Najdi forum

Twoo, ona ona in drugo sranje

Ne verjamem, da nimate izkušenj s temi portali. Jaz sem obupala nad njimi. Kajti tam se pojavljajo taki, ki so že večno tam in nimajo t.i. sreče, da bi našli koga primernega.
V začetku, ko sem se tam vpisala sem imela upanje, sedaj ga nimam več. Kajti kakšno golazen človek vse tam spozna virtualno, ne moreš verjeti. Večinoma so tam avanturisti (poročeni, zaročeni, v zvezi in nezadovoljeni ter nezadovoljni). Ti najprej skočijo. Ko jih odbiješ, začnejo žaliti. Potem se pojavijo taki kandidati, ki jih jaz ne želim (nepismeni, brezposelni, primitivci, kreteni, seksisti in še kaka golazen). Svojega denarja so vredni mladi, ki so skrajno predrzni in nesramni. Težko najdeš sogovornika, če pa se ti zdi ustrezen, se umakne iz bog ve kakšnih razlogov (laži). Toliko lažnivcev na kupu še nisem srečala. Moram pa reči, da sem bila do vseh spoštljiva, na koncu sem jih ogromno blokirala.
Torej: vsak, ki stopa v te portale, naj takoj opusti upanje. Ti portali bi naj bili namenjeni samskih ljudem, ki iščejo resne zveze. Tega ni. Očitno so namenjeni avanturistom, to je še preblaga beseda za njih. Torej kakšne izkušnje imate vi?

Pozdravljena.
Menim, da je lažne najti sogovornika na forumih, ki niso eksplicitno postavljeni za spoznavanje/avanture/zmenkarije. in še povrh nastavljeni tako, da operaterji služijo na uporabnikih.

Lažje se najdeta dva, kjer se odprto debatira o življenju, kot pa na strani kjer imaš 1000 oglasov v stilu kot: Jaz iščem/ponujam/plačam.

Se počutiš kot na kakšni dražbi…

Ne obupaj, smo vsepovsod, le vključi se v pogovore o tematikah ki so ti pri srcu in naj se od tu začne.
Just my 2c.
Archangel

Be the change you want to see in the world!

Archangel hvala za spodbudno razmišljanje. Res se počutim kot na trgu, kjer se ponuja in povprašuje. Prijeten dan ti želim! L.

Pozdravljena.
Malenkost in lep večer tudi tebi. Če pa kdaj naletiva na isto temo bova pa že kakšno rekla.
Archangel

Be the change you want to see in the world!

Pozdravljena,

Jaz imam tudi slabe izkušnje, TWOO uporabljam aktivno zadnje 4 mesece, pri svojih letih iščem
tudi osebo za resne stvari, ne za hojladri, ampak največji problem imam, ko sploh ne dobiš odgovora na preprosto pozdravno vprašanje.

Nevem, mogoče pa vse iščejo princa na velem konju?

Lp

Nejc

Pozdravljena,

Jaz imam tudi slabe izkušnje, TWOO uporabljam aktivno zadnje 4 mesece, pri svojih letih iščem
tudi osebo za resne stvari, ne za hojladri, ampak največji problem imam, ko sploh ne dobiš odgovora na preprosto pozdravno vprašanje.

Nevem, mogoče pa vse iščejo princa na belem konju?

Lp

Nejc

Sem aktivna na Twoo že nekaj časa in lahko povem, da ko se gor prijaviš, dobiš malo morje klikov in tudi sporočil- vsaj, če si ženska, za moške ne vem.
Ampak ene ženske, predvidevam, da tudi avtorica, si dajejo zelo veliko dela z moškimi, ki jim niso všeč. Torej, če ti moški ni po volji, ko pogledaš njegov profil ali prebereš neprimerno sporočilo, je najboljši ukrep, da ga blokiraš. S tem izgine tebi izpred oči in nimaš nobenih težav več z njim. Ni nobenih užaljenih sporočil, ker si ga zavrnila in nič, saj ti ne more več pisati, ker te ne vidi.
Sama si tudi pogosto s kom že nekaj dni dopisujem in ga zablokiram, ker preprosto ali pogovor ne gre nikamor ali opazim, da mi karakter osebe na drugi strani ni všeč. Ravno pred dnevi sem blokirala enega, s katerim sva bila kar nekaj časa v kontaktu, ampak je začel na vsako moje sporočilo odgovarjati zajedljivo, jezno in napadalno. Sploh ga nisem smela več nič vprašati, takoj napad. To potem ni oseba, s katero bi si želela kadarkoli se srečat, zato blokiram in si ne dajem več dela s takšnimi.
Kliknilo me je nekaj tisoč moških in da bom zdaj z vsakim čas izgubljala, če točno vidim, da nimava nič skupnega, ne vem, zakaj? Tako da ne se razburjat nad portali in ljudmi tam gor, ker se najdejo tudi redke izjeme, ki so ok. Če ti ne znaš filtrirat, je potem problem v tebi in ne v drugih. Jaz sem že nekaj ljudi takole spoznala, večina zelo ok, ampak pač ni preskočila iskrica z moje strani, zato iščem naprej.

Pred časom me je tudi na Twoo kontaktirala ena ženska, sicer dobronamerno, saj mi je napisala, da naj se izogibam nekega moškega, ki da je lažnjivec, manipulant, ki je pretental že njeno prijateljico kot tudi njo. Sem šla pogledat njegov profil in tipu se že jasno na sliki vidi, kakšen je. Tudi, če bi me ogovoril, gre samo v blokado, saj mu iz obraza preberem, da ni ok. Ampak ene ženske, ne vem zakaj, si dajejo toliko dela z določenimi tipi, ki imajo slab karakter. In ne gre samo ena na led, morata iti kar dve, družno. Ne vem, zakaj je to potrebno, ampak očitno ene potrebujejo tudi takšne izkušnje, da lahko potem bemtijo, kako so vsi moški slabi kar pač ne drži.

New Report

Close