Najdi forum

Tvoj nick je že Ok (kako ne bi bil, če je v bistvu isti kot moj :)!

Te kar razumem! Izkušenj s še enim parom nimam in tudi ne vem, če bi mi to zneslo. Mogoče pa…Ampak v bistvu je to tudi varanje – le da je istočasno in da oba vesta za to.
Kot sem ti rekla, jaz sem za to, da živiš svojo seksualnost! Da se ti ne zgodi kot meni, ko se mi zdi, da je moja seksualnost udarila en globok spanec….

Upam, da bo še kdo dodal svoje mnenje!

Oh, dragi g. Ficko, mislim, da tako razburjanje ni potrebno. Ne vem, kdo je obsojal, pa tudi o kakem lektoriranju ni bilo govora. Očitno sem se zmotila (v domnevi da si nekdo drug ) – in priznam, nisem dojela pravljičnega mnenja, kar pa tako ni hudo, saj ni bilo namenjeno meni!

Čisto prav se ti dozdeva.Pikica je pa njegova Pe…. Očitno sta spet zgrešila forum.

za Piko nogavičko !
Hvala vam , tega odgovora sem se ZARES razveselil- kot otrok svoje najljubše igrače.
Drugo ,res je da sem že star konj (36 –pomladi in 37 poletji že štejem), toda v duši in srcu se pa počutim kot da me meče puberteta .

Lep pozdrav – veste čigav

p.s.
smrk, smrk.hmhm.. PIPI še enkrat SORRY , (vem pa da je ona prva razumela)

Hvala za podporo (saj že to, da se je javila ona potrjuje, da se nisem samo jaz “zmotila”), ampak saj ni bistveno! Saj veš, da ne bomo zapluli v stare vode…

Jasno, da ne . Ima tako prepoznaven slog, da se ga ne da zgrešiti. Pustimo mu veselje. Pa čimmanj reakcij na njegovo pisanje.

Če verjameš ali ne, poznam par, ki se tudi o tem pogovarja. Ne rabim razlagati, da sta ful odprta. Nimata tabu tem.Torej Ona se je zamislila nad tem, zakaj je varanje prepovedano, oz. kaj je sploh na tem. Zakaj čuti, da bi šla s partnerjem narazen, če bi ga prevarala itd. Ali bi bila sposobna seksati s tujcem, pa čeprav jo privlači? Ali bi se počutila slabo pred partnerjem? No in ga je vprašala, kako gleda na to. Rekel ji je, da ne bi dolgo zrdžal v taki situaciji in da bi se morala odločiti s kom bi bla. O.k., vse so lahko samo besede in vprašanje je, kako bi odreagiral v resnici.

Sama ti težko odgovorim, ker se nisem znašla v tej situaciji.

Dober večer Pika Nogavička in vsi ostali lepo pozdravljeni! Ne vem, kaj bi sploh odgovorila. Varanje…ne vem, še nisem nikoli varala, ker mi ni treba…zaenkrat. Bolj hudo je prevaran biti…to se mi je pa že zgodilo…davno, davno. Je hudo biti prevaranec, ful boli, pa človeka prizadane…boleče je, ker se vedno sprašujejš zakaj si bil prevaran. Mar zato, ker si premalo dober, ljubeč ali pa kar tako…zaradi skušnjav, ki te zapeljejo v varanje…hude stvari so to. Človek je najprej jezen ko strela, ljubljena oseba ni več ljublljena…postane kar sovražnik št.1…pa nič ne pomaga opravičenje, pa jokanje…pa nobene prošnje. Tema. Mogoče, da ženske rade oproščamo, kaj vem, smo pač ženske…ampak pozabimo pa nikoli, mar ne? Jaz nisem nikoli pozabila, čeprav sva z osebo, ki me je prevarala, še vedno skupaj.
Žal…sem mu hotela vrniti, pa ne znam in tudi ne morem…pozabila pa ne bom nikoli. Recimo, da mi je zatrdno obljubil, da je bila samo moška slabost, trenutek spozabe, pa da jo ni imel rad, pa da ne bo nikoli več. Recimo, da vrjamem. Prepričana pa sem, da naslednjič niti slučajno več ne oproščam…potem bo res tema..konec…Ni je bolj ponižujoče stvari na svetu, kot to, da si prevaran…Res, verjemi!
Lep večer vsem skupaj…pa brez varanja, prosim!
Angel

Draga Petra , čisto si zašla iz prvotne teme ! In na koncu bo spet kriv ……..LUMP
Povej Piki raje nasvet , ne pa se ubadat ,kdo je to pisal.
Ne obsojam te , kakor ti mene , ampak obsojaš sama sebe – Jaz sem se že izdal kdo sem ,saj sem takoj pustil
Moder napis (ime ), in sploh mi ni žal , sem se pa moram priznati kar do dobro nasmejal – ne nasvetom za Piko Nogavičko ,ampak študiranju kdo bi to lahko bil ?
Glej , glej zna celo stavek do konca napisat-(to je bilo namenjeno ……)
Vseeno glasujem danes zate in močno držim pesti –Cmok- pa čeprav je prepovedan

Draga Pika Nogavikčka, ti pa ko me vidiš imaš vso pravico me našeškat

Lep pozdrav- veste čigav

Pika, Pikica…mi lahko nekaj odkrito poveš…Please! Povej, si ti že bila kdaj žrtev…si že bila kdaj prevarana v temu lajfu?
Me zanima, res!
LP
Angel

Večerni pozdrav vsem!

Je že res, da sem bolj malo med vami-ČAS!!!-, vendar me je Pika N.”izzvala”.
Glede varanja: bila sem prevarana (pa ne le enkrat), pa še vedno menim, da samo skok čez plot še ni katastrofa. Katastrofa je izgubljeno zaupanje partnerja-ali pa tudi ne, če seveda ima to srečo, da ne izve.

Izziv pa je pravzaprav vprašanje o spolnosti s podobno mislečim parom.To je namreč tema neštetih pogovorov med mano in možem. Če naj bi bil to izhod iz seksualne mlačnosti, (med nama je ni) je verjetno večja verjetnost poznejših očitkov. Zveza mora biti trdna, kot skala, še bolj pa zaupanje. Menim, da so zelo, zelo, zelo … redki pari, kjer si oba dejansko želita takšnih izkušenj. Samo zaradi želje enega-nak, moralni maček bi bil lahko hujši kot pri skoku čez plot.

Odloča se seveda vedno vsak sam. Z leti morda malce drugače gledamo na
“popolno zvestobo”.

Sory-moj stil pisanja ne zna biti tako “poskočen”, kot ga srečujem tukaj!
Viszontlatasra!

dobr večer…….
mene pa malo moti, da stalno govorite o varanju………namreč, tako bi moralo biti, da bi si človek v življenju lahko privoščil čezplotne užitke, ne da bi ga pri tem morala žreti slaba vest ali občutek, da je s tem nekoga prevaral……saj živi vendar svoje življenje zase, le enkrat neponovljivo……smo pa verjetno različni, nekateri se lahko zadovoje res z eno osebo za vse življenje, tako seksualno kot tovariško…….drugi pa imajo širrše želje ali pa ne naletijo na tako osebo…..potem naj bi pa zaradi neke kvazimorale ne sprejel, kar se mu v življenju ponuja užitkov…….
res pa je, da večina ljudi tako razmišljanje težko sprejme, sploh partnerji, ki nisso tako svobodni kot njihova boljša (ali slabša) polovica…….in take odnose je bolje kar dobro skrivat, da nikogar ne prizadaneš……živiš neko malo svoje vzporedno
življenje in nikogar ne varaš……..its my life, its my life my life my life…..sej ni treba, da partnerstvo zaato trpi……lahko se celo popestri….a sem preveč nemoralna za tale forrummm……..me skrbi……

> in pa…kaj bi svetovali osebi, ki je poročen-a in je na tem, da bi to naredil-a!

Naj se najprej loci in potem to ne bo vec varanje.

Tommy

Ceca,
tu morala ne igra nobene vloge. Gre le za to, da v razmerju nisi sam. Varanje sploh ni varanje, ce se partner s tem strinja. Varanje se tako imenuje kadar partner za to ne ve. In potem se pojavi vprasanje, zakaj? Upam si trditi da v 99% zato, ker se s tem NE BI strinjal.
Kar se svobodomiselnost tice, ocitno vendarle ni tako zalo iskrena, da bi bil bil ta “svobodomiselni” subjekt (ce imas boljsi izraz ga predlagaj) pripravljen zanjo zapustiti varnost domacega fotelja. V resnici bi ta subjekt rad uzival le svobodo, ne pa tudi odgovornosti, ki je z njo povezana.
Kot sem napisal. Ce si svobodomiselna, tvoj partner pa ne in to oba moti, potem je boljsa resitev od varanja, da si vsak poisceta bolj primerna partnerja. Po mojih naivnih predstavah, bi moral to svobodomiselen partner prvi predlagati…
Samo mojih 5c.
Tommy

Hojla,
Tudi meni je nekoc partnerka prisla na dan s taksno idejo. Vprasala me je, kaj bi storil, ce bi jo nasel z drugim v postelji? Na kratko: “Rekel bi mu, naj bo dober s tabo.”
Po mojem je situacija v realnosti (v nasprotju z besedami) enaka situaciji, ko en partner pretepa drugega. Ta ima svojo toleranco, koliko “abusa” prenese. Ce se dovolj spostuje in ne boji majckeno prehodne samote, na taksno zvezo ze prvic ne pristane vec.
Obstajajo pa tudi ljudje, ki v taksnih zvezah vztrajajo leta in leta in s tem zrtvujejo del svojega zivljenja zato, da partner lahko “zivi le enkrat”.
Brrr, skrajni altruizem.
Tommy

Ja, prav pride tudi parola, da živimo le enkrat. Izoristi kar se da. Hm.
Osmislim si življenje s tem, da se zaprisežem resnici, zvestobi. Partner s katerim sem, to ve. Pa sam temu ni zaprisežen v dejanjih. Zame, kljub temu, da ne vem, da me vara, je odnosa konec. In to ve tudi on, saj pozna moja načela.
Slepomišenje, fintiranje, to je nekaj, kar je zelo običajno in razširjeno dandanes. Kdor se tega ne drži, pa je “zaplankan in staromoden”. Pa vendar, če pridem v odnosu tako daleč, da bi varala, pomeni, da sva se s partnerjem oddaljila, že davno prej. Po mojem intimnost v odnosu lahko pozna privlačnost do drugih ljudi, ki jih srečamo, vendar ne vključuje želje, da bi jih sprobali.
Streznilno vprašanje, ki bi si ga jaz postavila je to: Npr, da moj partner izve, da sem ga prevarala in mi reče, da odhaja, ali bi potem živela z onim drugim?
Itd…..

Kok morate biti nezadovoljni s svojimi partnerji in sami s sabo… Poskušam se držati nekaj pravil v življenju; dve izmed njih sta:
– ne zapletam se z vezanimi tipi
– ne varam, ker tudi sama nočem biti varana. Če je v vezi bad, jo končaj, potem pa pojdi naprej. Zakaj varati? Če ti nekaj ni kul, bodi samska in menjavaj partnerje. Saj nismo v srednjem veku.

hm, dragica,

predvidevam da si še samska, neporočena in brez otrok! Se motim?

Pri meni gre predvsem zato, da že dolgi dve leti v najinem zakonu škripa spolnost…., drugače se razumeva, imava skupne hobije…v bistvu sva si dobra ..zelo dobra prijatelja…samo seksa ni…., torej….a je tak greh če me je zamikalo iti malo drugam pogledati, ne bi se rada ločila, pa vendar bi rada poizkusila tudi ljubljenje s tem moškim….nihče me ne priganja…., vse je v mojih rokah….

Pika Nogavička

Pika,
pojdi k njemu, uzivaj, dobro se daj dol. potem pa domov. tisto naj bo samo avantura. dalo ti bo misliti. 100% bos vedela kaj s tvojim mozem, vedela bos kaj cutis do njega. ali je samo se inventar v hisi, ali pa je to tisti moski, ki ti je enkraat v preteklosti zmesal glavo, si se porocila z njim in je samo trenutno prislo do krize. zakon bo potem trdnejsi, on bo cutil, da si usla z vajeti in zopet se bosta nasla.
Preverjeno! Deluje!
veliko srece in dobrega seksa!
lpc

:))))))))

to sem HOTLA slišat….

L:P

New Report

Close