do mene veliko in najina srečanja so vsaj 1x tedenska. Mož seveda ne ve nič o tem.

Naj povem tudi, da z možem skoraj ne seksava več. Meni z njim sploh ne vleče več, ne čutim nobene privlačnosti… Kaj naj naredim? Vem da sem egoist, nesramnica, lahko bi rekla k… , a taka pač sem.

Pipka

Kaj naj vam napišem, ko pa svoje pisanje zaključite z besedami, da taki pač ste. Kljub temu veje iz vašega pisma nezadovoljstvo. Ali razmišjate, da bi morda poiskusili narediti kaj, da bi bili drugačni? Vprašajte se, zakaj ste se sploh poročili? Poskusite biti za začetek pošteni do moža in se z njim odkrito pogovorite. Premislite tudi o zvezi s starejšim partnerjem. Na daljši rok se ponavadi obnesejo le zveze, kjer je poleg spolne privlačnosti tudi močna čustvena vez. Če sami s sabo niste zadovoljni, ste le vi tisti, ki lahko kaj spremenite, če si to seveda želite in če ste pripravljeni vložiti tudi nekaj napora. Za začetek pa morate vedeti, kaj sploh hočete. Postanite odgovorni do sebe in drugih.

Alenka B

“Z možem skoraj ne sexava več”

Morda pa ima tudi on ljubico..Tako je zadeva izenačena.

upam da si bosta obe nasle kaksnega boljsega kot ti.

moj nasvet!

tudi sama sem nekoč imela enak problem, le da nisem poročena. vendar ne vem kaj moške privlači tako na meni,. tudi sama sem svojega nekdanjega prevarala. bila je kratka, a lepa avantura, vendar sem imela slabo vest, ko sem pomislila, kaj bi bilo, čebi bila prevarana jaz sama. mislim, da je najboljše, da pozabiš na tvoje avanture in se posvetiš svojemu možu in otročičku. zavedaj se, da na koncu najbolj trpi otrok, ko pride do razveze! govorim zaradi tega, ker poznam kar nekaj takšnih primerov pri katerih otroci potegnejo krajši konec!

vedi, da največje bogastvo je partner in otrok. šele kasneje je denar in vse drugo…….

pa brez zamere!

Do moža ne čutiš nobene privlačnosti….. k njemu te sploh ne vleče več…. in skoraj ne seksata več????????
Drugi mesec po poroki si si našla ljubčka zaradi golega seksa ker je bilo z možem bolj slabo….. dve leti si z njim vstrajala ker si nisi priznala da si naredila napako, potlej si z njim zanosila…. v to da je otrok možev si sigurna…. in ga še naprej varala s svojim ljubimcem….

Pa kaj ti je?????? Ali sploh veš kaj hočeš?????

Si egoist in nesramnica???? Mogoče pa si le uboga labilna revica ki sploh ne ve kaj v življenju hoče…. ali bolje kaj noče…. Neodgovorna si do na novo spočetega bitja….. otroci morajo biti plod ljubezni ne pa otrobove juhe.

Smiliš se mi če pomislim da se zvečer uležeš k človeku do katerega ne čutiš nič…. seksaš z njim (mu dovoliš spraznitev, posiljevanje) brez užitka in želje, in skrbiš za tudi njegovega otroka ….
Kakšen je tvoj mož????? Kaj mu manjka da ne najdeš sreče ob njem????? Kaj je tisto kar ga naredi neprivlačnega….. videz, stil, mišlenje, obnašanje, karkter??????
Kaj ima tvoj ostareli prijatelj?????? pa tvoj partner nima????? Izkušnje, pohotnost, izpirjenost (lahko bi ti bil oče)

V sebi ugotovi kaj sploh želiš in pričakuješ od življenja….. kaj hočeš in kakšen jutri si predstavljaš….
Potlej pa sledi svojim željam….. če misliš da za vaju z možem ni rešitve beži stran od njega…… drugače pa si poiščita pomoč, delajta in gradita na odnosu…..na starca pa pozabi….. ker ti življenje z njim razen še nekaj let dobrega seksa ne bo nič prineslo…….
V rokah imaš mladost, ljubečo hčerkico. Moža pa si lahko izbereš, in to takšnega ki te bo zadovoljil na vseh področjih. Morda tvoj zdajšni mož sploh ni tako slab….. le možnosti mu ne daš da se dokaže……

Sem kar malo jezna na tole gospo z imenom ‘ta ona’. Želim povedati, da je PIKAPOKA lepo vprašala za mnenje, zato se mi odgovor s strani kolegice ‘ta one’ zdi pod kritiko.

Predlagam, da v bodoče vseeno malo prelista svoj odgovor in v splet pošlje pismo na malo višjem nivoju, kajti vsi smo samo ljudje, eni s takšnimi in drugi z drugačnimi težavami.

Lep dan vsem

Ta ona,
upam, da boš tudi ti kdaj doživelja kaj podobnega in da se ne bi mogla rešiti iz takega oklepa. Boš potem lahko tako obsojala.
Pa srečno.

1. Ta ona je prevarana in sedaj deli nauke naokrog. Sebi ne zna pomagati, drugim pa. ????

2. Hudobija, ki jo stresajo prevarani forumu me resnično preseneča. Ampak, ljudje ne postanejo hudobni, taki so, le dobro skrivajo.

3. Zato me ne čudi, da si partnerji poiščejo ljubico.

4. In edini krivci so potem oni. Srž je v tem, ker varajo. Pa ni tako, varanje je zadnje dejanje. Seveda, če gre za psihično navezanost, ne pa za pijanske skoke, ki se jih zjutraj niti ne spomni.

5. Ni lepšega, kot to, da te mož prevara. Doživljensko mu lahko žena to očita, skratka dežurni krivec za vse. In tipom še vedno ni jasno. Da so le lutke v spletkarski mreži ženske, ki hoče biti poročena, ki hoče status, ki hoče ohranit premoženje in za to izrablja tudi otroke. Ljubi ga pa ne, ker ne mara niti sebe.

Gospa k, očitno niste razumeli mojega odgovora pipki….. bistvo …. naj premisli ali je vredno ostajati ob možu do katerega ne čuti nobene privlačnosti, skoraj ne seksa z njim in k njemu je ne vleče več….in ga vara že od drugega meseca njunega partnerstva…
Prva napaka ki jo je storila je bila zveza z možem, do katerega ne čuti nič, druga otrok s takšnim možem, tretja pa puščanje energije pri ljubčku in ne za reševanje partnerstva….. Da je obremenjena z leti prijatelja je napisala sama…. lahko bi ji bil oče……
Kar se pa tiče ene druge, ja bila sem prevarana, in zato ne krivim sebe, ampak partnerje ki se niso sposobni ali pa se ne upajo spopasti z problemi znotraj zveze in jih reševati skupaj z partnerjem ampak v objemu ljubic in ljubčkov………. v Pipkinem primeru je to da nič ne čuti do partnerja, zakaj ga ne zapusti če ni upanja…… Zakaj si ne uredi življenja kot si ga želi….. pa čeprav ob ostarelem ljubčku….. Življenje je eno in vsak zapravljen dan je več kot izgubljen zaklad!!!!!
Oklep pa si Pipka nadevate sami…… in vedno debelejši ko bo težje ga boste nosili….. dokler ne boste podlegli….. Škoda vas je!!!! Še enkrat si preberite pismo g Alenke…… saj je v bistvu napisala isto kot jaz, le na bolj fin način…… Zakaj sem vam pa jaz napisala odgovor v takšni obliki????? Ker pišete da ste takšni kot ste….. in menim da vas lahko samo ostra kritika pripravi do razmišljanja o sebi.

New Report

Close