lep pozdrav!
saj ne vem točno če sm zadela pravi pravi del foruma-psihiatrija, ampak od vseh zadev se mi je zdelo tukaj še najbolj primerno.
Zadnje čase sem začela opažati da se skoraj ves čas tresem. praktično skozi. Zamislila sem se zadnjič ko sem sedela z dvema kolegicama na kavi in držim skodelico kave v roki ko me začneta debelo gledati zakaj se tresem? In sem se pogledala in res, čisto na majhno, na drobno tresenje. In največja finta je bila v tem da sem bila popolnoma sproščena. kava pred službo, nisem rabla gledat na uro nič obremenjena, lepo sem klepetala s prijateljicami in se stresla. Res in sem se zamislila spet prejle pred računalnikom, neki sem brskala po netu kar tako v tri dni, lepo mirno imela sem čas…in se tresla! Res prav grozno je že. In ko pomislim nazaj, je res, zelooo redko če sem na kavi držim skodelico v roki. primem jo samo toliko da naredim požirek in takoj odložim.
Ne vem od česa je tole. Družinsko življenje imam lepo urejeno, v službi je tudi vredu, vsake toliko kakšna doza stresa, pač ali se vsake toliko kaj zalomi ali je (spet) kakšen spor z mamo, drugače pa v glavnem lahko mirno rečem da mi štima. Aja stara sem 22 let.
Res pa je da sem precej čustveno bitje, vse si “vzamem k srcu”.Kritike in te reči-ne to ni zame. Mam občutek da precej reči nosim s seboj in jih vsake toliko rešujem. Nisem flegmatik kar je včasih zelooo slabo. Mislim da zmeraj iščem neke potrditve.
vse skupaj je zelo moteče in zelo neprijetno. zelo bom vesela kašnega nasveta, karkoli…
Hvala!

Pozdravljeni,

v grobem je treseneje lahko nevrološki, lahko psihični simpotom. Če gre za psihični simptom, ni nikoli izoliran. Pomembno je kako pogosto se pojavlja, v kakšnih situacijah, s kakšnimi mislimi je povezano.
Ob priliki se pogovorite s svojim osebnim zdravnikom.

lp

New Report

Close