Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Ljubezenski nasveti, partnerska intima in nezvestoba VABILO K SODELOVANJU V DOKTORSKI RAZISKAVI O TRAVMATIČNIH IZKUŠNJAH IZ OTROŠTVA IN POTRAVMATSKI RASTI PO PARTNERSKI LOČI

VABILO K SODELOVANJU V DOKTORSKI RAZISKAVI O TRAVMATIČNIH IZKUŠNJAH IZ OTROŠTVA IN POTRAVMATSKI RASTI PO PARTNERSKI LOČI

Spoštovani,
sem Janja Lamberger, doktorska kandidatka na Teološki fakulteti, smer Zakonska in družinska terapija. V doktorski disertaciji se posvečam travmatičnim izkušnjam iz otroštva in potravmatski rasti po partnerski ločitvi, pod mentorstvom prof. dr. Tanja Repič Slavič.

K izpolnjevanju vprašalnika vabim OSEBE Z IZKUŠNJO PARTNERSKE LOČITVE. Vaši odgovori bodo dali odgovore na mnoga raziskovalna vprašanja. Hkrati bo raziskava dodatni znanstveni doprinos na področju različnih oblik pomoči in podore, ki jih osebam z izkušnjo ločitve nudijo različne institucije.

Izpolnjevanje vprašalnika traja približno 15 minut. Odgovori bodo uporabljeni samo v namen doktorske disertacije. Prav tako je izpolnjevanje popolnoma anonimno, prostovoljno in vas k ničemur ne zavezuje.

Vabljeni k izpolnitvi anketnega vprašalnika, do katerega dostopate tako, da kliknete spodnjo povezavo.

https://www.1ka.si/a/310472

Za vaš čas in izpolnitev vprašalnika se vam vnaprej zahvaljujem.

Za kakršne koli informacije, vprašanja ali dileme, v zvezi z vprašalnikom me lahko kontaktirate na e-naslov: [email protected], in z veseljem vam bom posredovala dodatne informacije.

Za doktorsko raziskavo, bi bilo morda bolj smiselno malce bolje postaviti vprašanja (sicer vprašanje, kaj točno želite izvleci iz ljudi?):

– Spol
Je binarno determinističen in manjka vsaj vljudnostni “drugo”.

– S kom ste odraščali?
Manjka možnost kombiniranega odgovora, kjer so otroci odraščali del otroštva velik del pri starih starših, nato pri starših in kasneje le pri enem.

– Kakšen je bil glavni razlog za ločitev?

Manjka možnost različnih, hkratnih odgovorov (Multiple choice)

De omnibus disputandum..

New Report

Close