Najdi forum

sorry prišlo je do napake in dvojnega napisa -VSE KRITIKE SO VAM OPROŠČENE
“Štumpantl”

Kakšno žensko si je pa izbral??????

Medtem, ko ti on umiva rit, ko si bolana, daje varnost, ko si brez sluzbe, bi jo ti veselo skrivaj nastavljala naokrog drugemu moskemu, ki ti razen penisa nikoli ni nudil nicesar konkretnega. Za povrh je porocen in torej tudi sam laznivec, kar zgolj potrjuje tvoj slab okus.

Ej… Jaz si samo predstavljam sebe v vlogi tega naivneza in mi je zal cloveka. Tega si noben ne zasluzi.

Tommy

Se opravičujem za besedo gonjenje. Ampak varanje je pač le druga beseda za to, mar ne???
In ja, ena izmed mojih fantazij je bila ta, da bi fanta presenetila s še enim dekletom. Pa to menda ne boste enačili s tem, da bi se šla za njegovim hrbtom dol dat z nekom drugim?? Ali pač?? Smešno…. Najbolj pri tem forumu sovražim to, da se meče nekaj, kar sem nekoč rekla (moja FANTAZIJA, ki sem jo zaupala le vam, dragi forumovci!), pa še totalno neumestno je, ker primerjava pravzaprav ni realna. Jaz ne bi nič skrivala, ampak uresničila to, kar bi obema pasalo. Pa itak najbrž ne bom. Torej?? Ne štekam, da me napadate zaradi tega, ker obsojam varanje. A nas je res tako malo monogamnih??

Ma dej no, Saško, ne klatit neumnosti. Kaj vse si ti pisal……..

Dan Pikica! Mislila sem tisto…če si že bila prevarana. Preberi moj odgovor. Jaz sem bila…nekoč, davno…hudo boli, veš!
Lep dan še naprej in brez varanja!
Angel

Dan Sašo! Novi ljudje so med nami…ali pa so stari…pa so si spremenili ime…Kdo ve?
Lep dan in veliko lepega tebi in ostalim!
Angel

Bravo Tommy, takih moških manjka, Piki Nogavički pa, ki že sprašuje, kakšno žensko si je našel njen mož pa le : kurbico I. klase !

Hm, moram reči, da so me nekatere vaše besede tukaj gor močno prizadele….zato moram nekaj reči v svojo obrambo:

Z možem sem poročena 15 let, do sedaj sem mu bila zvesta tako v mislih kot v dejanjih, v spolnosti nama škripa že zelo dolgo, pa vseeno dosedaj nisem pomislila, da bi ga varala, da bi šla v lokak izzivalno oblečena z namenom , da si poiščem moškega za eno uro in da me pošteno nategne….( saj to delajo kurbice I.klase, kajne gospa ali gospodična VERA, ) nikoli nisem nikamor zahajala sama…pa še danes ne, a to počnejo tudi kurbe…ne bi rekla, jaz jih večkrat vidim na tromostovju v ljubljani ko se z možem sprehajava…kako iščejo….no….!
Da sem vprašala vas za mnenje, je samo pokazatelj, da sem v velikih dvomih, da mi je to tuje, ( če bi bila kurba, potem ne bi spraševala vas za mnenje, bi verjetno to enostavno naredila, kajne?), očitno sem se pa zmotila na namen tukajšnjega foruma, ah..kakorkoli že, tisti , ki ste napisali in me s tem žalili…( sami že veste kdo ste…saj verjetno imate slabo veste….če je pa nimate..potem ste slabši do mene!!!!) mislim, da nimate pravice dajati takšnih izjav, nekomu, ki ga ne poznate itd….torej….opravičilo bi bilo še najmanj kar lahko stori gospa ali gospodična VERA!!!!!!!

P.

Tukaj jih je veliko, ki zelo radi na hitro obsojajo in moralizirajo. Ce se malo razkrijes s svojim problemom, lahko takoj pricakujes, da se bo nasel nekdo, ki te bo, namesto, da bi povedal svoje mnenje, zacel obsojat in govorit o tebi vse najslabse, ceprav te ne pozna. Pac zato, ker se ne strinja s tvojim dejanjem. Preskoci take maile oz. jih razlozi tako kot si jih. Ce bo Vera brala, se bo verjetno zamislila in se ti bo opravicila. Pa tudi ce ne, ni vredno nobene tvoje misli.

Kar se tice varanja po dolgih letih skupnega zivljenja.. Partnerja sta zelo povezana, ampak jasno, da scasoma intenzivnost odnosov lahko pade. Nekdo zace to prej pogresat kot drug, ki se je morda navadil lezernega zivljenja. In ce se ta ne zgane, ko mu drug pove svoje zelje, potrebe, ne vem, kaksno pravico ima se ,da se pritozi, ce gre partner drugam! Zdaj me boste spet spljuvali, da se je treba trudit.., ja se strinjam, ampak ce se npr. moz ne zgane na zenino zapeljevanje, njene prosnje, da bi prezivela kaksno lep vecer v dvoje.. (ce prav razumem, je Pikica to ze pocela), torej je zdaj zena kot zenska obsojena, da se odpove svojim potrebam.No, mogoce ji privoscimo vibrator, ampak pol pa res konc! Dej, nehajte ze. To, kar si Pikica zeli, je cist normalno in bo tudi normalno, da jo bo tudi hudo pekla vest, ce se bo odlocila za skok cez plot. Ceprav, ce njen moz ne izpolnjuje svojih dolznosti do zene, a lahko sploh kaj zahteva od nje?

Če se ne motim je ravno tvoj mož predlagal neko kombinacijo ti z drugim, jaz z drugo. Torej je že sam razmišljal o popestritvi svojega lastnega seksualnega življenja. Torej zase se je že odločil, kaj ga lahko še vzburi in kaj ne. Ker te ne želi prizadeti je v svoje fantazije vključil še tebe. Pošteno. Če to zate ni sprejemljivo je to druga stvar. Nikar se ne obremenjuj, vendar če se ne nameravaš ločiti je skok čez plot res nevarna stvar predvsem zaradi tega, ker to lahko negativno vpliva na vajino vezo. Nekateri trdijo drugače. Poznam primer, ko sta se mož in žena zavestno in sporazumno lotila izbire novih seksualnih partnerjev. Po dolgoletnih avanturah sta se ločila in sta sedaj velika sovražnika. Še enkrat, če res ni druge rešitve razčisti s svojo vestjo preden skočiš in uživaj do nezavesti.

Rada bi rekla samo to: hudo mi je bilo ko sem brala te vrstice…..k je pa vse tako res…., sej sem samo ženska. s svojimi potrebami….tako na čustvenem področju kot na področju telesne potešitve….je to tako grozno???
Kaj naj še naredim,……ko pa se mu niti na večerjo ne ljubi več iti..vse večere mu je ljubše sedeti pred tv-jem kot pa z mano kaj početi…., ljubše mu je gledati film…kot pa se ukvarjati z menoj….., no..jaz sem pa KURBA:) ah….
sej sem se že odločila da ne bom varala….navkljub vsemu si tega ne zasluži..ANGEL mi je dala dobro vedeti….in hvala za mnenje….čeprav bom spet potešila nekaj v sebi…za kakšno CENO?

P.

Ja, moj je predlagal kombinacijo PAR:PAR……kaj jaz menim o tem….ne vem točno….., si ne predstavljam kako bi to sploh šlo…., verjetno je to za moške drugače kot pa za ženske…., ne vem, nisem rekla še zadnje besede, sama moram pri sebi razčistiti kako in kaj, vem samo to, da tudi varala ne bom…., in če ne bom varala, potem se tudi take kombinacije ne bom šla, bom rešila doma, še enkrat nabrala energijo za zapeljevanje moža, samo….tega imam čez glavo, da se vedno trudim samo jaz! Nikdar ne naredi ničesar, da bi on mene zapeljeval…recimo….eno samo povabilo na pijačko bi mi pomenilo ves svet!

Ah….hvala vsem tistim, ki ste mi namenili prijazne in dobronamerne nasvete….vsem ostalim pa….velik sreče v vašem življenju vam želim.

P.

Ce se nic ne potrudi zate, si zasluzi tocno to! Nisi njegova lastnina, da te bo zdaj, ko se mu ne ljubi vec “igrat” s tabo, postavil v kot, da pocakas na njegove naslednje zelje. Tudi on ima dolznosti do tebe.
Verjamem, da je tezko prevarat nekoga po tolikih letih skupnega zivljenja. Sigurno te bo pekla vest zaradi moza, na zacetku mu bos tezko pogledala v oci, sploh ce sta bila do zdaj vedno odkrita do drugega. Tudi o sebi bos imela slabo mnenje, ker ves, kaj si ljudje mislijo o ljudeh, ki varajo (sploh ce beres forum) zato prav gotovo ne bos pridobila na samozavesti, prej nasprotno. Pa tudi zavedat se moras posledic, ki lahko nastanejo, ce te dobijo. Pretehtaj vse za in proti in se odloci, ce je vredno, da se z drugim predas strasti, ki je ze dolgo nisi zauzila…
Lahko se pa posvetis npr. budizmu. Sicer ne poznam vzhodnjih religij prav dobro, ampak a ni, da dosezes nirvano samo v popolni abstinenci vsega, tudi spolnih odnosov? Torej, si na dobri poti..

Ja, a si mu to, točno to, kar si napisala že povedala?! Ker če mu nisi, potem ne more vedet, kaj te muči. Si mu, al mu nisi???

SEM SEM SEM in stokrat sem, preko pogovora, preko povabila na pijačko, pa jo je odklonil…kot da je utrujen, in da se mu taka početja zdijo preneumna za najino starost..bla bla bla…

P.

Tommy,

naj ti odgovorim:

A) vztajnost

B) da je zanesljiv, odgovoren

C) tole je pa bolj zakomplicirano – ravno v zadnji Sobotni prilogi je nekdo omenil definicijo dr. Pečjaka, ki pravi, da so vrednote le obliž za slabo vest in da bolj ko imaš slabo vest večjo potrebo po tem, da bi govoril o vrednotah, čutiš (nekaj v tem smislu) in s tem se totalno strinjam. Ko govorimo o zvestobi – kaj pa zvestoba do SEBE? Ta je meni najpomembnejša. Ljubezen pa ni neka končna količina, ki bi jo imel zato, ker v neki situaciji v življenju ostaneš zvest sebi in podariš sebi in še nekomu nekaj lepih trenutkov , za nekoga drugega kaj manj (lahko se zgodi celo nasprotno)!

Prepričana sem, da nisem pomešala pojmov in vztrajam pri tem, da je načelnost le lenoba duha. Če nekoga vprašam, zakaj je o določeni stvari takega mnenja in mi odgovori:” Ker so taka moja načela” se jaz s takim človekom nimam več kaj pogovarjat. Tu pač trčim v njegova načela in ta načela so zid – nadaljna debata sploh ni mogoča, ker ona pač ima načela.Kdor v svojem življenju pride do zaključka, da potrebuje načela, je po mojem mnenju kvečjemu nazadoval, zožil svojega duha.

Lahko pa pobrskaš po kakem slovarju za definicijo kompleksa in načela.

LP Pipi

:)))))) nirvano ja:))))), ta je pa dobra, no vsaj nekdo , ki je še za hece v tej temi….

l.p Pikica

p.s: a je ta nick boljši:)))?

Veš kaj, če bi bila na tvojem mestu, a ne, bi lepo poklicala tisto simpatijo in se ne bi več obremenjevala zaradi moža, ampak bi razmišljala samo še o tem, kako si bom polepšala s. življenje. Odločitev, da ga ne boš prevarala je pa itak samo trenutnega značaja zaradi tistih neokusnih opazk. Mislim pa, da vsi, ki so tako proti in takoooo zvesti veliko razmišljajo o prevari in se tudi v njihovo fantazijo prikradejo avanture. Pa ne me zdej linčat.

A ločila se pa ne bi?
Saj praviš, da je za en k***. zakaj potem vstrajaš z njim?
Jaz mislim, da je ločitev zate najprimernejša rešitev.

New Report

Close