Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Vabilo na delavnico: Vloga staršev pri podpori otroka z dvojno kariero

Vabilo na delavnico: Vloga staršev pri podpori otroka z dvojno kariero

Dragi starši in skrbniki,

Vabimo vas, da se nam pridružite na EMPATIA seminarju, ki je namenjen predstavitvi izobraževalnega spletnega portala za starše in skrbnike otrok z dvojno kariero – tistim, ki sočasno združujejo šport in redno šolanje oziroma izobraževanje (osnovna šola, srednja šola, višja šola in fakulteta).

Seminar bomo izvedli v četrtek, 18. marca ob 16:30, predvidoma bo trajal eno uro. Pridružite se nam lahko v živo (center rekreacije Gendai – Leskoškova 6, Ljubljana) ali prek spleta (Zoom).

Z veseljem bomo tudi odgovorili na vaša vprašanja, vaše povratne informacije pa bomo uporabili za izboljšavo portala in informacij.

Projekt EMPATIA je sofinanciran s strani programa Erasmus+ Evropske unije, vodi ga Univerza v Ljubljani, v Sloveniji pa je partner projekta tudi EUSA institut.

Prijave za seminar zbiramo na Vaš link do 15. marca za udeležbo na seminarju v živo (število mest je omejenih), oziroma do dneva izvedbe, če se boste dogodka udeležili prek spleta.

Več informacij o samem portalu najdete na spletni strani Vaš link

V upanju na sodelovanje vas lepo pozdravljamo.

New Report

Close