VARANJE
Pozdravljeni!
Želim slišati predvsem vaša mnenja in razmišljanja na to temo:
Fant in punca sta v zvezi 3,5 let nato se razideta. On je že drug teden z drugo v ‘resni’ zvezi. Proti kocu prejšnjega razmerja sta se z bivšo tako ali tako ohladila in tudi precej razdvojila počasen konec trajal približno tri mesece.
Zaradi tega (ker je tako hitro v resni zvezi) prejšnja misli, da jo je varal, ker si tako hitro ja nebi našel resne punce.
In zdaj tisto kar me zanima in mi ne da miru: Zakaj za vraga bi prevaral sedanjo punco z bivšo? Če je že bivšo zapustil zaradi sedanje.
Hvala na mnenjih.
Lepe pozdrave
:-))) Dobro vprašanje?
ker sploh ne ve kaj bi rad.
primož
Najprej hvala na mnenjih.
Sem ona in ne on, kot meniš ti LM. No in če že želiš prvo osebo ednine.
Ja sva bila skupaj 3,5 let in res se obnaša tako. In zakaj sem jaz bila z njim če vem za prvo, ker se je pač zgodilo; če dodam resnico, sem hotela sprobat če bo prevaral sedanjo punco. Ker sem bila mnenja, če je že mene zapustil zaradi nje, pol jo ja ima rad in je nebi varal, že po dveh mesecih??
Potem pa še dodam kako neumna in plitva, je njegova sedanja, ki mu pusti, da nosi moj obesek polovičko srčeka z mojim imenom in mojo sliko v denarnici????? Ja jaz pa sem neumna ker še vedno spim z njim in si zapletam življenje z vprašanjem zakaj jo vara?!
LP