Najdi forum

Imam zelo velike prsi in zanima me, ce obstajajo kaksne vaje ki jih bi saj malo pomanjsale. Drugace sem suha, ukvarjam se pa s stvarmi, kjer so zelo motece.
Pozna kdo kaksno vajo? Mogoce samo vaje za krepitev, da ne jih cez 10 let ne bom imela pri popku? Vcasih sem bila veliko bolj mocna ( 15 kg vec) in potem sem shujsala povsod, razen v prsi ne. Ne vrjamem, da obstaja dieta samo za to, ali pac?
Hvala za odgovore

Nikar se ne sikiraj, če so prevelike so tudi take dobre, pomisli na tiste, ki se sikirajo ker imajo premajhne.

Dvomim, da se dajo zmanjšati drugače kot z operacijo. Lahko pa jih oblikuješ z telovadbo. Seveda se moraš prej pozanimati kakšne vaje so potrebne. Predvsem z utežmi, ne preveč. se bom potrudil in objavil pravilne vaje za prsa, da postanejo bolj pokončne in močne. Ker se pri tem koža ob strani napne, tudi izgledajo manjše, vendar veliko bolj stoječe, tako, da razlike ne bo ne vem kakšne v velikosti v obliki pa vsekakor.

primož

Hvala lepa za odgovor. Nisem se zasledila vaj, pa tudi drugod jih ni veliko, ocitno se bom morala pogovoriti s kom drugim.
Lep pozdrav

nova
Uredništvo priporoča

Shujši!

Ja in s tem jih bom mela do popka. Ce si ze tak debil, prosim ne odgovarjaj. Ker menim da mipri visini 174 in telesni tezi 58kg pac ni treba shujsat…
To ne mores vrjet…kriza

Draga Sara!

Povedala bi ti za dva tipa vaj, ki krepijo prsi – jih ne zmanjšajo – vendar bodo ostale čvrste in lepe (če jih boš redno izvajala).
1. vaja (10 krat):
vsedi se po turško (sedi čim bolj pokončno).
roke pokrči v višini prsi (v trikotnik – pristavi jih k telesu – k prsim), dlani naj se objemajo (kot bi znotraj dlani držala oreh).
sedaj pa dlani stiskaj skupaj (kot da bi oreh poskušala zdrobiti).
s to vajo se bodo krepile stranske mišice (pod pazduho proti prsim).
2. vaja:
vsedi se po turško (sedi čim bolj pokončno).
roke pokrči v višini prsi (v trikotnik), dlani naj se objemajo (ena dlan naj objema drugo – kot v žličko) in dvigni jih v višino obraza.
sedaj dlani dvigaj nad glavo.
s to vajo se bodo krepila mišice nad in pod prsmi.
Težko je opisati brez slike upam, da bo šlo.
Lp Lana

New Report

Close