Varanje
Dober Dan
Zanima me vaše mnenje in stališle o varanju?
Kdaj, kje in ČE sploh bi varali? A ste to že naredili…in če ste, kako ste se ob tem in po tem počutili? Je bilo kaj drugače. vam je bilo žal, ali je življenje teklo kot prej? in pa…kaj bi svetovali osebi, ki je poročen-a in je na tem, da bi to naredil-a!!!!!!
Pozdravček
P.Nogavička
Nikoli ne ves,kaj ti zivlenje pripravlja…Saj veš zivlenje je polno presenecenj,preiskusenj…,vzponov,padcev..res..le enkrat se zivi!!!
Tezko je tole..
Definitivno razdiranje necesa ni v redu.Kaliti sreco drugemu…se manj..
Nisem pristas tega..uhh zivlenje je cudna stvar..dejte drugi povejte kaj bolj pametnega..sem mislila da bo slo..pa ne gre..Blokada,totalna!
Draga moja PIPI-(ljubkovalno)
Odgovoril ti bom na vsa vprašanja- vsaj z moje malenkosti .
Jaz te varal nisem nikoli. Se pa spomnim ,ko sem sedel na veji našega drevesa, in gledala kako se veselo igrata Tomaž in Anica, me je kar malo spreletelo .In bi raje videl sebe tam kakor Tomaža . Za moment sem se počutil
Tako sexsibilno- tresoče , da me je kar srh spreletel po celem kožuščku in malo je manjkalo da nisem padel z drevesa direktno nate .Ravno ko si po našem vrtu prenašala tistega konja. Dolgo časa se ti nisem upal povedati, kajti če bi res padel nate (zaradi moje neumnosti),bi te sigurno bolelo. Mogoče tudi danes ti tega nebi povedal , če nebi nekdo izumil ta med. over . net. Upam da tudi ti rada skočiš na to stan ,in nisi za kazen samo na novemu »prisilne«mu forumu .
Svetujem ti,če si poročena sedaj (ko te že vrsto let nisem videl), da ne narediš podobne napake ,take kot sem jo SKORAJ naredil jaz .
Lep pozdrav-veš čigav
Uhhhhh
dragi moj ficko….sedaj sem res poročena, in poremišljujem, ali naj skočim z drevesa ali ne, vedno ko te zagledam se mi telo začne spreminjati v meni neznano seksualnost….neznano, nepotešeno, nekaj, kar do sedaj še nisem poznala, da je moje telo tega sploh sposobno!
Vprašanje pa je, ali je moja glava sposobna ustreči željam mojega telesa?
Kdo bo zmagal? Ali še bolje, kdo NAJ bi zmagal?
Pika Nogavička
Verjetno vsaj slutiš, da se boš odločiti morala sama in nositi tudi posledice (ki bodo morda le v tem, da bo v tvojih očeh kaka iskrica več – nekaj časa ).
Načeloma jaz sama ne varam, vendar pa tudi nisem načelen človek in se mi je to zgodilo. Kemija pač…. in na najin odnos s partnerjem ni vplivalo.Ne vem pa, kakšna je tvoja situacija – boš to osebo še naprej videvala in obstaja možnost, da se zaljubiš, sta sposobna zadevo obdržati diskretno, se osebno poznate…..
Mene osebno bi najbolj prizadelo, če bi me partner prevaral s kako znanko ali “prijateljico” ali pa da bi za to vedeli vsi okoli mene, jaz pa ne. Zato bi se tudi pri sebi tega držala.
Edino, kar lahko rečem osebi, ki je na tem, da to naredi pa je, da je to samo njena odločitev.
Nekako se mi dozdeva, da si ti Štumpantel. Kakorkoli, asociacija je prava – zares sem si nick izbrala od Pike Nogavičke (pa ne te tukaj!).
Torej, če si Štumpi, povej za kaj gre (šele danes sem opazila, da me omenjaš v eni pesmici – pa ne, da mi zameriš moje strinjanje z Maco glede “humorističnih” izpadov pri resnih temah?!), če pa nisi, je pa tole brezpredmetno.
uh….težko je…..res je…..po eni strani zamrl seks doma….., nobene iskrice, samo še dolgčas, nekajkrat na mesec…., na drugi strani je pa nekdo, neka kemija, itd, in bla bla bla….sej sem že zgoraj povedala..!
Glava mi pravi, da naj tega ne storim, po drugi strani, pa si mislim, samo eno je življenje…., priložnost zamujena ne vrne se nobena itd…., v glavnem, sem totalno zbegana, verjetno tudi zaradi tega, ker mi je to popolnoma nekaj novega!
Ni znanec, ni kolega, ni prijatelj, nimava nobenih skupnih prijateljev, itd…živi v drugem kraju..kar oddaljen od mene…tudi poročen….tudi on si tega želi….malo popestritve v spolnosti po dolgih letih ene srednje žalsti…itd….
Zavedam se, da bom morala se sama odločiti, ampak vseeno ta forum izkoriščam za prošnjo z vaša mnenja…izkušnje itd…..pa tudi zato, ker lahko ostanem anonimna…tako je veliko lažje se zaupati….tega ne morem vprašati svojo najboljšo prijateljico, ki je hkrati tudi prijateljica mojega moža, kajne?
Ah…en lep pozdrav od
P.Nogavičke
p.s:
jaz nimam nobene povezave z komerkoli tukaj gor….sem nova…berem forume…le redko se na mnenja tudi oglašam..če pa se že, potem se samo na tiste , kateri imajo problem…resni problem!!!! Pa še to samo enkrat do dvakrat mesečno….no pa vseeno upam, da mi boste pomagali z mnenji in izkušnjami.HVALA.
Pika Nogavička
Kaj pa, ko bi si doma omislila kakšne popestritve? Vložila malo energije v to, da se doma popravi seksualno stanje? Če si se z nekom poročila, potem pomeni, da je nekoč bilo zelo vroče, a ne? Poskusi vnesti nazaj tisti začetni naboj. Možnosti imaš ogromno, ne samo nekega drugega moškega. Spusti svojo domišijo z vajeti. Saj veš, “cumpranca”, čarobni napoji,… Ne vem, razmisli. Meni se zdi, da je lažje preboleti zamujenega. Mislim, da lahko takšna kemija in skok čez plot povzroči nemalo moralnih problemov. Je že res, da priložnost zamujena bla, bla, bla. Pa ne moraliziram, da ne bo pomote. Pač dajem pogled še z druge strani.
Ja, pa saj veš, da je Pipi v bistvu Pika Nogavička in izgleda je to nekoga malo zavedlo….izpade kot da ima mene na piki, spravil se je pa nate.
Glede tvojega problema pa jaz mislim, da nihče ni prizadet, če si ti privoščiš nekaj lepega…Nočem te nagovarjati in v mladih letih sem bila absolutno proti vsakemu varanju. Zdaj pa….saj nam po žilah vendar teče kri in po nekem času je tako lepo vedeti, da si še komu privlačen in občutiti spet tisto noro začetno privlačnost do nekoga. In če si prepričana tudi v morebitnega ljubimca, v njegovo diskretnost in če imata ali lahko ustvarita priliko brez večjih težav….Problem lahko nastane v tvojih visokih moralnih pričakovanjih do sebe, da bi se po tem, če se bo zgodilo, začela obsojati. Nikar! Verjetno zdaj, v tej situaciji porabiš dosti več misli za tega ljubimca, ki to še ni, kot bi jih porabila sicer…reči hočem, da v mislih tako že varaš….
Hm…očitno res ni bil nick PIKA NOGAVIČKA pravilno izbran:))), ampak dober….pojma nimam, kaj imata ti PIPI pa še….KDO ŽE???:)))
Uh…tako razmišljam tudi jaz….., nisem več rosno mlada…., v svoji koži se počutim trenutno še ok….mislim reči…s svojo vizualno podobo…., in si mislim….zakaj ne bi sedaj izkoristila…otroci so že veliki…., ne odrasli seveda, ampak veliki, moj mož je enkraten, ampak z najino spolnostjo že dolgo ni več kot bi moglo biti! Tudi novosti vnašava v najino spolnost.. ,,,, ampak vseeno se je vse nekako ohladilo, tudi novosti ne prinesejo več iskric. ŽAL. Mož je sicer predlagal da bi si poiskala še en par za popestritev..? Kaj pa vem! Si ne predstavljam, ali pač? Ima kdo izkušnje na tem področju? Ne vem, rada bi izkoristila še zadnja leta , k so mi dana, da bi lahko uživala ….mislim da se tam po 55 tem nekako vse skupaj konča…:)))))) a se motim…no jaz jih imam 43 :))))) torej imam še čas;:)))))))))
Groza….kajne…., sedaj ste pa naleteli na žensko, k nima pojma kaj bi počela s svojo seksualnostjo…..in pohoto in…iskricami…in…oh in sploh!!!!!
Čisto NOVA
P.NOGAVIČKA
Samo sem povedal MOJE mnenje in stališče o VARANJU?
Gospod Ficko, se je sedaj povspel na Vilo našega vrta ki se imenuje ČIRA ČARA in začel sam pri sebi študirati.
Draga moja PIPI-(ljubkovalno) s tem sem mislil Piko nogavičko in ne PIPI ,ki je pa tudi na našemu forumu
Če sem se na žalost pošalil (opisal na pravljičen način) in dal moje osebnem mnenju glede VARANJA, in da sem s svojim mnenjem žalil Piko nogavičko ……………. Potem sem pa res ne bom nikoli več vsajal
Še enkrat poudarjam ,da nisem mislil na PIPI. Ker sem dodatno dal oklepaje in napisal ljubkovalno za ime Pike nogavičke
. Res vas več ne razumem , kje je tisti forum ,ko se ni več gledalo in takoj obsojalo . to je ta , in rom po m pom.
Ali če si spustil kako črko ( ali da namesto č napiše š ali namesto z napišeš s). Kaj, a ste vsi lektorji ? Skoraj vsakemu ponesreči pride do razmaka besed ali pa do določene napake. Ali moramo zaradi tega koga obsojati ?
V kolikor me mislite ponovno obsojat brezpredmetno , bom vsakemu ,ki bo naredil slovnično napako prepisal njegov poss in ga lektoriral v pravi slovenščini .,ter ga v popravku vrnil nazaj !
Nekdo , se bo sigurno spet spotaknil in mi začel replicirati češ spet je začel groziti.
Tudi vi lahko moj poss lektorirate po svoje, ne bom nič jezen
Drugo :Vsaka moja replika ali odgovor ali nasvet JE NADALJEVANJE od tam kjer je moj predhodnik nehal , in moj poss če ga v bodoče mislite brat , morate zmeraj pogledat na koga se vežem in kako je ta predhodnik nehal s svojim govorom. Razumem pa vse tiste ,ki berete vse odgovore na način vse na eni strani , pa pride normalno do nelogičnosti mojih odgovorov , prosim za raumevanje.
lep pozdrav – veste čigav
opica FICKO ( a ste sedaj zadovoljni )
Gospod Ficko….
pa men ni nč več jasno..res ne…pa vseeno mi je, res…., lahko pa samo rečem, da način prikazanja tvojega pogleda na varanje , mi je bil všeč, res, nek poseben način, to je tudi res, ampak, saj so taki načini vedno dobrodošli v tem krutem vsakdanjiku. vsak dan je enak drugemu, kajne….torej, g.Ficko, kar tako naprej…ne glej nazaj..le naprej….
P.Nogavička