Trebuh in mehur
Spoštovani,
stara sem 32. let. Decembra sem med uriniranjem začutila bolečino v spodnjem delu trebuha (kjer je mehur) in opazila krvav urin. Šla sem k svoji osebni zdravnici, ki je rekla, da gre za vnetje mehurja in mi predpisala primotren. Urin ni bil več krvav, a vseeno sem pri določenem položaju oz. gibu čutila nek pritisk na mehur. Ker se zadeva ni umirila, sem čez 1 mesec ponovno šla k zdravnici in ji povedala, da čutim pritisk na mehur in da me poleg tega boli v predelu desnega jajčnika in nazaj v hrbet. Tokrat me je dala na pregled urina (ki je bil bp) in zopet predpisala primotren. Ker še vedno ni bilo dobro, sem šla še k ginekologinji, ki me je pregledala in ni našla ničesar (vse bp). Rekla je, da gre mogoče za kakšne posledice po vnetju mehurja, vnet živec, mišica ali kaj revmatičnega. OK, sem si rekla, dajmo času čas, pa se bo mogoče pozdravilo. No danes še vedno čutim pritisk na mehur pri določenem gibu, premiku, ter tiščanje oz. bolečine v spodnjem desnem delu trebuha in občasno v hrbtu. Kaj bi to lahko bilo? Naj prosim še za UZ trebuha? V glavi si že sestavljam najbolj grozne scenarije.
Hvala za odgovor.
Pozdravljeni, v zapisu ne najdem nič zaskrbljujočega a pri vseh skrbeh in pozornostih, ki jih namenjate temu delu trebuha, bi skoraj v vsakem primeru tam “nekaj” čutili. Ker ne morem na daleč oceniti, če potrebujete UZ ali ne, predlagam da vaše strahove omenite vašemu zdravniku
Lep pozdrav