Pozdravljeni. Prvič pišem tukaj, ker to nobeden ne ve. Imam težko situacijo oz. sem idijot. Zadeva je takšna, da sva imela pred leti hud kreg, in sva se za en mesec razšla. Takrat je bil najin otrok star slabo leto. Dan, dva po razhodu, me je kontaktirala kolegica, ki se je ravnokar razšla z fantom. Vse je bila ogromna slucajnost, ampak na kratko bila sva parkrat skupaj(sex). Pošiljala mi je tudi slike, katere sem, bedak, tudi shranil. Medtem sva se z mojo pobotala, in vse je bilo ok. Ampak občasno me je kolegica kontaktirala in sem ji pač odgovarjal na skrivaj (nisva se dobivala, ampak vseeno sem idijot). Zadnje leto sva imela z mojo težko obdobje, ker ogromno delam in sem utrujen in tečen in vedno na njo in otroka stresam jezo. Kar je pa najslabše, se minuto po izpadu vsega zavem, in mi je žal. Nisem fizično napadalen, ampak povem obem zelo težke besede. Pred kratkim, je pa moja vse v zvezi z kolegico zvedela in ima trdne dokaze, zato sem ji vse priznal. Sedaj se pa hoče ločit. Takoj po tem ko je zvedela, sem probal zanikat, ko pa me je stisnila ob zid, sem pa vse povedal. Sedaj je pa problem, ker mi ne zaupa niti 1% in bi se rada razšla. Zadnjih par mescev delam na sebi in na svoji jezi in je razlika zelo vidna, bo pa še dosti dela. Prvič v življenju se zavedam, da sem jaz problem in ne ona, kakor sem do sedaj trdil. Zelo jo imam rad, in jo ne bi rad izgubil, ampak res ne vem kako naprej. Kako naj jo prepričam, da sem drugi človek, in da bom vse naredil, da bo bolje. Hvala

 

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Pozdravljen.

Na tvoj zapis gledam z ženskimi očmi. Bila sem v koži tvoje partnerke. Prijavi vaju na zakonsko svetovanje. Partnerko prosi, naj bo to zadnje, kar naredita skupaj. Moleduj, če je treba, v glavnem spravi jo k enemu. Priporočam Aleksandro kralj. Pošlji ji težavo po mailu. Svetovalci pa zelo dobro nevtralizirati jezo. Žena bi te najraje ubila. Te ne samo zato, ker se ne sme ;-).

Vse bo dobro, ampak sedaj vaju moraš odbiti od dna. Srečno.

Ne govori, z dejanji dokaži, da misliš resno. Jezo stresaj kje drugje (boksarska vreča ali kričanje v gozdu, kjer te nihče ne sliši) in bodi kar se da vesel, razigran, za hece… pokaži ji, kako fajn se lahko imata skupaj. Vsa gesla s telefona daj dol in ga ne skrivaj. Ne obupaj če ne bo rezultatov v enem, dveh mesecih, ker pridobiti njeno zaupanje nazaj, bo tek na dolge proge. Vso srečo ti želim!

ajoj
če ti pomeni vse da svoje žene ne izgubiš, boš moral narediti vse da pridobiš zaupanje postopoma nazaj. Ne obupaj. Če pa ti nebo uspelo vsaj veš da si dal vse od sebe. Iz danes na jutri neboš ničesar rešil. Ne samo prosit ženo za odpuščanje ampak ji pokaži da ti je žal.

Ta bo pa težka..Glede na to, da se zdej pocuti prevarano in izdano mislim, da nebi nič pomagalo s tvoje strani. Škoda je narejena. Ostanita v kontaktu zaradi otroka, drugo se bo pa mogoče porihtalo s časom 🙂

Tezka je pot…vztrajaj, vztrajaj, vztrajaj. Vsak dan ji dokazuj znova in znova (ne besedno ampak z dejanji) da si zasluzis novo priloznost. 100% zaupanje bos zelo tezko kadarkoli ponovno vzpostavil, imas pa sedaj priliko da se res spremenis na bolje – brez skrbi zena bo s casom tudi to opazila. Sel skozi isto. Danes sva bolj srecna kot kadarkoli prej.

Napaka je bila storjena, ko si razmisljal s spodnjo glavo in ne mozgani ( za kar se uporabljajo).
Krivda je tvoja da je taka situacija in lepo da se zavedas ampak zelo zalostno da je moglo do tega pridt, da si se zaceu zavedat.
Spremenjen nisi in nikoli nebos kajti ce si se danes pises z njo sms, pol ti ni zau za kar si naredil punci. Puscas si odprte moznosti s to drugo punco kar pokaze da nisi 100% clovek za svojo druzino.
Upam da ni neumna da ti odpusti ker se bo se enkrat zgodilo to.
Lp

V taki situaciji štejejo le dejanja. Namreč tvoja. Čaka te veliko trdega dela, kajti če je izgubila zaupanje vate, se boš moral pošteno potruditi, da ga pridobiš nazaj. Z zaupanjem je pač tako kot z razbito vazo … tudi če jo sestaviš nazaj, ostanejo brazgotine. Nikoli pa ni enako kot prej.

Po eni strani bi najraje rekla ‘prav ti je’, kaj ga pa namakaš drugje. Po drugi strani je pa tu še tvoja jeza. Ne samo da se boš moral skulirati, seči boš moral daleč v preteklost, da zrihtaš še to. Kak terapevt(ka) ne bo odveč.
Pa srečno!

Kako je izvedela? Je nasla slike? O kaksnih dokazih govoris? Odvisno tudi od tega, kaj si ji rekel, da je dejansko bilo. Si poiskal pomoc pri terapevtu ali sam sebi pomagas obvladovati jezo – tudi v tem je razlika?

Hvala za nasvet

Vsa moja gesla ima, posvečam se ji 200% več kot do sedaj. Vidim da bo to maraton in bo potrebno veliko dela, ampak nisem obupal. Hvala za nasvet

Nisem obupal, vidim pa, da bo trajalo dalj časa. Upam da mi uspe. Hvala za pozitivne misli

Odnos po prevari nikoli ne bo več tak, kot je bil prej.
Teh 200% in psihološki maraton za povrnitev vsaj dela zaupanja te zna stati zelo veliko – živcev in odrekanja. Zna se ti zgoditi, da na koncu psihično izčrpan ne boš imel kaj pokazati…

Verjetno je ločitev najboljša opcija. Razen če bo tvoja lahko šla (emkrat kmalu) mimo tega in ti nekoč odpustila, kar pa bo zelo težko (vsaj pri večini je tako). To se je za pogovorit – v nasprotnem primeru vama bo to neprestano viselo nad zvezo in kot rečeno – potem ostane le še ločitev.

Pozdravljen!

Se je kaj spremenilo v vajinem odnosu v tem času, kajti pri meni se vleče že kako leto in počasi izgubljam upanje. Se trudim a zaman. Kaj lahko še naredim predvsem me zanima kako ene ženske oprostite in kot pravi en gor srečna kod nikoli prej. Kako?

Pozdravljen. Zelo težko je. Sedaj so trije meseci mimo, in zadeva se ne izboljšuje. Pridejo svetli trenutki, ampak potem gledava film, v filmu je nekdo prevaran in ona takoj pomisli na to, kar sem jaz naredil in je zopet slaba volja. Ne vem kako se bo izšlo, ampak upanja imam zelo malo. Upam da bo čas pokazal, da nisem slab človek in da se trudim in da vidi, da je ona edina ženska v mojem življenju.

Kapo dol, da sploh gleda film s teboj… jaz na njenem mestu ne bi.
Meni se to, da sta še vedno skupaj, zdi velik uspeh.

Če imate svoje polovice res radi, ji raje rečite naj si najdejo boljšega, ker to si tudi zaslužijo. No, da vidim egote.

Pa dobro, se zgodi. Ti se mi zdi to čist lepo procesiraš pri sebi in se zavedaš svoje odgovornosti, tvoja pa naj sedaj tudi malo zrelosti pokaže. Jaz ne vidim razloge, da bi zaradi tega končala.

Gre za premišljeno odločitev, ki se ne zgodi kar sama od sebe. 😉

New Report

Close