Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja trip trap oz.prima pappa

trip trap oz.prima pappa

imam dvojčka stara 12 m in jih hranim v stolčkih prima pappa,vendar kljub temu,da jih privežem s spodnjim pasom zlezeta ven.Zanima me kakšne so vaše izkušnje pri trip trap stolčkih,ali ravno tako lahko otrok zleze iz stolčka lp

Ne poznam tvojih stolčkov, ampak pri trip -trap nisem imel problema če sem pravilno dal sedet otroka in je varnostni trak med nogicami.
LP

Neverjetno!! Moja je stara 21 m , pa mi ni še nikoli zlezla iz stolčka. Mogoče moraš pasek nekoliko bolj zategniti? Pa saj je takšen varnostni pas skoraj kot v avtosedežu, kako pa ti prideta ven??

nova
Uredništvo priporoča

Zožaj jermenčke.

Ne vem, sicer kakšno prima pappo imaš, ampak če je 5-točkovno zapenjanje res ne vem, kako jima uspe. Jaz imam neverjetnega izumitelja, pa do danes, do 25 mes. še ni uspel zlezt iz PP, če ga pripnem z vsemi 5 pasovi.

Zakaj ju pa pripenjaš le okoli pasu??? Uporabi “naramnice”, prišponaj, da se lepo prilega in amen.

Za moje pojme je trip-trap veliko manj varen od PP, pa še višji je. Odkar sem videla 16-mesečnico, kako je spikirala naravnost na glavo, smo ga črtali s spiska stvari, ki jih bomo “nekoč” imeli.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Prisegam na naravne materiale, zato imamo pri nas dva trip-trap stolcka. Sele pri drugem otroku (pri 15m) smo ugotovili, da lahko otrok sam zleze ven. Je pravi mali Hudini, zato smo stolu dodali se varnostne naramnice in problema ni vec.
Kar se pa tice stabilnosti, ga po mojem mnenju ni cez t-t. Oba korenjaka sta velika za svojo starost in ob vseh vragolijah, ki jih sedaj pocneta na obeh stolckih se z mozem samo zahvaljujeva, da ju imamo.

Lep dan,
E.

Moja dvojčka sta uporabnika trip trapov, in še vedno (3 leta +) smo nadvse zadovoljni z njima. Plezala sicer nikoli nista iz njih, sta pa oba že padla s stolov, ampak to v primeru, ko sta stola porinila k pultu in ju uporabila kot lestev za dosedgo cilja.

Definitivno gre kljub temu v plus stolu, da je stabilen (originalen trip trap in ne kakšna kopija, ki ni tako stabilna) . Če otrok že spleza nanj in potem pade, je trip trap kriv točno toliko kot kakšna druga mizica, na katero bi otrok splezal in padel dol – ergo, kriva sem jaz, ker ju nisem 100% gledala in ne trip trap.

močt, če imaš dva prima papa, poskusi z dodatnimi pasovi, mislim, da take vajeti lahko dodatni kupiš v baby centru in ju nato še bolj privežeš v stola. sčasoma pa se bosta morala naučiti, da iz stolov sploh ne lezemo, ker je nevarno in potem ju ne bo treba več privezovati. saj gre zelo hitro, tako da ne skrbi.

nataša

Tudi jaz sem imela ta stolček, pa nisem bila preveč zadovoljna z njim. Zdaj pa imam trip trap in je res super, pa še z nami pri mizi lahko sedi. Priporočam! lp

Moja dveinpolletnica še sedaj uporablja stolček trip trap in niti enkrat še ni zlezla ven. Mislim, da je to zelo varen stolček, je pa res, da nadzora res ne more odtehtati še tako dober stolček. Zdi se mi precej bolj uporaben od prime pape, je pa to stvar okusa. lp

Imam tri otroke, vsi trije v trip trap stolčkih, zadovoljna, noben še ni zlezel ven. lp

Mi tudi uporabljamo trip trap in smo zadovoljni. Nikoli še nisem od nobene slišala, da lahko kakšen otrok zleze ven. lp

tudi mi smo iz kluba Tripp Trapp… 😉

Naša 2 letnica se vedno zvira v trpp trapp stolčku, še med jedjo. Nogice spodvije, tako da kleči, se vsede na ograjico, se vrti kot vrtavka, pa leze na mizo in včasih celo vstane. Je kot živo srebro, zato nikoli ne smemo odmakniti pogleda z nje, ko je v tripp trappu.

Najbrž ne obstaja stolček, v katerem bi bil otrok pri miru oziroma v vsakem se najde nekdo, ki lahko zleze ven. Naš 1,5 letnik je zelo živahen in smo ga imeli tudi v plastičnem stolčku, sedaj pa imamo trip trap in se res bolje obnese. Zaenkrat mu še ni uspelo priti ven, se mi zdi, da tista lesena ograjica “bolj zadrži”.

New Report

Close