Živjo!
Pred približno pol leta sem shujšala za 20 kg. Maščobne blazinice so zginile, na skoraj celem telesu. Sploh v predelu ramen in ključnice.Problem pa je nastal pri trebuhu. Namreč na trebuhu se mi je” povesila koža.” Ali so to še možne maščobne blazinice? Ali je mogoče to s kakšno posebno telovadbo, ali masažo odpraviti? Enako me zanima za strije, ki so se pojavile.
Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem.
LP

Seveda se da z vadbo izgubiti trebuh, samo moraš resno delat. Drgač je pa na TV zdej v top shopu ena zanimiva zadeva za trebuh, glej — reklama— popTV

kup pa probi

jaka

živjo,

moj prijatelj prisega na tek, menda je to najhitrejši način za učvrstitev trebuha…

A misliš Power tek xl? Je fajn zadeva, samo več kot 10 jih ne moreš naredit, če nimaš res veliko veliko kondicije in moči. Je kar težko, samo verjetno po večih rednih vajah si tudi to ojačaš in gre. Je pa res, da čutiš mišice na vseh omenjenih delih, katere omenja reklama.

Moja sodelavka je v približno enem letu shujšala za 33 kg.Če je ne bi prejšnji mesec videla v kopalkah, ne bi mogla verjeti. Popolnoma brez celulita in TREBUHA, s pomočjo orbitreca.

Kako ne moreš več kot 10? Potem pa tudi pri seksu nič ne zmoreš, ali samo ležiš? Jaz sem srednjih let, pa sem jih s Power tekom prvič končal pri 30, ker nisem hotel pretiravati. Sedaj pa jih naredim najmanj 50 naenkrat. Počasi se to pozna na mišicah, ampak hitro pa ne gre.

Veš kaj Jure1? Verjetno pozabljaš, da moški na vseh korakih hočete dokazati, da ste “močnejši” spol – ampak po mišicah na telesu, drugo zdaj ni predmet pogovora. Ti se primerjaš z žensko, ki že v osnovi nima toliko močnih mišic v rokah, na trebuhu in hrbtenici. Noge so še najmanjši problem. To ti govorim zato, ker imamo tudi pri nas v hiši to napravico, pa ti lahko povem, da sva
obe s hčerko imele težave v začetku. Mož in sin pa sta delala kot za šalo – še posebej sine, ki jih je naredil prvič čez 30, kot za šalo. Seveda, če si pa ti treniran, potem je to zate mala malca.
Seveda pa moraš delati po navodilih, kar je težje. Če delaš pa kar nekaj po svoje, sva jih pa tudi midve naredili 20 brez težav.

Mislim, da je izjava Mimi pravilna, da je v začetku malo težje, nato pa gre iz vaje v vajo lažje. Je pa res dobro za tiste mišice, za katere delajo reklamo na TV. Opozoriti bi pa morala, da je treba biti previden, če imaš težave s hrbtenico. Vsaj pri nas se je tako pokazalo. Lp Urša

Za izvajanje vaj za krepitev trebušnih mišic ne potrebuješ nobene naprave, le stvari v glavi je treba urediti. Pravih!!! trebušnjakov pa najbolj trenirani težko naredijo 50.
Za rezultat je bolj pomembna tehnika izvedbe, kot pa število.

ja,100 trebusnjakov na dan pa bo:)

je imela se kaksno dieto zraven..mislim posebno?
Hvala za odgovor!

New Report

Close