trebuh

Lep Pozdrav
Imam problem z trebuhom. Kadar se vležem se mi na levi strani čuti kako mi nekako deluje ŽILA – kot srce (ne vem kako bi se izrazil) To se mi vidi tudi na zunaj in mi je zelo neprijetno . Na zunaj če zelo natančno pogledam se vidi da je leva stran nekoliko izbočena vendar se ne vidi na oko. Sploh ne vem ali je to normalno ali ni ker vem da mi to že deluje dolgo časa in ne vem ali je mogoče to normalno ker sem bol suhi. Vendar čutim tudi da mam na levi strani bol trdi trebuh kot na desni ko si primem seveda zaradi te žile vsaj mislim da žile. Verjetno je povečana žila na levi strani. Kaj bi lahko to bilo?

Spoštovani!

Na podlagi opisa vam na žalost ne morem odgovoriti, kaj bi to bilo. Ker ste suhi bi to lahko bilo polno debelo črevo povečana ledvica, kila… Po moje bi bilo najbolje, da greste v naslednjih dneh na pregled k vašemu zdravniku, ker bi si bilo potrebno to ogledati pobliže.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Tudi jaz imam podoben problem kot Denis. Že nekaj časa imam povečan spodnji del trebuha (pod popkom) – noseča nisem. Čutim srčni utrip in pogosto hodim na stranišče. Zanima me, če bi to lahko bila kila in kakšni so se drugi znaki. Kako se pojavi?

Spoštovani!

Na žalost ne poročate o vaši starosti, a bi vam kljub temu svetovalm, da obiščete ginekologa. Lahko bi šlo za cisto na jajčniku ali kakšno podobno spremembo. V takih primerih se zanimivo trebuh nekako poveča samo v spodnjem delu, precej drugače kot takrat, ko se zredimo.

Kila na trebuhu navadno nastane okoli popka, ki se boči navzven, na mestu kakšne operativne brazgotine, če pa gre za dimeljsko kilo pa malo nad pregibom.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close