tv in dojenček

kaj menite o sevanju tv imam ga v sobi v tej sobi spi dojenček. tv je pokrit..Menite da to vpliva kaj na otroka

Ce TV ni prizgan, nic ne seva.

Meni je šel televizor tako zelo na živce, da smo ga ravno ta teden prestavili v drug prostor. Mislim, da v nosečnosti ni nobene škode, kar pa se dojenčka tiče -televizor definitivno ne sodi v isti prostor.
Ne samo zaradi sevanja ampak tudi zaradi miru.

LP

Tv, računalnik, celo radio, mobitel in mikrovalovna pečica sevajo. Sevajo (a drugače) tudi ogledala. Teh zadev se v spalnih prostorih izogibaj.
Računalnik in TV sigurno sevata tudi potem ko sta ugasnjena, za druge reči pa ne vem.

lep pozdrav, A.

Tudi mi imamo TV v spalnici in dojenček bo spal tam, a se ne obremenjujem s sevanjem, ker potem otroka tudi ven ne bi peljala ( izpušni plini ipd ), pa nič mu ne bi dala jest ( pesticidi…) Mene bolj skrbi, koliko bo tv motil otroka pri spanju in to bo merilo za selitev tv.

Hja, ta o sevanju ogledal je pa dobra.

ja je ampak je čist res 🙂))

--------------------------------------------------------------------------------------------------- Nasmej se pred tabo je nov dan

Jaz o sevanju v tem primeru niti ne bi toliko premišljevala, pač pa o kvaliteti spanja.
V spanju se sproščajo rastni hormoni. Dobro naspan dojenček je bolj ješč in nasploh je spanje za otroka zelo zelo pomembno: čez dan je bolj igriv in sproščen ter dojemljiv za vse, kar se dogaja okoli njega – kar pozitivno vpliva na njegov spoznavni, čustveni in senzomotorični razvoj.

Pokrit in ugasnjen TV mu verjetno ne krati spanja ali kvalitete spanja.

lp
t (21t)

Opla, res je, vsako telo oz. predmet, ki ima temperaturo vecjo od -273 stopinje Celzija seva. Bolj je toplo, bolj seva in to elektromagnetno valovanje. Uau, groza. Pazite se vrocih juhic. Ja, tudi ljudje sevamo, ce imamo vrocino pa se bolj.
Ja, ogledala so blazno nevarna. Tako kot zlica ob oknu. Kombinacija stekla in kovine, groza.
Ja , pa zvocno sevanje. (po domace hrup). Ta pa zal mnogim krati spanec …
Tv pa je ugasnjen Ok, samo popolnoma ugasnjen, ne v standby-u. Ce ne drugega v standby-u po nepotrebnem trosi energijo …