Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Urolog

Urolog

Pozdravljeni!

Vprašal bi vas, kje v Ljubljani je urolog oziroma urološka ambulanta.
Sem namreč iz drugega kraja.
Mislim obiskati urologa, torej se moram prej po telefonu naročiti?

Lep pozdrav,
Keenan

Spoštovani Keenan!

V sistemu javnega zdravstva vas k urologu napoti izbrani zdravnik, če presodi, da je napotitev potrebna. Urološka ambulanta se nahaja na Polikliniki.

Spoštovani!

Da, k urologu me je napotil osebni zdravnik.
Zanima me, če se moram pred pregledom naročiti ali je pregled vključen že pri prvem obisku, ker v napotnici je vključen pregled. Če se ne motim je ta Poliklinika na ulici Njegoševa cesta 4 ?

LP,
Keenan

nova
Uredništvo priporoča

Spoštovani Keenan!

Tako je, Polikilinika je na Njegoševi 4. Glede sistema naročanja pa vam priporočam, da pokličete tja in se pozanimate, saj ima naročanje vsak oddelek nekoliko drugače urejeno.

Pozdravljeni!

Moj fant ima že nekje 1 leto probleme s penisom. Začelo se je, ko ga je po spolnem odnosu pekel. Potreboval je nekje 5 dni in potem se je to umirilo, ampak po vsakem naslednjem spolnem odnosu je spet začel pečti in to včasih tako močno, da ga je že vse bolelo. Najini odnosi niso grobi. Tam kjer sta kožica in glavica povezani (majhna kožica, ki ju “drži skupaj”) se mu je po vsakem spolnem odnosu naredila majhna ranica, ki je bila zelo pekoča in rdeča. Potem se je to stanje za nekaj časa umirilo. Včeraj ga je spet začel pečti. Ko je pogledal je videl, da te majhne kožice kjer sta bili povezani glavica in kožica več ni ..verjetno se je odtrgalo??  Ko si dol potegne kožico so tam bele obloge, ki se jih neda sprati z vodo in jih ima že eno leto. Včeraj je ta bela obloga malo stala vstran in je mislil da se lušči in da če popraska, da bo šla dol ampak jo je s praskanjem malo odtrgal in ga je zapeklo, spodaj je bilo vse rdeče. Zanima me kaj bi to lahko bilo in kaj naj naredi? Ali naj gre k osebnemu zdravniku ali urologu ? Se za to priporoča obrezovanje kožice? Hvala

Pozdrav!

Potreben bo obisk pri zdravniku, ki bo ocenil ali so glivice ali gre za drugo vnetje, če bo drugo ga bo napotil do dermatologa.

Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close