Tupperware
Kot so že napisale – v kvaliteti (ta je višja) in v ceni (je tudi višja). Posoda ni tako poceni, je pa res, da je “večna”. Moja babica je imela v svoji kuhinji nekaj posod starih preko 30 let. Sedaj jih uporablja moja teta in so še vedno fit. Jaz juh uporabljam vsakodnevno in sem zelo zadovoljna. Treba pa je upoštevati navodila – različne posode se uporabljajo za različne namene.
LP
Res je, da je posoda višjega cenovnega razreda , je pa kvaliteta zato tudi višjega razreda!!
nikanze je napisala prav. Ob pravilnem ravnanju z to posodo in če jo uparabljaš za tisto za kar je namenjena, je posoda večna! Dobesedno!
Jaz jo uporabljam v hladilniku ( si sploh ne predstavljam več, da ne bi imela vse tako pošlihtano ), pri peki peciva ( nepogrešljiva ), za shranjevanje živil na zalogo ( sladkor, moka, makaroni, kakav… )… in še in še
Res je posoda draga a zame vredna svojega denarja!
Pozdravčke!
Valerija!
Punce!
Ma kje ste bile ve 3 leta nazaj, ko sem bila jaz še predstavnica Tupperware-ja?
Bi udarle kar tule po forumu eno predstavitev! Takoj bi potolkla vse rekorde na sestanku! ;))) Malo za hec!
Ampak resno! Posoda je res super!! In Sanja, ja, tudi za v zamrzovalnik imaš posebne posode, ki so iz mehke plastike, da gre hrana lepo in hitro ven.
No že delam reklamo, zato je bolje da neham!! ;))
Pozdravčke!
Valerija!
Pri TW je cena vredna kakovosti tudi zato, ker imaš zagarantiran “servis” in rezervne dele.
Nam je počila skleda za solato po treh letih uporabe in so jo brez težav zamenjali, pa čeprva jo je naš tamau vrgel ob tla. Zastonj.
Mama ima posode TW, stare 30 let in se je zlomil en pokrov. Po telefonskem klicu in nekaj tedenskem čakanju (ker so jo morali dostaviti iz ZDA) ga je dobila. Zastonj. Si predstavljate tridesetletni servis?
Pri nas doma so zakon kozarčki s pokrovčki!
Saj ti lahko menjajo tudi po 30. letih, če jo 10x preplačaš. Sem v Merkurju kupila plastične posode od švicarske firme Rotho, ki ima 30 letno garancijo, le da je caa 4 do 5x cenejša, pa še to je predrago. Kar se kvalitete tiče sta si s TW zelo blizu, ima pa res TW veliko večjo izbiro. Mene pa 30 let ne bi veselilo imeti iste plastike. Saj človek rad tudi kaj zamenja. Pridejo nove barve, nov dizajn, pa novi materiali. Najbolj sem ga polomila, ko sem pred nekaj leti kupila dvojne krožnike. Se nočejo in nočejo razbiti, tako, da sem jih že kar malo naveličana.
Živjo! Jaz sem svežepečena predstavnica in iščem gostiteljico za naslednji teden v Ljubljani-Rudnik. Če katero zanima naj se mi prosim javi. Naloga gostiteljice je, da sabo pripelje še nekaj prijateljic (še vsaj kake 4), za svoj trud pa dobiš darilo.
Če so kaki interesenti se mi javite na: [email protected]