Tubularne prsi

Pozdravljeni,
stara sem 18 let in sumim, da imam tubularne prsi, ker mi prestavljajo veliko težavo, že nekaj let bi rada to »napako« odpravila. Sama sem zaradi njih zelo nesamozavestna, tudi iskanje modrčka in kopalk je nekoliko težje.
Sprva bi se seveda prepričala, če je moj sum pravilen, naj se naročim na pregled pri osebni zdravnici in povem mojo situacijo?
Na forumih sem zasledila mešane odgovore, nekateri trdijo, da se ta operacija izvaja samoplačniško, drugi, da jo krije ZZZS. Kako je s tem?
Zelo bi bila vesela tudi vaših izkušenj tudi tistih katerih so se odločili, da ne bodo spreminjali svojega telesa.
Najlepša hvala za vaše odgovore!

Pozdravljeni,
tubularne prsi so prirojena deformacija oz napaka v razvoju prsnih žlez. Obstaja več stopenj tubularne deformacije, in najhujše se lahko korigirajo v breme ZZZS.
Vsekakor je prvi korak napotnica za plastičnega kirurga, ki bo ocenil stopnjo deformacije in ali vam pripada korekcija na stroške ZZZS.
Če ta pot ne bi bila uspešna, se lahko obrnete na zasebno kliniko, ki tovrstne težave zna odpraviti.

Lep pozdrav,
Nevio Medved, dr.med.
specialist plastične kirurgije
MedvedVišnjar estetska klinika

Medved Višnjar estetska klinika Nevio Medved, dr. med, specialist plastične kirurgije Igor Višnjar, dr. med, specialist plastične kirurgije Cesta v Mestni log 55 Ljubljana + 386 31 858 905 [email protected] www.medvedvisnjar.si

New Report

Close