Najdi forum

ugriz psa

Ugriznil me je pes, šivati ni bilo potrebno, ampak sem zaradi vnetja rane bila na bolniški kar celi mesec. prejemala 3 različne antibiotike, 2x sem že bila cepljena (tetanus), vsakodnevno hodila na preveze….ostala je grda brazgotina (na roki), mi lahko predvidoma poveste znesek, ki ga bom prejela od zavarovalnice triglav (psa so imeli zavarovanega)in v kolikšnem času bo izplačilo?

LP

Točnega zneska vam ne morem povedati,bo pa zagotovo višji,če boste vložili zahtevek preko odvetnika.
Lepo pozdravljeni, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

hvala za hiter odgovor, zahtevek je odvetnica že vložila pred 3 tedni, odgovora še nisem prejela, o zneskih pa odvetnica ne govori.

Zdravo,
tudi mene je ugriznil pes, ni bilo ne vem kaj, vendar se mi lastnik ni niti opravičil. ko sem imela dosti, sem šla na policijo z zdravniškim izvidom, ti pa so lastnika kaznovali. No na koncu sem dobila odškodnino 200.000 sit, ker je bil pes posebej zavarovan.
lp

New Report

Close