Najdi forum

…varam! Izkušnje, mnenja? Kako shajate?

Varam. In to fanta, s katerim sva skupaj komaj 4 mesece, varam pa ga z bivšim, ker je sex noro dober. Z bivšim sva šla narazen slabo leto nazaj, ko sva se zopet srečala, sva se dogovorila, da je pa res čas, da se malo pogovoriva, kako nama gre v življenju, no ob kavici klepet, končalo se je z noro dobrim sexom – totalno nepričakovano in sedaj ne moreva nehati. Jaz sem v zgooodnjih 20ih letih, on skoraj 30. Fanta ljubim, vendar se bivšemu ne morem upreti, fizična privlačnost je premočna. Me pa grozno peče vest 🙁
Še kakšna s podobno izkušnjo?

Hahaha jaoo babe, samo za pokavsat in spustit ste 🙂 Plus točka za bivšega.
Mal se mi sicer smili ta tvoj sedanji tip ampak bo moral spoznat da Disneyev svet obstaja samo v pravljicah

Po štirih mesecih pač ne moreš ljubiti, si kvečjemu še vedno zatrapan do ušes. Kar pa ti očitno nisi, če bivšemu podležeš po enem kofetu. Daj naredi vama uslugo in fanta pusti, ker to nima nobenega smisla.
Predstavljaj si, da bi res ostala skupaj, se poročila, dobila otroka, pa bi on izvedel, da si ga mastno varala po komaj treh mesecih zveze.

nova
Uredništvo priporoča

Tema že obstaja.. večkrat. Med drugim tudi v sosednjem forumu.. iz Knjige “Tempted Women”, zdanje poglavje: Nasveti žensk, ki so se lotile afere.

De omnibus disputandum..

kvab js dau d bi loh biušo žgau

Tvoj bivši ve , da imaš fanta? Sicer pa na dveh stolih neboš,mogla dolgo sedet. Najboljše da se za eniga odločiš, drugače si lahko na koncu brez obeh.

Zdaj pa odvisno od tebe kaj ti je boljše. Bivši je z razlogom bivši,odvisno je pa tudi. kaj sta mela da sta šla narazen in če se splača vračat..novemu pa še prav priložnosti nisi dala. In seveda ni vse v lepoti. In če novega fanta res “ljubiš”, si lahko tudi kako popestrita sex,nove poze,lokacije itd.
Ali pa ga enostavno pustiš,da ne trpi in ti dalje sexaš z bivšim. Ampak pazi da te ne izkorišča

Vprašaj se, kako bi se ti počutila, ko bi po par mesecih zveze izvedela, da te je fant ves čas varal z bivšo? To se je zgodilo v moji prvi resnejši zvezi in še danes imam težave z zaupanjem, čeprav se trudim.
V prvih mesecih nove zveze naj bi bilo ponavadi ogromno strasti in zaljubljenosti, če ti sedanji fant ne nudi teh občutkov, sploh ne vem, zakaj si še z njim. Naredi mu uslugo in se sama odstrani iz njegovega življenja, preden sam ugotovi, kakšna si v resnici.

Kako mi greste pa take babe na zivce! Jaz sem porocena se zaenkrat, noseca in sem izvedela oziroma odkrila da me je moz varal z bivso, ker je seks dober in jo je imel takrat se vedno rad.

 

Ne zavedate se, ne zenske, ne moski ki varate kako to vpliva na custva, samopodobo, samozavest, zaupanje na tretjo osebo, ki ni kriva popolnoma nic.

 

Jaz sem zaradi tega samska nosecka oziroma samohranilka z dvema otrokoma. In vse to zaradi sla. Pa da vam povem, da sem odprta za vse pri seksu, da nisem vas neki hlod. Ampak, nisem bivsa 🙂

 

Upam da se ti vrne, sorry.

New Report

Close