Vadba z osebnim trenerjem

Tri leta sem hodila v fitnes z osebnim trenerjem. Najprej mi je bila vadba všeč, ker pa nisem našla motivacije za hujšanje in me je začel motiti tudi njegov način motiviranja (vsake toliko na tehtnico, potem pa zavijanje z očmi, ker pač ni šlo dol), pa tudi njegovi jedilniki so se mi zdeli neživljenjski za 50 let staro žensko z družino, me je na začetku tega leta vse skupaj minilo. Motilo me je tudi to, da se pred vadbo nisva nič ogrela in se po njej raztezala. Nekaj časa nisem delala nič, zdaj imam paket v Linei Snelli. Vem pa, da bi po končanem paketu spet rada obiskovala podobno vadbo s trenerjem. Kako naj najdem pravega?

Odgovor ni ohrabrujoč. Najdeš ga težko. Za fitnes trenerja je dovolj nekaj100e in par žrtvovanih vikendov. Še težje pa je če pomisliš, da gre za vaše zdravje. Morda vam bo v pomoč tale video:
https://www.youtube.com/watch?v=ueuM7gWRO6c

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Pozdravljeni,
žal filmčka ne morem odpreti …
Sem si pa že pred časom ogledovala vašo spletno stran. Kaj priporočate?

Jaz bi vas povabil v Telodrom. Naredila bi diagnostiko in ugotovila, kaj in kako bi bilo smiselno trenirati. Tudi prehrano je poterbno urediti drugače kot z jedilniki. Prostori pri meni so bistveno lepši in bolj intimni kot v fitnesu, pa še cenješe vas bo prišlo na koncu.

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Sem si zdaj pogledala en filmček na vaši FB strani …
Nekje do novega leta imam še plačano v Linei Snelli (kot vidim, je to pravzaprav blizu vas). Ker ni bilo ravno poceni, bom program speljala do konca, potem pa me Telodrom kar mika.
Hvala!

Draga Masy,

odlično je, da si želite gibanja. V naših letih se prehitro “zasedimo” in življenjski stil nam prinese marsikatero težavo. Rado se nam pozna pri kilogramih, sklepi postanejo negibljivi, smo zakrčeni…in tukaj vam bo vadba zagotovo zelo koristila. Ponudbe je veliko; tudi pri nas (http://www.drfeelgood.si/drfeelgood-vadba/) nudimo posamezniku prilagojeno vadbo v majhnih skupinah. Pojdite poskusiti, kjer se vam zdi vredno. In Telodrom zagotovo sodi v to kategorijo.

Predvsem bi vas pa rada napotila k razmisleku o prehrani. Je ni vadbe s katero lahko “odtelovadite” napačen prehranski režim in če želite izgubiti kilograme, bodite pozorni tudi na to.
V nadaljevanju vam bom dala nekaj povezav do člankov, ki govorijo prav o tem in boste lahko našli kopico koristnih napotkov. Seveda bom vesela, če zastavite še kakšno bolj konkretno vprašanje s tem v zvezi.

http://www.drfeelgood.si/blog/2016/11/09/feelgood-prehrana-tri-osnovna-nacela/
http://www.drfeelgood.si/blog/2017/03/07/feelgood-trojcek-za-trdno-zdravje-izvrstno-pocutje-in-dobro-formo/
http://www.drfeelgood.si/blog/2016/12/28/4-etape-do-feelgood-prehrane/

Bodite dobro!
Vesna

Draga Masy, upam, da boste še videli moj odgovor. Če po 3 letih z osebnim trenerjem ni bilo nobenega rezultata, potem je s tem trenerjem nekaj hudo narobe. Jaz sem oktobra tukaj spraševala za nasvet, potem sem si res izbrala osebnega trenerja, s katerim sem res zelo zadovoljna. Shujšala sem do željene teže (čeprav hujšanje ni bilo moj primarni razlog za treninge s s trenerjem) in na telesu se mi treningi že poznajo, treningi so mi zelo všeč in so popolnoma prilagojeni meni, mojim omejitvam, željam,… Če boste prebrali in vas bo zanimalo, vam z veseljem napišem kontakt.

Marko Ličen, http://www.marelicen.si , toplo priporočam

New Report

Close