Varanje
Dan Sašo! Meni je pa tvoj odgovor the best! Imaš prav…naj ga pošlje k vragu…
in naj se cvreee v peklu…
LP
PS: eni ljudje so kot…ma to je rekla že moja Nona:”Eni ljudje so kot meso pri mesarju…govedna, svinjina, teletna…pa belo meso…ne vem še danes, a je to perutnina (joke)…no,.. so tudi zlate izjeme…dobri ljudje… to bo belo meso. Izjeme potrjujejo pravilo…oziroma tukaj velja latinski pregovor:” CORRUPTIO OPTIMI PESSINA..” …v prevodu “Okvara najboljšega je najslabša…”
Lep dan vsem na forumu, čeprav je dež…naj vas sonce greje..
Angel
Angel in ostali……
dala sem mu prebrati vse tole tukaj gor!!!!
Reakcija: ogromen krohot, pa da kaj se grem, da tujim ljudem pravim o naju, pa da to kar pišem sploh ne predstavlja nobenega problema, pa da jaz ga nisem sposobna varat, kaj šele da bi ga zapustila…… pa da z najinim zakonom ni nič narobe, pa da če me že mena daje…( halo..pri mojih letih!!!!), pa da se mi je utrgal…pa da kaj da sem pričakovala od zakona-eno samo cartanje al kaj, pa če je to res tak problem če mi ne nudi več nežnosti, pač ne čuti več tako, predvsem se mu pa ne ljubi, da je utrujen in bla bla bla …
najbolj me je prizadelo pa spoznanje….., da me ima za strahopetko, nesposobnico itd…tega pa nisem vedla….očitno sem o svojem možu mislila vse dobro, čeprav se je sedaj izkazalo , da to vsekakor ni….!
V bistvu tega tukaj gor ni jemal resno, sploh ni jemal resno mojih občutkov in želja, na njegovo reakcijo sem bila čist prepadena!!!!
Nisva se kregala, ker jaz nisem človek za pričkanje, sem pa dolgo v noč strmela in premišljevala in prišla do sklepa…DA ME NI VREDEN!!!!!! Anja Rupel poje: odšla bom še to noč, ozrla se ne bom…….., jaz nisem mogla it še to noč, bom pa šla…., spoznanje, da možu ne pomenim kaj dosti grozno boli, spoznanje, da bom obrnila nov list v svojem življenju pa še bolj!!!!! Spet na začetek…a bolje sedaj kot pa kasneje ko bo mogoče že prepozno!!! Danes vem samo to da vse skupaj BOLI!!
A vsaj na čisto sem si prišla, kaj in kako…odprla sem oči in spregledala….!
Hvala vsem tukaj gor, ki ste mi dali dobre besede…..miškolin, sašo, angel, gospod ficko in vsi ostali!
Pikica
Pikica, me veseli, da si nam sporočila, kako se odvijajo stvari. Jaz se s tem, da mu to pokažeš nisem strinjala, a se mi je zazdelo, da nima več smisla se vmešavati .
Reakcija moža je do neke mere pričakovana (ali bi lahko bila še hujša). Se je pač vklopil njegov obrambni mehanizem. Si raje ne predstavljam svojega, kako bi reagiral na kaj podobnega. Pa zaradi tega ni v mojih očeh nič slabši. Enostavno mu tole – internet, forumi,…ni blizu in tega ne razume.
Pravzaprav sem ti hotela le reči, da ni potrebno biti zaradi moževe reakcije prevč “na nož” z njim.
Želim ti vse lepo, kakorkoli že se boš odločila!
Ah sej vem, sej njemu ni blizu ne računalnik , ne forum itd…., sej nisem razočarana zaradi njegovih reakcij, predvsem lahko rečem, da sem razočarana malo sama nad sabo, ker sem tako dolgo upala da bo enkrat boljše, pa mi je včeraj v oči povedal, da on pač ne čuti več, da bi hodil ven, da bi se šel zabavat, da bi sedela ob kaminu s kozarčkom v roki in se pogovarjala….ja pismo..ZAKAJ pa ne? v čem je to slabo? A sem res nora jaz al kaj da si nekaj takega želim…prej so bli otroci majhni, ni blo nikol pravega časa, pa skoz bolezni itd…sedaj pa, ko bi si končno lahko privoščila, da bi kakšen večer sama nekam šla, se mu pa ne ljubi….! HALOOOOOOOO,
kaj bom naredila pa še sama ne vem.RES NE.
hvala vsem za pomoč
P.
Pikica sele zdaj se zalutal do tu.
Jaz sem hotel samo to ves cas povedat, kar si sedaj tu ti.
Zame osebno tu ni dileme. Ob obnasanju ki ga kaze ta tvoj “kerlc”, ni vreden tvoje zvestobe, ce me razumes. Povedano drugace, to ni varanje.
Predvsem ti zelim, da res obrnes nov list v svojem zivljenju, ker vsaka dusa, vsako bitje si zasluzi pozornost in ljubezen. Ko jo bos res začutila, globoko v srcu, bos videla kako je varanje nekaj dalec v oblakih, nekaj kar spontano cutis, da nočeš.
Ne pa po komandi ali ker se to ne spodobi.
Želim ti moči, da začneš na novo. Srečno in hvala ker si se nam zaupala.
Sašo.
Opravičujem se, sicer pa je bil moj odgovor namenjen Tommyju, kar preberi še enkrat kaj ti je on napisal, nadalje pa ti priporočam, da skačeš čez plot z moškim, ki ni vezan razen, če iz same nevoščljivosti, ker ti nisi srečna v zakonu, naj ne bo srečna tudi njegova žena, veš enkrat pride vse na dan, če prej ne pa čez sedem let…dodala bi le še to, da to verjetno že dela tvoj mož, malo ga zasleduj, ne pa da imaš polno glavo in tisto spodaj … kako boš ti in kdaj bi, če bi ali ne bi ….
Hmmmm…zdaj, ko sem izvedela za vso zgodbo, imam precej drugačno mišljenje, v nečem, pa bi vseeno vztrajala. Namreč to, da ga najprej zapusti, potem pa se podaj v novo avanturo… Boš še večja zmagovalka, če me razumeš..
Vso srečo!
PS Sori, po tvojem prvem postu se je zdelo le to, da si razvajena baba, ki se je naveličala svojega moža in se ujela v rutino. Zdaj vidim, da je tvoj mož pač tak, kot je 80% moških po toliko in toliko letih v zvezi s partnerko: nič več se jim ne da. Zaostali v mozgu, leni, služba pa pol domov. Me pa potrebujemo od življenja toliko več, a ne??!