Trikotnik ali noro

Pozdravljeni, moja zgodba je naslednja :

Pred tremi meseci sem srečal 34 letno dekle,na videz se poznava že vrsto let.Oba sva si bila všeč že prej, ker sem bil jaz poročen ni prišlo do kaj več. Pred letom dni sem se ločil in ostal sam.Sem nekaj let starejši od nje.V pogovoru sva se takoj ujela, že naslednji dan se je preselila k meni domov.Priznala mi je, da je že vrsto let zaljubljena vame, nikdar si ni mislila, da bo kdaj res z menoj.Tudi meni je ona všeč.Nekaj dni prej je tudi sama končala vezo s svojim fantom, ki pa je star 25 let.Veliko sta se prepirala in tudi nekaj nasilja je bilo.Začela sva tako na hitro živeti skupaj.Pokazale so se prve neprijetne stvari:/ni navajena reda,pospravljanja,pranja, spi dolgo, kuhati ne zna, se trudi
a ji ni všeč./Kar en dan je odšla domov in ni več prišla.Isti večer ko je odšla je poklicala bivšega fanta.S tem istim fantom, ki se ni ujela, sedaj nekako poskušata na novo,pravi pa tudi njemu da ni prepričana. Sprašujem se kako to?Nista se ujela,cele dneve je bila sama,veliko sta se kregala,v sexu ni bil kaj prida, tudi dosti se ni zanimal zanjo.Edino kar sta imela skupnega je bilo nepospravljeno stanovanje.On je jedel kar v postelji in ob pizzi nato na postelji zaspal.Pacek tudi sam! Stanovanje razmetano in res neurejeno.Sprašujem se v primerjavi z menoj, kaj je narobe, kaj se v njeni glavi dogaja ? Sem športen tip, imam boljšo postavo,urejene stanovanjske razmere, situiran, duhovno bolj zrel in izkušen.Vsak dan sva se dobro ujela tudi v sexu.Dejala je, da toliko sexa ni doživela v vseh svojih vezah.Torej zakaj potem naenkrat vse to ?Pravi, da se ne more odločiti med menoj in bivšim fantom.Vprašal sem jo v čem je razlika ?Meni,da bi morala malo počakati,pa je zopet naredila napako in kako naj sedaj reče fantu, da je konec,da misli name?Ta teden je bila pri meni na obisku,na rami se mi je zjokala,pravi da ji je težko,ker dela take napake.Jutri zopet pride, ostala bo do petka, še te dni pa je pri njej prespal njen bivši fant.Začaran krog, ali sem nor jaz ali vsi trije skupaj ?
Nudil sem vse, to ve,ve za razlike med menoj in bivšim, ko je z manoj razume mene, ko je z njim pa očitno njega. Kaj je s to žensko miselnostjo, kaj menite ?
Vsi ki poznajo naš trikotnik, ji pravijo, da bivši ni zanjo, oče , mati, prijatelji, ona pa po svoje !

Kaj naj naredim,jo pustim,čakam ? Janko

Spoštovani Janko,
naj ponovim: ona je neredna, ne pospravlja, ne pere,ne zna kuhati, vi pa ste športen tip z boljšo postavo, dobro situiran, z urejenimi stanovanjskimi razmerami duhovno bolj zrel in izkušen, razem tega pa odličen v postelji.Idealnega moškega, kakršnega ste opisali, bi le redkokatera ženska hotela zamenjati, kaj pa če ste poleg opisanega izpustili: pust,nergaški, drobnjakarsko kritikantski,samovšečen in vzvišeno pokroviteljski?Če nič od tega ne drži ,imate res smolo,če pa kaj drži, sestopite s piedestala in se pridužite čustvenim ljudem z drobnimi a zanimivimi napakami,morda boste prav v njih odkrili življenjsko privlačnost.

Ja pa še res je,nisem nergaški,sem toleranten,daleč od pust,potrpežljiv in ne pokroviteljski.Sama mi je dejala da je glavni problem v kuhi in pranju.
Čudim se samo, da se ne spremeni ne glede na naša mnenja, moja,njenega očeta, brata,njene mame ! Nisem idealen, poskušam pa biti boljši !

L.p.Janko !

Kot ženska seveda moram nekaj dodati. Ne bom zagovarjala ne ene, ne druge strani, poznam pa moškega, ki bi lahko ustrezal vašemu opisu in mislim, da je stalni pritisk na žensko, naj bo čista, urejena in 100% vsak dan pripravljena na seks in vaše izjemno urejeno življenje.

Prosim, pustite malce ljudi dihati in poskusite kdaj tudi vi v naslonjaču pojesti pizzo. Prav prija, da boste vedeli.

Ko sem prebrala vaš mail sem rekla:”Tudi jaz bi takega!”, vendar sem se zamislila
in ugotovila, da bi bili dobri le za nekaj časa, da bi pospravili in uredili stanovanje…
Saj je lepo biti idealen, tudi jaz sem, vendar je včasih lepo biti ves dan v postelji,
se ljubiti, jesti hranco, prestopiti cunjice, v katere ste že od zgodnjih jutranjih
ur brisali spermo in si jih tam pustiti, da bi te spominjale na čudovit dan.

Saj ni tako hudo, vendar se morate zavedati, da ženske tudi nismo vse le
za hišna opravila.

Glede vaše najnovejše prijateljice pa le to, da se nikar ne trudite z njo, če se je
enkrat vrnila k ex jebcu (ups), se bo tja vračala ob vsakem vajinem konfliktu in vas z njim vedno izsiljevala.
Ozrite se okoli, ogromno deklic, žensk in mamic čaka na novo priložnost in vi
bi bili morda za katero terna.
Lep pozdrav. Sporočite, kaj ste opravili.

New Report

Close