Najdi forum

trebušnjaki

Imam vprašanje glede trebušnjakov.. delam jih že nekaj časa po dvesto na dan ampak se mi zdi, da je bilo nekaj časa vse brezveze, saj so delale le mišice na nogah! koliko časa naj bi pri pravilnem delanju bil viden rezultat? kakšen naj bi sploh bil ta pravilen način? če ima kdo kakšno izkušnjo s trebušnjaki, naj prosim piše. pa zanima me še, če je možno, da se v enem tednu zrediš za 2kg od novih mišic?? ker sem jedla toliko kot ponavadi in veliko telovadila..

Nekaj naslovov za trebušne mišice:

lp

Jaz delam 2x na teden trebusnjake pa se takrat ne morem narest 200 komadov, ker delam pocasi in pravilno. Do vidljivosti le teh pa prides z 90% prehrane:).

Jaz imam pa še eno podvprašanje glede trebušnjakov.
Ali je vadba trebušnjakov učinkovitejša zjutraj na tešče ali ta vrsta “treninga” nima toliko veze kdaj ga izvajamo ((zjutraj ali zvečer.

Z vajami za trebušne mišice porabiš premalo kalorij, da bi imelo neki poseben učinek, če bi jih delala zjutraj.

lp

Fora je, da ne delaš stalno enih in istih vaj, ampak delaj različne za trebuh, dviguj noge ipd. Pa tudi če vsak dan tečeš je v redu. Če imaš preveč špeha okrog trebuha, se ti trebušnjaki ne bodo poznali.

ja kaj pa če nimaš glih ful špeha?

New Report

Close