Lep pozdrav. Sem poročen 20 let. Imam ženo in dva odrasla otroka. Zapletel sem se s precej mlajšo žensko. Seveda je žena za to izvedela in zahteva ločitev.. Ne želim se ločiti, ker jo imam še rad. Naj povem, da žena izgleda res fenomenalno, kar mi zavida marsikateri. Ne bi prenesel, da bi bila z drugim. Vem ja sliši se sebično. Žal mi je, da sem to naredil, ampak punca se mi je dobesedno ponudila in jaz sem zagrabil. Pišema si stalno, ker mi je to nekak všeč. Srečen sem, ko vidim njen sms. Ne morem si nehat dopisovat. Ne vem čutim potrebo po tem. Seks s to punco je bil povprečen in me po eni strani kar vleče k njej. Žena je pa seksualno tako dobra, res zna zadovoljit moškega in je ne želim izgubiti. In jaz še kar premišljujem kaj naj naredim???? Ločitev iz moje strani ne pride v poštev!!! Žena pa že išce drugo stanovanje.

Jah… prej bi moral misliti na to.
Če mene vprašaš, bo najbolje, da se ločiš in zaživiš z mlajšo. Očitno ne boš mogel obeh rihtat, ker ti žena ne bo pustila, da ravnaš z njo tako podcenjevalno.

Imam občutek, da se bo zadeva razpletla tudi brez tvojega sodelovanja. Imaš pametno ženo.

Spokam ti kufr in te brcnem na cesto al pa se odselim takoj. Pametna ženska, in po možnosti še z enim tajnim pubecom min tebe gre.

Samo to bom rekla: po toči zvoniti je prepozno. Če se Adam ni mogel upreti in je odrgal jabolko in bil zaradi tega kaznovan z izgonom, zakaj bi bilo pri vas drugače. Pustite jabolka pri miru.

Uh, tole boš dobil še zanimive odgovore :’D

Z izjemnim trudom, bom poskusil odgovoriti čimbolj kulturno, sicer moderatorji tako ali tako ne bodo spustili sporočila skozi.

Res ne vem čemu verjeti.. za kaj bi se odločil za skos čez plot, če je pa žena takšna seksbomba in ne želiš, da bi jo dobil drugi v roke? Predno ga naslednjič pomočiš drugam, pomisli na to, da je žena tudi ravnokar odprla svoj zaklad nekomu drugemu? Ti je ideja všeč? Ne? No, potem tudi ti ne počni tega. Torej, ne počni tega, kar ne želiš, da drugi počnejo tebi. Pa ne rečem, da se to v življenju ne dogaja, ampak bodi vsaj do sebe iskren.

Zgodilo se ti bo pa ravno to, pred čemer imaš največ straha. Ženo boš težko prepričal, ker oboje ne moreš imeti.. le kako se ona počuti, če se sama zaveda, kako huda bejba je, da si ti šel vseeno drugam.

Verjemi pa nekaj, da kako dobro zadovolji žena tebe, je od trenutka ko je izvedela, še samo tvoj spomin, žal. Živiš v iluziji, če misliš, da boš še to doživel tako pristno, kot si verjetno do sedaj.

Kaj storiti? Poskusiš dokazat, da je res bla napaka, če ti verjame in se stvari vrnejo nazaj v prvotno stanje, potem si zadel na loteriji in bo tvoje življenje čist ok. Vendar težko, ti si še vedno pišeš s to punco in te osrečuje, da ti piše? Kako misliš, da se tvoja žena počuti o tem? Preveč zahtevaš, vsaj od nje. Verjamem, da mogoče nekje obstaja 1 promilo žensk, ki so najjače bejbe in bodo vse naredile za nekoga, še dovolile da si z drugimi, tako kot si ti želiš. Ampak dvomim da tvoja, če si že išče novo stanovanje :))

A ni življenje krasno? Akcija, reakcija, to ni igrica, kjer bi lahko dal quick-load in ponovno poskusil :)))) Vse stvari morajo imeti posledice.. za vsakega raste šiba, kot pravijo ane?

Pa povej kako se bo odvilo, to so krasne zgodbe.

Lp

Ti so pa res patron!
Zajebal na veliko. Težko bo… Razumem ženo. Pa kaj si mislil. Imaš ženo, ki super zgleda in je super v postelji. In si šel drugam? Ne razumem.
Pri meni je isto pa nisem podlegel nobeni. Mi na kraj pameti ne pride. In mi tudi ne bo! Veš zakaj? Ker imam pošlihtano glavo. Ponujala se ti je in si podlegel? Temu se reče slabič, ki rabi nenehno potrjevanje! Tudi drugim se marsikatera ponuja. Nisi edini. Pomembno je le kako se odzoveš.
Zdaj bo ženo pač zadovoljeval nekdo, ki si jo zasluži.

Pa srečno

Brez zamere, a čustveno se vidi da si ostal na eni stopnji daleč nazaj.

Hm, tebi je žal in zadržal bi zakon, žena odhaja, ti se pa še vedno dopisuješ s punco, ker ti je nekako fajn….Človek božji, zdravo pamet imej. Ne moreš kar vsega imeti kar ti je fajn. Določi kaj ti je pomembno in pusti kar ti je trenutno tako fajn….Po moje si se imel malo prefajn doma, vse ok, vse pospravljeno, žena več kot vredu in ni bilo problemov in si jih moral narediti.
Zdaj boš sam, zakona zadržati ne boš mogel, ne zato mogoče, ker si jo prevaral, ampak zato, ker je žena naredila vse kar je znala in lahko. In če bi bilo tebi žal, ne bi pisal tu. Isti hip bi pustil punco in še v raketni pogon, da rešeš zakon. Tako pa poskušaš rešiti zakon in nadaljevati s punco.
No nadaljeval boš lahko s punco, kot je videti. Pa drugič ceni kar imaš.

New Report

Close