zivjo…pred kratkim(2 tedna) so se pojavile bolečine v trtici in sicer cisto pri koncu trcine..boli me li ko sedim prav tako je boleče na otip..kaj bi to lahko bilo ker me ubija!!!

Pozdravljeni,

za natančen nasvet bi moral opraviti klinični pregled. Ni nujno namreč, da bolečine izvirajo iz trtice, večkrat gre zgolj za zakrčenost mišic oziroma ligamentov v tem delu. Diagnoza, ki je v povezavi s simptomi, ki jih opisujete, precej pogosta, je t.i. kokcigodinija. Priporočam, da opravite RTG medeničnega dela s trtico. S slikami se naročite na pregled v eni izmed naših ordinacij.
S tehnikami manualne medicine uspešno zdravimo številne podobne primere. Na kliničnem pregledu vam bomo lahko natančno svetovali glede možnosti in uspešnosti nadaljnjega zdravljenja. S seboj prinesite tudi vse izvide in slike. Posredujem vam povezavo do kontaktnih informacij: http://www.mo-gy.si/ordinacije-5/

Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog spec. manualne medicine Ordinacije manualne medicine MO-GY v Sloveniji: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr.Arkadij Januškevič, T: 05/300 23 77 Izola (Hotel Delfin): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje (medicinski center Ludvigdental), dr. Dimitrij Gaidukevich, T: 040 866 456 Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 http://mogy.si/ V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda.

New Report

Close